Mikhail Tal's Best Games

Tidligere verdensmester Mikhail Tal var kanskje den mest publikumsvennlige sjakkspilleren som har levd. Den ungarske IM'en Tibor Karolyi har forsket på Tals liv og karriere og presenterer resultatene i tre gjennomarbeidede bøker. De inneholder grundige og fine kommentarer til et stort antall av Tals severdige partier, sammen med en ganske detaljert gjennomgang av livet til den sympatiske "trollmannen fra Riga".

 • Mikhail Tal's Best Games 2 1960-1971: The World Champion

  Partiene til Mikhail Tal, og også livet hans, står i en magisk glans for mange sjakkentusiaster. Her blir 66 av partiene hans fra perioden 1960-71 grundig gjennomgått av den dyktige sjakkforfatteren IM Tibor Karolyi.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2015
 • Mikhail Tal's Best Games 1 1949-1959: The Magic of Youth

  Nok en gang omtaler vi det "magiske" med Mikhail Tal. Her er i alle fall karrieren hans og partiene hans grundigere og skikkeligere presentert enn noen gang. Partier, en spiller og en bok å glede seg over.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2014
 • Mikhail Tal's Best Games 3, 1972-1992: The Invincible

  Tredje og siste bind i biografien om og med den store Mikhail Tal. De siste 20 årene hans er rørende lesning, inkludert helseproblemene, og boka gir en innsiktsfull gjennomgang av en strålende sjakk-karriere

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2017