Sjakkbrett/sjakkspill

Demobrett til undervisning

For sjakkundervisning i en litt større gruppe, kanskje fra 8-9 deltagere og oppover, er et undervisningbrett (tradisjonelt kalt demonstrasjonsbrett eller demobrett) nærmest uunnværlig.

 • Undervisningsbrett, rullbart (fra Kina)

  Et undervisningsbrett (demonstrasjonsbrett) for en rimelig pris som forklares av opphavslandet Kina. Brettet er en solid "skinnduk" som du henger på veggen og der brikkene stikkes ned i lommer (sprekker) på det enkelte feltet.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
 • Undervisningsbrett, rullbart (fra India)

  Et rullbart undervisningsbrett (demonstrasjonsbrett) fra India som leveres i en rød skulderbag som gjør det enkelt å bære med seg. Brettet har en grei størrelse, og feltene er mørkebrune og beige, brikkene røde og svarte.

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  A-D
 • Sammenleggbart undervisningsbrett med brikker

  Det klassiske undervisningsbrettet (demonstrasjonsbrett) til sjakk-undervisning. Sammenleggbart, gult og svart i lett metall komplett med magnetiske plastbrikker i normalt rød og hvit farge som gir gode kontraster i forhold til brettet.

  Kjøp
  Pris
  1265
 • Brikkesett til magnetisk 2-delt demobrett

  Komplett, løst brikkesett til det store magnetiske demonstrasjonsbrettet. Brikkene er røde og hvite.

  Kjøp
  Pris
  580
 • Demonstrasjonsbrett, rullbart og magnetisk

  Et sammenrullbart demonstrasjonsbrett som det andre kinesiske i utvalget vårt, men dette nye leveres med magnetiske brikker i stedet for brikker som legges ned i en lomme.

  Kjøp
  Pris
  415