Sjakkbrett/sjakkspill

Reisesjakkspill

 • Reisesjakk luksus 26 cm med skuff

  Vår egen reisesjakkmodell fra India i stor og flott utgave: Pene trebrikker i en skuff inne i brettet, der slåtte brikker kan legges. Spill med bunnplate og sterke magneter så spillet kan holdes opp ned. Ytre mål 26 cm, felter 26 mm, kongehøyde 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  470
 • Magnetisk sjakkspill gull og sølv 35 mm

  Et stort reisesjakkspill med sølv- og gullfargede brikker og sterke magneter. Det sammenleggbare brettet har notasjon, feltstørrelse 35 mm og ytre mål 32 cm. Lagt sammen med brikkene inni tar dette spillet likevel liten plass.

  Kjøp
  Pris
  255
 • Reisesjakk nr 140 de luxe

  Et pent og praktisk reisesjakkspill med 31 mm felter og ekstra sterke magneter som viser seg ved at brikkene holder seg rimelig bra på plass også når brettet holdes opp ned.

  Kjøp
  Pris
  395
 • Reisesjakk luksus 17,5 cm med skuff

  Vår egen reisesjakkmodell fra India: Pene trebrikker i en skuff inne i brettet, der slåtte brikker kan legges. Spill med bunnplate og sterke nok magneter til at spillet kan holdes opp ned. Ytre mål 17,5 cm, felter 18 mm, kongehøyde 32 mm.

  Kjøp
  Pris
  310
 • Reisesjakk sammenleggbart magnetisk nr 10

  Et praktisk og riktig pent magnetisk reisesjakkspill i tre som er sammenleggbart med brikkene inni. Magneter holder brikkene på plass, selv opp-ned med litt forsiktighet.

  Kjøp
  Pris
  350
 • Magnetisk reisesjakk i plast

  Et svært praktisk reisesjakkspill med flate, sterke magnetbrikker. Feltene måler 22 mm, og brettet har ytre mål 20 x 20 cm. Perfekt til å spille, titte på sjakk eller analysere med liten plass.

  Kjøp
  Pris
  110
 • Lommesjakk magnetisk

  Et praktisk magnetisk lommesjakkspill i virkelig lommeformat. Sammenbrettet måler det 8 x 15 cm, og brettet måler 15 x 15 cm i bruk. I tillegg er det en tredje klaff der brikkene kan legges/settes når de er slått ut, i all enkelhet veldig bra!

  Kjøp
  Pris
  90
 • Reisesjakk luksus 20 cm

  Et reisesjakkspill med pene og sterke magnetbrikker og ditto brett med felter 20x20 mm. Brettet er en treplate med filt under og måler 20x20 cm. Har ikke notasjon.

  Kjøp
  Pris
  425
 • Magnetisk reisesjakkspill sølv og gull

  Et magnetisk reisesjakkspill med pene sølv- og gullfargede brikker og et sammenleggbart brett med notasjon langs kantene. Et oversiktlig og bra spill med felter 27 mm og totalstørrelse 25 x 12,5 cm.

  Kjøp
  Pris
  155
 • Indisk reisesjakk de luxe 25,5 cm

  Et nytt magnetisk reisesjakkspill som er stort og pent nok til også å kunne være "vanlig" sjakkspill hjemme. Størrelsen på brettet er 25,5 cm, feltstørrelsen 26 mm og kongehøyden 45 mm. Brikkene ligger under hver sin halvdel av brettet som løftes opp.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Indisk reisesjakk de luxe 18 cm

  Et pent magnetisk sammenleggbart reisesjakkspill i fint tre fra India. Brikkene ligger inni spillet, og brettet måler i bruk ikke mer enn 18 x 18 cm. Brettet har notasjon, feltene er 19 mm og kongehøyden 31 mm.

  Kjøp
  Pris
  280
 • Magnetisk lite lommesjakkspill

  Et pent lite sammenleggbart lommesjakkspill med sterke magneter, slik at brettet kan ristes på hodet uten av brikker faller av. Settet kommer i en praktisk metalleske 13 x 7 cm som også slåtte brikker kan legges i. Brettet har notasjon.

  Kjøp
  Pris
  65