SJAKKSKOLEN - de norske lærebøkene

SJAKKSKOLEN er tre lærebøker på norsk, til bruk både for sjakkundervisning med barn fra 6-7-8-årsalderen og oppover og til selvstudium for enkeltpersoner - og like mye for voksne. Løsningene på øvingsoppgaver og utfyllende kommentarer står i de tre medfølgende løsningsheftene.

Ideen med Sjakkskolen-serien er at oppstarten i sjakk ikke skal avsluttes for tidlig, slik det blir vanlig med nesten alle nybegynnerbøker, men føres videre med en realistisk (ganske forsiktig) progresjon fram til elevene også har noen forutsetninger for å spille sjakkpartier på en litt fornuftig måte.

Se også nettsiden: http://www.sjakkskolen.no/

 • 111 sjakk matt i 1 trekk

  Et norsk oppgavehefte med 111 stillinger der hvit kan avgjøre partiet med sjakk matt. Fin trening ikke minst for nye og litt uøvde spillere. Passer glimrende sammen med SJAKKSKOLEN 1, eller gjerne til Sjakkskolen 2 og for alle sjakkspillere opp til et visst nivå.

  Kjøp
  Pris
  40
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2012
 • 111 sjakktrekk som vinner

  Et nytt oppgavehefte for nesten-begynnere og hobbyspillere i sjakk som vil videre. Her er flere viktige temaer (bilder) å lære seg å gjenkjenne. Et eget løsningshefte følger med. Det er viktig å forholde seg til oppgaver som løst korrekt eller ikke.

  Kjøp
  Pris
  50
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2016
 • Diplom til Sjakkskolen 1

  Et pent diplom i størrelse 18 x 24 cm som kan fylles ut til alle elever som i rimelig grad er gjennom boka SJAKKSKOLEN 1. Diplomet er inkludert i prisen ved bestilling av boka med løsningshefte.

  Kjøp
  Pris
  7
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Diplom til Sjakkskolen 2

  Kjøp
  Pris
  7
  Utgivelsesdato
  November 2012
 • Løsningshefte til Sjakkskolen 1

  På den ene siden et løsningshefte for alle oppgaver og spørsmål i læreboka Sjakkskolen 1 og på den andre siden også en veiledning for sjakklærere og ledere i barnesjakk.

  Kjøp
  Pris
  16
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2008
 • Løsningshefte til Sjakkskolen 2

  Et løsningshefte som svarer på spørsmål og øvingsoppgaver i Sjakkskolen 2, og i tillegg gir leseren og instruktøren nyttige utdypende kommentarer til stoffet.

  Kjøp
  Pris
  16
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2010
 • Løsningshefte til Sjakkskolen 3

  Inneholder blant annet løsninger med kommentarer på øvingsoppgavene gjennom Sjakkskolen 3.

  Kjøp
  Pris
  16
  Nivå
  B
  Av
 • Sjakkskolen 1, basispakke

  En perfekt startpakke for nye sjakkspillere i alle aldere. Inneholder Sjakkskolen 1, løsninghefte, diplom og oppgaveheftet 111 sjakk matt i 1 trekk. Nyttig basis også for rene hobbyspillere med begrenset erfaring.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • Sjakkskolen 1 med løsningshefte og diplom (3. utgave)

  Den praktiske og systematiske sjakklæreboka på norsk for alle begynnere. Elevene lærer trinn for trinn de grunnleggende ferdighetene for å spille sjakk, og med en rekke praktiske øvingsoppgaver underveis.

  Kjøp
  Pris
  120
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Sjakkskolen 2 med løsningshefte og diplom

  Endelig en lærebok på norsk for alle som vil videre fra et begynnernivå og i retning klubbspillernivå, altså lære mer sjakk på en systematisk måte. Kommer sammen med Løsningshefte og et diplom og selges ekstra rimelig i gruppesett.

  Kjøp
  Pris
  120
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2010
 • Sjakkskolen 3 med løsningshefte

  Sjakkskolen 3 er en lærebok som kombinert med spilling faktisk bringer leseren, eleven og hobbyspilleren opp til et turneringsnivå i sjakk, og samtidig gir et godt grunnlag for videre studium av det flotte spillet vårt.

  Kjøp
  Pris
  120
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2013
 • Sjakkskolen komplett

  De norske lærebøkene Sjakkskolen 1, 2 og 3, alle med løsningshefter, og sammen med oppgaveheftene "111 sjakk matt i 1 trekk" og "111 sjakktrekk som vinner". Den eneste sammenhengende læreserien i sjakk på norsk, og med mange nyttige øvingsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  410
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2013