Sjakk-klokker (sjakkur)

Sjakk-klokker er enten mekaniske (analoge) eller digitale. Begge har sine fordeler, men de digitale er mest presise og gir flest muligheter og har derfor noe økende markedsandel. De mekaniske er enklest å stille uten å forstå en bruksanvisning... Vi har mange modeller av både mekaniske og digitale.

 • DGT 2010 digital klokke

  Dagens ledende digitale sjakk-ur som "kan alt" og brukes i de fleste klubber og seriøse turneringer. Den nye versjonen har også fått funksjon for lagring av din egen spesialinnstilling.

  Kjøp
  Pris
  560
 • DGT Travel Timer elektronisk klokke

  En ny blåfarget utgave av den kjekke lille digitale klokka fra DGT med avanserte funksjoner. Den het tidligere "DGT 960" og kan fortsatt også trekke startstillinger i Fischer-sjakk.

  Kjøp
  Pris
  360
 • DGT 1002 digital klokke

  Den populære elektroniske klokka til svært rimelig pris. Kan stilles på tenketider fra 1 minutt til 10 timer og også med valgfri tilleggstid (bonus) per trekk som er så populært. Prisen er bare litt høyere enn for DGT 1001 som ikke har tilleggstid.

  Kjøp
  Pris
  265
 • DGT 3000 digital klokke

  Dette elektroniske sjakkuret fra DGT har overtatt som det ypperste på området, som løsningen sammen med elektroniske sjakkbrett og mulighet for overføring til internett.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Sjakkur DGT Easy Gametimer Plus

  Det forbedrede digitale sjakk-uret fra DGT til en gunstig pris. Easy Gametimer Plus har kjekke og moderne tidsmuligheter (tilleggstid) i tillegg til dem Easy Gametimer har.

  Kjøp
  Pris
  390
 • Insa - sjakkur i tre

  Et pålitelig mekanisk (analogt) sjakk-ur med klassisk pent utseende i en trekasse i lyst tre. Har en klaff som viser de siste fem minuttene på en tydelig måte og det siste minuttet ekstra tydelig.

  Kjøp
  Pris
  590
 • Sjakkur Mekanisk Diamant plast

  En rimelig og prisgunstig mekanisk (analog) sjakk-klokke med tydelige visere, stabil i bruk og går på ett batteri. Stilles enkelt manuelt på baksiden.

  Kjøp
  Pris
  260
 • DGT 3000 Limited Edition

  En eksklusiv utgave av DGT sin toppmodell av digitale klokker, laget i anledning bedriftens 25-årsjubileum i 2018. DGT 3000 har det største displayet og er den som også kan kobles til elektroniske sjakksett.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Sjakkur DGT 960 digital (lommeformat)

  Et hendig lite digitalt sjakkur som også kan trekke startstillinger til Fischer-sjakk! Ikke minst et glimrende reise-sjakkur som klarer både bonustid og tidsforsinkelse ved trekk.

  Kjøp
  Pris
  360
 • Sjakkur BHB digital

  Et pent digitalt sjakk-ur fra den kjente tyske produsenten BHB. Denne klokka har alle ordinære betenkningstider, dessuten i tillegg telling av tid oppover som kanskje er ekstra aktuelt for noen andre bruksområder enn sjakk-partier.

  Kjøp
  Pris
  590
  Nivå
  B-D
 • Sjakkur DGT Easy Gametimer, vinrød

  Det rimelige digitale sjakk-uret fra DGT, med moderne fargeløsning. Populært til lynsjakk og til alle betenkningstider med bare én tidskontroll, med eller uten tidshandikap, men ikke tilleggstid.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  A-D
 • Sjakkur Classic økonomi - i tre

  En rimelig og grei modell av mekaniske sjakk-ur i praktisk størrelse. Klokka er en enkel modell i tre og måler 15,5 x 8 x 4,5 cm. God gammeldags opptrekksklokke som alltid er rask å stille og ikke krever batterier.

  Kjøp
  Pris
  365
 • Sjakkur Schachtimer Silver digital

  Nå i ny forbedret 2014-versjon: Et driftssikkert tysk digitalur. Uret har 12 faste innstillinger som alle kan redigeres videre, med de ulike vanlige turneringsformene og store trykknapper som er behagelig for lynsjakk.

  Kjøp
  Pris
  580
 • DGT 1001 digital klokke (svart)

  Et enkelt og rimelig digitalt sjakkur fra den ledende produsenten DGT. Her er det raskt å starte spillet med tenketider fra sekunder og opp til 2 timer. NB: Har ikke tilleggstid eller flere tidskontroller.

  Kjøp
  Pris
  240
 • Insa - sjakkur i plast

  Det tradisjonelle og stabile analoge (mekaniske) sjakk-uret Insa, fra Serbia. En rimelig modell som gir mye for pengene, ikke minst fordi klokka har en stor og god innretning for å se "nedtelling" av det siste minuttet.

  Kjøp
  Pris
  420
 • Koffert for 10 stk. DGT-klokker

  En praktisk koffert i lett aluminium med plasser passende til 10 stk. digitale DGT-klokker, av typene DGT 2010 (2000), DGT XL eller DGT 3000. Kjekt å slippe å bruke pappeskene til oppbevaring. Har blitt et svært populært produkt i klubbene.

  Kjøp
  Pris
  530
 • Sjakkur BHB Spezial Eksklusiv i tre

  BHB Spezial er et analogt sjakk-ur av sikker kvalitet og med utmerket viser som tydelig teller ned de fire siste minuttene. Tyske BHB er velkjent for små og hendige sjakklokker av klassisk god standard. Den måler bare cirka 15 x 8 x 4 cm.

  Kjøp
  Pris
  480
 • DGT 1001 digital klokke (hvit)

  Et enkelt og rimelig digitalt sjakkur fra den ledende produsenten DGT. Her er det raskt å starte spillet med tenketider fra sekunder og opp til 2 timer. NB: Har ikke tilleggstid eller flere tidskontroller.

  Kjøp
  Pris
  240
 • DGT Pyramid digitalt spillur

  En smart og rimelig digital klokke til bruk for alle slags spill med til og med fire spillere. Perfekt ved spilling av Royalsjakk, Scrabble, Trivial Pursuit, Monopol, Amerikaner, Poker osv osv.

  Kjøp
  Pris
  260
 • BHB Blitz Eksklusiv

  En mekanisk klokke av kvalitetsmerket BHB, i mørkebrunt tre. Dette er en pen klokke spesielt for lyn- og hurtigsjakk der viseren går rundt på 20 minutter, slik at det blir greit å følge ganske presist med på gjenværende tid.

  Kjøp
  Pris
  470
 • Sjakkur BHB standard

  Et pent, lite mekanisk sjakk-ur fra den tyske kvalitetsleverandøren BHB. Trekkes opp, ingen batteri. Modell kjent i flere norske klubber gjennom mange år som driftssikre og behagelige.

  Kjøp
  Pris
  440
  Nivå
  A-D