Sjakkbrett/sjakkspill

Elektroniske sjakkspill

Elektronisk sjakk fra DGT til bruk både privat og til litt proffe turneringer. Her finner du brikker, brett, komplette sjakksett og koblingsutstyr. Les nøye hva som er inkludert i det enkelte produktet.

 • DGT Chess Box Bluetooth (Valnøtt-brett)

  Det nyeste, behageligste og mest avanserte i digital sjakk er Bluetooth-utgaven av det komplette sjakksettet til DGT. Minst 10 meters trådløs forbindelse, og i tillegg medfølger 3,5 meter USB-kabel som alternativ. Flere brikkedesign.

  Kjøp
  Pris
  7900
 • DGT ChessBox USB Rosewood

  DGT Sensorbrett og brikker av topp kvalitet fra DGT. Dette er tilsvarende utstyret i toppturneringene i verden, med USB-tilkobling for privat bruk hjemme. Brettet er i idealstørrelsen med felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  7000
 • Koblingsutstyr for serielle sjakksett DGT

  Koblingsutstyr til bruk for serielle sjakksett fra nummer 2 til og med 11. Det er et eget produkt for det første settet, som DGT mener at bør brukes igjen for det tolvte settet.

  Kjøp
  Pris
  350
 • Oppstartskobling til seriell DGT-sjakk

  Ved oppstart med seriell (seriekoblet) elektronisk sjakk trengs for det første settet denne oppstartskoblingen med en konverter i tillegg, når det skal benyttes flere enn ett brett samtidig.

  Kjøp
  Pris
  1410
 • DGT konverterkabel fra seriekobling til USB

  DGT sin egen omtale:

  Kjøp
  Pris
  525
 • DGT bæreveske

  En god bæreveske som passer for en beskyttet transport av et elektronisk DGT-brett, eventuelt sammen med brikker og klokke, eller gjerne et annet sjakkbrett med størrelse inntil 55 x 55 cm.

  Kjøp
  Pris
  620
 • DGT Smart board digitalt sjakksett USB (med notasjon)

  DGT Smart Board er et nytt tilbud om elektronisk sjakk til lavere priser enn dem som gjelder når brikker og brett er eksklusive modeller i tre. Dette er en løsning med USB-tilkobling og brikker og brett i solid plast og full turneringsstørrelse.

  Kjøp
  Pris
  4200
 • DGT ChessBox USB Valnøtt

  DGT Sensorbrett og brikker av topp kvalitet fra DGT. Dette er tilsvarende utstyr som brukes i toppturneringene i verden, i USB-utgaven for privat bruk hjemme hos deg selv. Brettet er i idealstørrelsen med felter som måler 55 mm

  Kjøp
  Pris
  6900
 • DGT elektroniske brikker Timeless

  Et komplett brikkesett med doble dronninger av brikkene fra DGT, med kongehøyde 96 mm og sensorer for bruk på elektroniske brett som har internasjonal feltstørrelse 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1850
 • DGT ChessBox Bluetooth Valnøtt

  Elektronisk sjakksett komplett med Bluetooth-forbindelse i tillegg til USB. Ordinært med brikker Timeless. Det er brikkene som ellers heter Klassisk indisk Staunton sheesham 96 mm, men her selvfølgelig i elektronisk utgave.

  Kjøp
  Pris
  7900
 • DGT Serielt elektronisk sjakkbrett og brikker

  Den eksklusive DGT-versjonen med serieport som er løsningen for turneringsspill med overføring til internett. Finnes i litt ulike treslag, både med og uten notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  6900
 • DGT kabel 9-pin for overføring fra brett til PC

  En kabel fra DGT, leverandøren av de digitale sjakkproduktene. Hos DGT heter produktet på engelsk: "Tournament System PC Serial port to Bus Cable".

  Kjøp
  Pris
  730
 • DGT Chess Box Bluetooth (Rosewood-brett)

  Det nyeste, behageligste og mest avanserte i digital sjakk er Bluetooth-utgaven av det komplette sjakksettet til DGT. Minst 10 meters trådløs forbindelse, og i tillegg medfølger 3,5 meter USB-kabel som alternativ. Flere brikkedesign.

  Kjøp
  Pris
  7900
 • DGT Smart board digitalt sjakksett Timeless trebrikker

  DGT Smart Board er det nye tilbudet om elektronisk sjakk til lavere priser enn dem som gjelder når også brettet er mer eksklusivt i tre. Produktet har USB-tilkobling, brett i et solid plastmateriale og elektroniske brikker Timeless i tre.

  Kjøp
  Pris
  4650