Chess (Cafe) Puzzle Book -serien

Den mest systematiske serien av testbøker. GM Karsten Müller er hovedforfatter av bøkene, og temaene er ulike fra bok til bok. Bøkene er mest for spillere på relativt høyt nivå, gjerne fra ratingstyrke cirka 1500 og oppover. De tre første hadde navn med Chess Cafe, mens den fjerde bare heter The Chess Cafe Puzzle Book 4.

 • The Chess Puzzle Book 4 Mastering the Positional Principles

  Den fjerde boka i serien er også den mest krevende og kanskje mest unike for sterke spillere. Kapitlene er profylakser, prinsippet om to svakheter, riktig avbytte, domination (engelsk), "Do not rush" og å omsette en fordel.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • The ChessCafe Puzzle Book - Test and Improve Your Tactical Vision

  En velredigert, innbydende og moderne taktisk treningsbok av stormester Karsten Müller. De viktige temaene blir kort presentert, før leseren blir sluppet løs på varierte oppgaver med utgangspunkt i temaene. Boka inneholder også kapitler med de fem vakreste kombinasjonene gjennom alle tider, åpningsfeller og kombinasjoner i sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2004
 • The ChessCafe Puzzle Book 2 Test and Improve Your Positional Intuition

  En ny og flott treningsbok i sjakkstrategi, på krevende nok nivåer til gjerne å jobbe mot å bli elitespiller og IM. Karsten Müller har som vanlig gjort en utsøkt jobb med innledninger og massevis av gode eksempler som du garantert får testet deg rikelig på.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2008
 • The ChessCafe Puzzle Book 3 -Test and Improve Your Defensive Skill

  Riktig forsvar er tema for tredje bok i denne kvalitetsserien av test- og treningsbøker med stormester Karsten Müller. Medforfatter er her nederlandske Merijn van Delft.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010