The World Champion Series

En bokserie med sjakkens klassiske verdensmestere i tur og orden, forfattet av far og sønn russiske sjakkhistorikere i toppklasse, komplettert med partikommentarer av stormester Karsten Müller. Fascinerende bøker!

 • José Raúl Capablanca, 3rd World Chess Champion

  Endelig en biografi om Capablanca (1888-1942), skrevet av to kjente russiske sjakkforfattere og historikere. Her er også 87 kommenterte partier og partiavslutninger, mange fotografier, krysstabeller og register. Få om noen sjakkspillere har vært beundret som Capablanca.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010
 • Emanuel Lasker, 2nd World Chess Champion

  En kjærkommen biografi om Emanuel Lasker i et overkommelig format av to kjente sjakkhistorikere, med mye tekst, bilder og noen tabeller, supplert med nye partikommentarer av GM Karsten Müller og et forord av Andy Soltis.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Alexander Alekhine 4th World Chess Champion

  Endelig en moderne bok om den mestvinnende, briljante og etterhvert kontroversielle eks-russeren som døde som verdensmester i 1946. Verdifull historikk av russisk far og sønn, partikommentarer av stormester Karsten Müller, forord av stormester Andy Soltis.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2016
 • Max Euwe 5th World Champion

  En konsentrert og interessant biografi om Max Euwe, forfattet av de suverene russiske sjakkhistorikerne, og komplettert med partikommentarer av stormester Karsten Müller, som konsenterer seg om det viktigste i drøyt hundre partier.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2017
 • Wilhelm Steinitz 1st World Chess Champion

  Endelig en både overkommelig, leseverdig og samtidig seriøs bok om første verdensmester Wilhelm Steinitz. To dyktige russiske sjakkhistorikere i engelsk oversettelse. GM Karsten Müller supplerer med moderne analyser av mange partier.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014