Sjakk-klokker (sjakkur)

Sjakk-klokker er enten mekaniske (analoge) eller digitale. Begge har sine fordeler, men de digitale er mest presise og gir flest muligheter og har derfor noe økende markedsandel. De mekaniske er enklest å stille uten å forstå en bruksanvisning... Vi har mange modeller av både mekaniske og digitale.

 • DGT 2010 digitalt sjakkur

  Dagens ledende digitale sjakk-ur som "kan alt" og brukes i de fleste klubber og seriøse turneringer. Den nye versjonen har også fått funksjon for lagring av din egen spesialinnstilling.

  Kjøp
  Pris
  585
  Nivå
  B-D
 • DGT 1002 digital klokke

  Populær ny klokke: Den passe lille digitale fra DGT nå også MED valgfri tilleggstid (bonus) som er så populært, og prisen er bare litt høyere enn for DGT 1001 som ikke har tilleggstid. Den kjekke nye DGT 1002 kommer i fargen mørk brun.

  Kjøp
  Pris
  270
 • Insa - sjakkur i plast

  Det tradisjonelle og stabile analoge (mekaniske) sjakk-uret Insa, fra Serbia. En rimelig modell som gir mye for pengene, ikke minst fordi klokka har en stor og god innretning for å se "nedtelling" av det siste minuttet.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  A-D
 • Sjakkur DGT Easy Gametimer Plus

  Det forbedrede digitale sjakk-uret fra DGT til en gunstig pris. Easy Gametimer Plus har kjekke og moderne tidsmuligheter (tilleggstid) i tillegg til dem Easy Gametimer har.

  Kjøp
  Pris
  390
  Nivå
  A-D
 • DGT 1001 digitalt sjakkur

  Et nytt, enkelt og rimelig digitalt sjakkur fra den ledende produsenten DGT. Her er det raskt å starte spillet med tenketider fra sekunder til minutter og halvminutter, og fem og fem minutter fra 10 minutter opp til 2 timer. Ikke tilleggstid eller flere tidskontroller.

  Kjøp
  Pris
  240
 • Sjakkur Mekanisk quartz plast

  Et rimelig og prisgunstig mekanisk (analogt) sjakkur som oppleves mer stabilt og behagelig i bruk enn de minste klokkene. Nå også en ny modell.

  Kjøp
  Pris
  270
 • Koffert for 10 stk. DGT-klokker

  En praktisk koffert i lett aluminium med plasser passende til 10 stk. digitale DGT-klokker, av typene DGT 2010 (2000), DGT XL eller DGT 3000. Kjekt å slippe å bruke pappeskene til oppbevaring.

  Kjøp
  Pris
  530
 • Sjakkur Classic økonomi - i tre

  En rimelig og grei modell av mekaniske sjakk-ur i praktisk størrelse. Klokka er en enkel modell i tre og måler 15,5 x 8 x 4,5 cm. God gammeldags opptrekksklokke som alltid er rask å stille og ikke krever batterier.

  Kjøp
  Pris
  365
 • Sjakkur Schachtimer Silver digital

  Nå i ny forbedret 2014-versjon: Et driftssikkert tysk digitalur. Uret har 12 faste innstillinger som alle kan redigeres videre, med de ulike vanlige turneringsformene og store trykknapper som er behagelig for lynsjakk.

  Kjøp
  Pris
  580
  Nivå
  A-D
 • Sjakkur BHB standard

  Et pent, lite mekanisk sjakk-ur fra den tyske kvalitetsleverandøren BHB. Trekkes opp, ingen batteri. Modell kjent i flere norske klubber gjennom mange år som driftssikre og behagelige.

  Kjøp
  Pris
  440
  Nivå
  A-D
 • Sjakkur BHB Spezial Eksklusiv i tre

  BHB Spezial er et analogt sjakk-ur av sikker kvalitet og med utmerket viser som tydelig teller ned de fire siste minuttene. Tyske BHB er velkjent for små og hendige sjakklokker av klassisk god standard. Den måler bare cirka 15 x 8 x 4 cm.

  Kjøp
  Pris
  480
 • Insa - sjakkur i tre

  Et pålitelig mekanisk (analogt) sjakk-ur med klassisk pent utseende i en trekasse i lyst tre. Har en klaff som viser de siste fem minuttene på en tydelig måte og det siste minuttet ekstra tydelig.

  Kjøp
  Pris
  550
  Nivå
  A-D
 • Sjakkur DGT 960 digital (lommeformat)

  Et hendig lite digitalt sjakkur fra DGT, sammenleggbart i lommeformat bare ca 14 x 7 cm og høyde 2,5 når det er lagt sammen. Blant annet et glimrende reise-sjakkur! Klarer både bonustid og tidsforsinkelse ved trekk.

  Kjøp
  Pris
  340
 • BHB Blitz Eksklusiv

  En mekanisk klokke av kvalitetsmerket BHB, i mørkebrunt tre. Dette er en pen klokke spesielt for lyn- og hurtigsjakk der viseren går rundt på 20 minutter, slik at det blir greit å følge ganske presist med på gjenværende tid.

  Kjøp
  Pris
  470
 • DGT 3000 digital klokke

  Dette nye elektroniske sjakkuret fra DGT overtar som det ypperste på området, som løsningen sammen med elektroniske sjakkbrett og mulighet for overføring til internett.

  Kjøp
  Pris
  795