Andre sjakkprodukter

Kunst med sjakkmotiv

 • Kunstkort med sjakkmotiv

  Flere nederlandske kunstnere har laget ulike spennende og fargerike sjakk-motiver som er trykket til kort i størrelser ca 12 x 12 cm og 10 x 14 cm. Fire siders kort med konvolutt koster kr 35. Flere av kunstmotivene finnes også i vanlig postkortformat (kunst-postkort) til pris kr 15 pr. stk. Oppgi spesielt i kommentarfeltet hvilken type / størrelse du ønsker.

  Kjøp
  Pris
  35
  Nivå
  A-D
 • ETTER KAMPEN (litografi)

  Et litografi med sjakk-motiv som den anerkjente kunstneren laget i 1980, til daværende Ungdommens Sjakklotteri. Motivet er ulike sjakk-brikker med brett i bakgrunnen. Fargen er grønnlig mørkegrå. Selve trykket (litografiet) måler cirka 30 x 40 cm i breddeformat. Inkl. passepartout er målet cirka 45 x 60 cm. Prisen er uten innramming.

  Kjøp
  Pris
  1150
  Nivå
  A-D
  Av
 • NESTE TREKK (litografi)

  Et litografi med sjakk-motiv som den anerkjente kunstneren laget i 1980, til daværende Ungdommens Sjakklotteri. Motivet er først og fremst en springer som ser ut til å være klar til å markere seg kraftig på brettet. Fargen er grønt og svart. Selve trykket (litografiet) måler cirka 30 x 40 cm i breddeformat. Inkl. passepartout er målet cirka 45 x 60 cm. Prisen er uten innramming, levert i solid papprull.

  Kjøp
  Pris
  1150
  Nivå
  A-D
  Av