Legendary Chess Careers

En ny bokserie som presenterer en del av de fremste nålevende sjakkmesterne fra "forrige generasjon", som har passert de 60 og har spennende karrierer å kunne oppsummere. IM Tibor Karolyi har dybdeintervjuet hver av disse spillerne og kommenterer noen av de mest interessante partiene deres.

 • Legendary Chess Careers: Eugenio Torre

  Torre fra Filippinene ble Asias første stormester, og presenteres her med et godt og passe omfattende intervju, og noen av de sterke partiene sine, med blant annet to seire over Karpov og ellers over Smyslov og Tal.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2016
 • Legendary Chess Careers: Vlastimil Hort

  En hyggelig og interessant bok om og med Vlastimil Hort som var Tsjekkoslovakias store spiller allerede fra slutten av 60-tallet. Han intervjues av den dyktige forfatteren Karolyi som også kommenterer utvalgte partier.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • Legendary Chess Careers: Yasser Seirawan

  Yasser Seirawan presenteres i denne nye bokserien med store sjakkprofiler i vår tid. IM Karolyi gjennomgår karrieren hans med utvalgte partier godt kommentert og ikke minst det parallelle intervjuet med hovedpersonen gjennom boka.

  Kjøp
  Pris
  120
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2016
 • Legendary Chess Careers: Lajos Portisch

  IM Tibor Károlyi har intervjuet landsmannen Lajos Portisch, kombinert med at han viser og kommenterer utvalgte partier av denne Ungarns største sjakkspiller i moderne tid. Boka blir et unikt møte med en stor mester på brettet.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2015
 • Legendary Chess Careers: Jan Timman

  Jan Timman er av sjakkens store personligheter og en av de største spillerne på 80-tallet. Her blir han presentert i bokform gjennom et langt og leseverdig intervju med tilhørende kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2016