Sjakkbrett/sjakkspill

Elektroniske sjakkspill

Elektronisk sjakk fra DGT til bruk både privat og til litt proffe turneringer. Her finner du brikker, brett, komplette sjakksett og koblingsutstyr. Les nøye hva som er inkludert i det enkelte produktet.

 • DGT Smart board digitalt sjakksett

  DGT Smart Board er et nytt tilbud om elektronisk sjakk til lavere priser enn dem som gjelder når brikker og brett er eksklusive modeller i tre. Dette er en løsning med USB-tilkobling og brikker og brett i solid plast og full turneringsstørrelse.

  Kjøp
  Pris
  3800
 • DGT kabel 9-pin for overføring fra brett til PC

  En kabel fra DGT, leverandøren av de digitale sjakkproduktene. Hos DGT heter produktet på engelsk: "Tournament System PC Serial port to Bus Cable".

  Kjøp
  Pris
  660
 • Koblingsutstyr for serielle sjakksett DGT

  Koblingsutstyr til bruk for serielle sjakksett fra nummer 2 til og med 11. Det er et eget produkt for det første settet, som DGT mener at bør brukes igjen for det tolvte settet.

  Kjøp
  Pris
  290
 • Oppstartskobling til seriell DGT-sjakk

  Ved oppstart med seriell (seriekoblet) elektronisk sjakk trengs for det første settet denne oppstartskoblingen med en konverter i tillegg, når det skal benyttes flere enn ett brett samtidig.

  Kjøp
  Pris
  1290
 • DGT konverterkabel fra seriekobling til USB

  DGT sin egen omtale:

  Kjøp
  Pris
  470
 • DGT Smart board digitalt sjakksett Timeless trebrikker

  DGT Smart Board er det nye tilbudet om elektronisk sjakk til lavere priser enn dem som gjelder når også brettet er mer eksklusivt i tre. Produktet har USB-tilkobling, brett i et solid plastmateriale og elektroniske brikker Timeless i tre.

  Kjøp
  Pris
  4300
 • DGT ChessBox brett og brikker USB

  DGT Sensorbrett og brikker av topp kvalitet fra DGT. Dette er tilsvarende som utstyret som brukes i toppturneringene i verden, men USB er utgaven for privat bruk hjemme hos deg selv. Brettet er i idealstørrelsen med felter som måler 55 mm

  Kjøp
  Pris
  5850
 • DGT Serielt elektronisk sjakkbrett og brikker

  Den eksklusive DGT-versjonen med serieport som er løsningen for turneringsspill med overføring til internett. Finnes i litt ulike treslag, både med og uten notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  5900
 • DGT Chess Box Bluetooth

  Det nyeste, behageligste og mest avanserte i digital sjakk er Bluetooth-utgaven av det komplette sjakksettet til DGT. Minst 10 meters trådløs forbindelse, og i tillegg medfølger 3,5 meter USB-kabel som alternativ. Flere brikkedesign.

  Kjøp
  Pris
  6900
 • DGT bæreveske

  En god bæreveske som passer for en beskyttet transport av et elektronisk DGT-brett, eventuelt sammen med brikker og klokke, eller gjerne et annet sjakkbrett med størrelse inntil 55 x 55 cm.

  Kjøp
  Pris
  560
 • DGT elektroniske brikker Timeless

  Et komplett brikkesett (med ekstra dronninger) av brikkene fra DGT, med kongehøyde 96 mm og sensorer for bruk på elektroniske brett som har internasjonal feltstørrelse 55 x 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1650