Sjakkbrett/sjakkspill

Demobrett til undervisning

For sjakkundervisning i en litt større gruppe, kanskje fra 8-9 deltagere og oppover, er et instruksjonsbrett (tradisjonelt kalt demonstrasjonsbrett) nærmest uunnværlig.

 • Demonstrasjonsbrett, sammenleggbart, med brikker

  Det klassiske instruksjonsbrettet (demonstrasjonsbrett) til sjakk-undervisning. 80 x 80 cm sammenleggbart, gult og svart i lett metall komplett med magnetiske plastbrikker i normalt rød og hvit farge som gir gode kontraster i forhold til brettet.

  Kjøp
  Pris
  1080
 • Brikkesett til magnetisk 2-delt demobrett

  Komplett, løst brikkesett til det magnetiske demonstrasjonsbrettet i størrelse 80 x 80 cm. Brikkene er røde og hvite. Vi kan dessverre ikke levere enkeltbrikker til demobrett, annet enn hvis vi tilfeldigvis har en brikke til overs.

  Kjøp
  Pris
  550
 • Demonstrasjonsbrett, rullbart (fra India)

  Et rullbart demonstrasjonsbrett fra India som også leveres i en skulderbag som gjør det svært enkelt å bære med seg. Brettet måler cirka 60 x 65 cm, og feltene er mørkegrønne og beige, brikkene røde og svarte.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  A-D
 • Demonstrasjonsbrett, rullbart (fra Kina)

  Et instruksjonsbrett (demonstrasjonsbrett) til undervisningen for en rimelig pris som forklares av opphavslandet Kina. Brettet er en solid "skinnduk" som du henger på veggen og der brikkene stikkes ned i lommer (sprekker) på det enkelte feltet.

  Kjøp
  Pris
  365
  Nivå
  B-D
 • Demonstrasjonsbrett, rullbart og magnetisk

  Et sammenrullbart demonstrasjonsbrett som det andre kinesiske i utvalget vårt, men dette nye leveres med magnetiske brikker i stedet for brikker som legges ned i en lomme.

  Kjøp
  Pris
  415