Seirawans instruktive bokserie

"Winning Chess..."-bøkene med stormester Yasser Seirawan er noen av de beste bøkene om spillets ulike faser for dem som er et brukbart stykke utover nybegynnernivået og vil lære mer sjakk. Ekstra bra er disse bøkene for alle som leser bra engelsk og dermed kan få godt utbytte av Seirawans gode og lærerike tekster!

 • Winning Chess Openings

  Stormester Seirawan gir en enkel og inspirerende introduksjon til åpningsspillet i sjakk og nesten alle forskjellige åpningssystemer som finnes. I de fleste åpningene viser han bare de første 6 - 10 trekkene

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2003
 • Winning Chess Endings

  En god innføring i sluttspill i Seirawans utmerkede lærebokserie "Winning...". Her vises både de grunnleggende teoretiske sluttspillene og endel praktiske eksempler fra partier med blant andre Seirawan selv.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2003
 • Winning Chess Tactics, revised edition

  Den kjente amerikanske stormesteren Yasser Seirawan fortsetter her sin pedagogiske innføring i grunnleggende sjakkferdigheter. I den denne boka - forøvrig med den fremragende sjakklæreren IM Jeremy Silman som medforfatter - gjennomgås de grunnleggende taktiske temaene.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2005
 • Winning Chess Brilliancies

  Tross navnet har vi plassert denne under "Strategi og sjakktrening". Stormester Seirawan har nemlig plukket ut tolv ekstra flotte og lærerike partier fra 70-, 80- og 90-tallet og kommenterer dem trekk for trekk, svært grundig og pedagagogisk.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-C
  Av
 • Winning Chess Combinations

  Denne sjuende boka fullfører serien av Yasser Seirawans instruktive sjakkbøker på spillets ulike områder. Stormester Seirawan er som vanlig både systematisk, grundig og personlig i framstillingen, så dette er rett og slett en bok å lese og studere.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2006
 • Winning Chess Strategies, revised edition

  En innføring i sjakkstrategi som kan anbefales spesielt for spillere med ratingstyrke omlag 900 - 1600. Stormester Yasser Seirawan er en fremragende strateg og god sjakklærer.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2005