Sjakkbrett/sjakkspill

Brikkeesker og poser

 • Tøypose til brikker, fløyel (stor)

  Store og praktiske brikkeposer i et pent og mykt fløyelslignende stoff, med snøring oppe og med papp i bunnen. Vi har posen i valgfri grønn eller kraftig rød farge. Oppgi farge i bestillingen hvis du vil velge.

  Kjøp
  Pris
  36
 • Brikkeeske Valnøtt luksus

  En pen brikkeeske med lokk, i farge Valnøtt og svart på innsiden. Passer for trebrikker med kongehøyde opp til ca 95 mm. Utvendig mål er ca 25 x 15 x 9 cm.

  Kjøp
  Pris
  255
 • Brikkeeske i tre nummer 6

  En enkel og grei brikkeeske i tre med lokk på. Størrelsen er den samme som brukes til brikkene Staunton nr 6. Størrelse 20,5 x 14 x 7,7 cm.

  Kjøp
  Pris
  150
 • Brikkeeske luksus nøttetre (medium)

  En pen brikkeeske i lys nøttetre-farge, med behagelig lukkeanordning og svart filt/fløyel både inni esken og på undersiden. Passer for brikker med kongehøyde cirka 80 - 95 mm.

  Kjøp
  Pris
  215
 • Brikkepose tøy 25 cm

  En enkel, rimelig brikkepose i bomull med snøring og i størrelse ca 25 x 21 cm, stor nok til de fleste brikketypene. Forsiden har en logo for sjakkbutikken.no

  Kjøp
  Pris
  20
 • Brikkeeske luksus nøttetre (stor)

  En stor og pen brikkeeske i farge lys nøttetre, med behagelig lukkeanordning og tynn svart filt/fløyel både inni esken og på undersiden. Passer også for store brikker med kongehøyde til og med cirka 115 mm, og gir behagelig svært god plass til brikker som er noe mindre, som Klassisk indisk Staunton, Franz Hals og Amerikansk Staunton. Denne esken gjør pene sjakk-brikker til en ekstra fin gaveartikkel.

  Kjøp
  Pris
  280
 • Brikkeeske stor med magnetisk lokk 240x155x120 mm

  En pen brikkeeske i tremateriale med praktisk magnet som holder lokket lukket. Esken har tynt filtstoff i bunnen og under lokket. Ytre mål er ca 24 x 15,5 x 12 cm. Esken passer også til store brikkesett med kongehøyde opp til ca 10 cm og eventuelt med ekstra dronning.

  Kjøp
  Pris
  190
 • Indisk brikkeeske i tre, medium

  En pen brikkeeske i massivt indisk tre, med glidelokk. Passe stor til å romme brikkesettene våre med kongehøyde opp til 85 mm. De ytre målene er 21,5 x 12,6 x 9 cm.

  Kjøp
  Pris
  160
 • Brikkeeske økonomi

  En praktisk og rimelig brikkeeske i solid papp som vi har fått spesialprodusert. Esken passer til vanlige turneringsbrikker. Den har plastlokk, er rund med 15,5 cm diameter og høyde 11,5 cm.

  Kjøp
  Pris
  35
 • Brikkeeske luksus nøttetre (liten)

  En pen brikkeeske i lys nøttetre-farge, med lukkeanordning og svart tynn filt/fløyel både inni esken og på undersiden. Passer for brikker med kongehøyde til og med cirka 80-82 mm. Gjør sjakkbrikkene til en ekstra fin gaveartikkel. Størrelse (ytre mål) ca 12 x 18 cm og høyde 8,5 cm.

  Kjøp
  Pris
  160
 • Brikkeeske i tre nr 7

  En pen, lett og rimelig brikkeeske i tre, med tilstrekkelig plass til brikkesett fra oss med kongehøyde under 100 mm. Esken er brunlakkert, har ytre mål ca 22 x 15 x 7,5 cm, en grei lukkeanordning og skilleplate mellom lys og mørke brikker.

  Kjøp
  Pris
  170
 • Brikkeeske medium med magnetisk lokk

  En pen brikkeeske i tremateriale med praktisk magnet som holder lokket lukket. Esken har tynt filtstoff i bunnen og under lokket. Passer til brikker til og med kongehøyde 90 mm. Ytre mål 22,5 x 14,5 x 8 cm.

  Kjøp
  Pris
  165