The Chess Greats of the World

En artig serie av små bøker i lommeformat som hver inneholder 50 utvalgte partier med noen av tidenes største spillere - fra Morphy til Magnus Carlsen!

Før hvert parti kommer en utvalgt diagramstilling fra partiet der helten vår er i trekket og gjorde noe stort eller viktig, vanligvis av kombinatorisk art og slett ikke alltid direkte avgjørende. Men finn trekket! Og så kommer hele partiet på neste side når du blar om. Glimrende pocketbøker på reiser og ellers!

 • The Chess Greats of the World: Judit Polgar

  0 partier av sjakkdronningen Judit Polgar, alle vunnet i stor stil og mot mange av de andre desiderte verdenstoppene. Leseren skal hver gang finne Trekket i en utvalgt stilling som vises med et stort diagram.

  Kjøp
  Pris
  85
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2006
 • The Chess Greats of the World: Capablanca

  50 stillinger fra partiene til den store Capablanca, og du skal forsøke å finne det riktige, ofte helt avgjørende TREKKET. På siden bak finner du løsningen sammen med hele partiet. Kjekke bøker i denne serien!

  Kjøp
  Pris
  85
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007
 • The Chess Greats of the World: Veselin Topalov

  En kjekk liten oppgavebok der du 50 ganger er i trekket for Veselin Topalov i partiene hans. Du skal alltid finne det knallsterke trekket som gjør at motspillerne som Kasparov, Karpov, Kramnik, Anand, Ivantsjuk osv. må gi tapt mot Bulgarias store sjakksønn.

  Kjøp
  Pris
  85
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Chess Greats of the World: Viktor Korchnoi

  En liten gullgruve av 50 utvalgte stillinger med sterke trekk hentet fra over 50 år av Korchnois utrolige karriere.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2007
 • The Chess Greats of the World: Ivanchuk

  Endelig en liten bok som fokuserer på mesterverk av det originale sjakkgeniet Vassilij Ivantsjuk. Her er 59 flotte partieksempler og alle med en stor diagramstilling der leseren skal forsøke å finne Trekket.

  Kjøp
  Pris
  85
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2011
 • The Chess Greats of the World: Kramnik

  En bok med 50 partier og utvalgte stillinger i hvert av dem der Vladimir Kramnik viser muskler. Det er mer eller mindre helt avgjørende trekk, finner du dem? Dette er en kjekk bok i lite format med oppgavestillingene på egen side og løsningen på den neste, sammen med hele partiet der Kramnik beseirer andre store spillere i vår tid.

  Kjøp
  Pris
  85
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Chess Greats of the World: Péter Lékó

  En kjekk liten bok med 50 oppgavestillinger fra partier med den ungarske verdensstjernen Peter Leko. På den første siden finner du et diagram i stort format som er oppgaven, og på baksiden følger hele partiet der dette trekket står sentralt.

  Kjøp
  Pris
  85
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007