Grandmaster Preparation

Dansk-skotske Jacob Aagaard er en sterk og dyktig spiller, blant annet britisk mester på første forsøk, men er enda mer en av nyere tids betydeligste sjakkforfattere på området trening for ganske sterke spillere som vil videre. Denne serien er et hovedverk i så måte.

Aagaard påpeker selv at navnet på denne bokserien kan virke forvirrende, da mange vil tro at forberedelser har med åpningene å gjøre, mens denne serien handler om alt det andre - og slett ikke mindre viktige!

 • Grandmaster Preperation: Thinking Inside the Box [INNBUNDET]

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2017
 • Grandmaster Preparation: Attack & Defence

  Utrolig nok har GM Jacob Aagaard allerede enda en bok klar. Dette er sjakktrening først og fremst for mesterspillere, med både introduksjoner og treningsoppgaver. Partieksemplene er i stor grad fra de siste årene.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • Grandmaster Preparation: Calculation

  Første bok i Aagaards nye ambisiøse serie for ambisiøse og allerede ganske sterke spillere. Dette er først og fremst en velorganisert treningsbok med en poengtert innledning, gjennomgående krevende eksempler og mange nyttige kommentarer underveis.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2012
 • Grandmaster Preparation: Positional Play

  Aagaards nye bok handler om posisjonell bedømmelse og å ta en beslutning på det grunnlaget. Leseren blir testet på krevende stillinger og skal bl.a. spørre: 1) Hvor er svakhetene? 2) Hva er den dårligst plasserte offiseren? 3) Hva er ideen til motstanderen din?

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2012
 • Grandmaster Preparation: Strategic Play

  Tredje bok i den ambisiøse og ganske imponerende bokserien av dansk-skotske Jacob Aagaard. Han viser stoffet sitt med moderne instruktive eksempler som ikke er gjentagelser fra tidligere bøker, og samme gjelder de oppfølgende oppgavene til leseren.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2013