Jeremy Silmans lærebokserie

Bøkene av den amerikanske IM Jeremy Silman har fått nesten legendestatus som instruksjon særlig for alminnelige klubbspillere med kanskje rating omlag 1000 - 1700 som reelt vil komme videre og øke spillestyrken. De er mer eller mindre for samme nivå, så rekkefølgen mellom dem er faktisk ikke opplagt. Men de anbefales!

 • The Reassess Your Chess Workbook How to Master Chess Imbalances

  En god og spennende oppfølger til Silmans suksessbok "How to Reassess Your Chess". Denne kan med fordel leses og studeres etter den nevnte, men kan også tas i bruk uten å ha gjennomgått noe annet stoff av Silman før.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2001
 • How to Reassess Your Chess 4th ed Chess Mastery through Chess Imbalances

  Den nyskrevne fjerdeutgaven av Silmans lærebok-bibel for alle spillere med ratingstyrke 1200 - 1900 virker akkurat så imponerende som forventet, og med 658 sider hele 250 sider større enn tidligere.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2010
 • Silman's Complete Endgame Course From Beginner to Master

  IM Jeremy Silman er vår tids kanskje mest framgangsrike sjakkpedagog for nivåene opp til mesterstyrke. Her det imøtesette, grundige sluttspillverket hans på 530 sider. Alle viktige sluttspill forklares trinn for trinn!

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2007
 • The Amateur's Mind Turning Chess Misconceptions into Chess Mastery

  IM Jeremy Silman er kjent som en av verdens mest pedagogiske sjakkforfattere, og er kanskje best av alle for ratingnivået cirka 1200 - 1800.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2001
 • The Complete Book of Chess Strategy

  Lærebokmesteren Silmans allsidige håndbok i sjakk som er særlig velegnet for ferske spillere eller typisk amatørspillere som vil lære mer om hva dette spillet dreier seg om.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1998