Sjakkbrett/sjakkspill

Sjakkbrett og brikker

Nordens beste utvalg av sjakkbrikker og brett i god kvalitet, de aller fleste i tre. Vi har satt sammen en del sjakksett, men du kan også kombinere brikker og brett selv.

 • Sjakksett Klassisk Staunton nr 5+

  Et pent og rimelig turneringssett i riktig internasjonal størrelse. Tunge indiske trebrikker Klassisk Staunton og trebrettet 5+ med feltstørrelse 55 mm og notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  1205
 • Sammenleggbart sjakksett Jowisz

  Et komplett og pent sjakkspill i tre med brikkene inni. Brikkene er standard Staunton nr 4 trebrikker med kongehøyde 78 mm og grønn filt under. Brettet har bokstaver og tall langs kantene og felter som måler 42 mm.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Sjakksett Franz Hals Sheesham 45 mm

  Et vakkert sjakksett som samtidig ikke tar unødig mye plass. Designbrikkene våre Franz Hals her med kongehøyde 78 mm. De mørke brikkene i brun sheesham matcher det spanske kvalitetsbrettet mahogny med felter 45 mm

  Kjøp
  Pris
  1510
 • Sjakksett klassisk Staunton mahogny 45 mm

  Et pent og praktisk sjakksett litt mindre enn turneringsstørrelse. Gode og passe tunge indiske Staunton-brikker i sheesham, kongehøyde 78 mm, på et spansk brett med diskret notasjon, og med rød eller grønn tøypose.

  Kjøp
  Pris
  1100
 • Trebrikker Franz Hals svart 78 mm

  De vakreste sjakkbrikkene våre i en litt mindre utgave slik mange foretrekker spillet. Disse brikkene er i det flotte designet Franz Hals, med bl.a. springere med gapende munn. Her i utgaven med svarte svart-brikker.

  Kjøp
  Pris
  860
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 5

  De utmerkede polske turneringsbrikkene i tre, Staunton nr. 5 med filt under, kongehøyde 93 mm, her i et pent sammenleggbart trebrett med felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  1040
 • Sjakksett klassisk Staunton nr 4+ (78 mm)

  Et utmerket sjakksett med solid trebrett og gode indiske Staunton-brikker i det vakre treslaget sheesham. Ser ut som et perfekt turneringssett, men er praktisk litt mindre til hjemmebruk, med feltstørrelse 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  920
 • Play Magnus sjakksett

  Brikkene er tunge og gode i helt svart-hvitt og gir et nesten overraskende positivt inntrykk til å være i plast. Det sammenrullbare brettet er også i svart-hvitt, som gir hele settet et litt uvant kraftig uttrykk.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Turneringssett Klassisk Staunton 55 mm

  Et sjakksett som brukes i mange turneringer med kvalitet: Tunge gode trebrikker Klassisk indisk Staunton og Sammenleggbart plastbrett med internasjonale mål, felter 55 mm, og en tøypose grønn eller rød.

  Kjøp
  Pris
  700
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood de luxe 45 mm

  Et eksklusivt sjakksett i en litt mindre størrelse. Brettet er mahogny de luxe med pen notasjon og felter 45 mm. Brikkene er i det gedigne treslaget Rosewood og i designet Fransk Staunton, med kongehøyde 82 mm.

  Kjøp
  Pris
  1640
 • Sjakksett Fransk Staunton 82 mm Wenge de luxe 45 mm

  Et fint sjakksett med gode, tunge indiske brikker, kongehøyde 79 mm, og et matchende mørkt spansk wenge-brett med felter 45 mm, diskret notasjon og en pen kant rundt brettet.

  Kjøp
  Pris
  1330
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 6

  Et stort og fint sammenleggbart sjakksett i full konkurransestørrelse, felter 55 eller 58 mm. Brikkene er i tre og en grei og solid Staunton-modell, passe tunge med blyinnlegg og filt under. Spillet måler 52 cm.

  Kjøp
  Pris
  1090
 • Trebrett sammenleggbart nr 5 (50 mm)

  Det populære trebrettet Staunton nr. 5 i sammenleggbar utgave. Dette mest populære av alle trebrett, med feltstørrelse 50 mm, legges her sammen på midten.

  Kjøp
  Pris
  580
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood de luxe 45 mm

  Vårt mest eksklusive sjakksett litt mindre enn turneringsspill. Brettet har feltstørrelse 45 mm og en pen bred kant rundt. De indiske brikkene er i designet Franz Hals og de mørke i treslaget Rosewood.

  Kjøp
  Pris
  1990
 • Sjakksett Franz Hals Sheesham 55 mm

  Et vakkert sjakksett med brikker og brett som er en fryd for øyet og glimrende å spille med. Dette er elegante indiske kvalitetsbrikker med kongehøyde 95 mm og diameter på sokkelen 41 mm, på et spansk mahogny-brett med felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1790
 • Sjakkspill for synshemmede

  Et proft og pent sjakkspill til bruk for blinde og synshemmede spillere også i turneringer. Brikkene har tapper som settes ned i hull, og en ekstra markør på toppen forteller at det er en svart brikke. Et mykt stoff under hele brettet.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Sjakksett turnering i plast tunge brikker

  Et populært og rimelig sjakksett med tunge plastbrikker som egner seg ekstra godt til lynsjakk og sammenleggbart plastbrett med felter 55 mm som er internasjonal turneringsstørrelse. Brikkesett med doble dronninger.

  Kjøp
  Pris
  295
 • DGT Starter Box Brown

  En kjekk startpakke med brikker, brett og en klokke. Brikkene er sterk plast med kongehøyde 86 mm. Brettet er sterk papp med feltstørrelse 50 mm. Klokka er den digitale modellen DGT 1002 som også kan stilles med tilleggstid per trekk.

  Kjøp
  Pris
  450
 • Sjakksett turnering i plast m/ ekstra dronninger

  Brett og brikker i full vanlig turneringsstørrelse. En alminnelig modell som benyttes i norske klubber og en del turneringer.

  Kjøp
  Pris
  270
 • Trebrikker Stallion Knight de luxe 90 mm

  Et skikkelig eksklusivt brikkesett fra India med gode tyngde og mange fine detaljer. Alle brikkene er i grunnen små kunstverk. Merk springerens åpne munn og den fine sokkelen som alle brikkene har.

  Kjøp
  Pris
  1100
 • Trebrikker Classic Staunton 96 mm

  Elegante og samtidig klassisk utformede og passe vektede indiske trebrikker i et forseggjort Staunton-design.

  Kjøp
  Pris
  720
 • Trebrikker Executive de luxe 96 mm

  Ekstra vakre indiske trebrikker i et likevel klassisk design og med perfekt tyngde gjennom vekting. Kombinert konkurransebrikker og brikker til pynt.

  Kjøp
  Pris
  1250
 • Sjakksett Fransk Staunton 78 mm Wenge de luxe 45 mm

  Et elegant sjakksett i en litt mindre størrelse. Et spansk wenge-brett de luxe med bred kant, felter 45 mm og diskret notasjon langs kantene, sammen med gode og passe tunge indiske brikker Fransk Staunton

  Kjøp
  Pris
  1280
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 4

  Et pent sammenleggbart sjakkspill som et turneringssett, men noe mindre. Feltene på brettet er 40 mm og kongehøyden 77 mm. Brikkene har filt under og ligger i hvert sitt rom inne i brettet.

  Kjøp
  Pris
  950
 • Trebrett Valnøtt nr 5

  Et pent og solid polsk trebrett med felter 50 mm, en variant av det populære brettet nr 5, men her med valnøttfargede mørker felter.

  Kjøp
  Pris
  580
 • Trebrikker Classic Staunton 90 mm

  Elegante klassisk utformede og passe tunge indiske trebrikker i et forseggjort Staunton-design. Turneringsbrikker med litt ekstra fin stil.

  Kjøp
  Pris
  670
 • Skolesjakksett sammenleggbart brett 48 mm

  Et ideelt sett til skolesjakk og andre som ønsker det ikke for stort, med pent sammenleggbart plastbrett som har felter 48 mm. Brikkene i Staunton-design har kongehøyde 78 mm. Inkludert tøypose.

  Kjøp
  Pris
  190
 • Silikon brett brunt sammenrullbart 56 mm

  Et moderne solid og litt tungt sjakkbrett i silikon, som smidig legger seg perfekt på bordet uansett hvordan det har vært oppbevart. De mørke feltene er pent brune. Feltene er i internasjonal turneringsstørrelse 56,5 mm.

  Kjøp
  Pris
  120
 • FIDE VM-brikker 96 mm brune

  De svært elegante brikkene som ble introdusert til første VM-match mellom Carlsen og Anand, i riktig internasjonal størrelse med kongehøyde 96 mm, her i en utgave der de mørke brikkene ikke er svarte, men brune.

  Kjøp
  Pris
  1490
 • Magnetisk sjakksett i tre 140 B

  Et usedvanlig pent og praktisk sammenleggbart magnetisk sjakkspill med felter 38 mm, eller litt for stort til å plassere det under reisesjakkspill. Har pene "normale" brikker

  Kjøp
  Pris
  770
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood 45 mm

  Et skikkelig luksus sjakkspill i en praktisk litt mindre størrelse til hjemmebruk. Designbrikker Franz Hals med de mørke brikkene i det eksklusive treslaget Rosewood på et pent spansk mahognybrett med feltstørrelse 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  1760
 • Sjakksett Classic Staunton 55 mm

  Et klassisk sjakksett i tre med tunge gode Staunton-brikker og brett i internasjonal turneringsstørrelse. Brikkene er de indiske Classic Staunton med kongehøyde 96 mm.

  Kjøp
  Pris
  1315
 • Sjakksett Klassisk Staunton 40 mm uten notasjon

  Et pent sjakksett i tre med gode og passe tunge indiske Staunton-brikker med kongehøyde 78 mm og et brett med feltstørrelse 40 mm og uten bokstaver og tall langs kantene. Leveres med rød eller grønn tøypose til brikkene.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Sjakksett klassisk indisk Staunton nr 6

  Et utmerket sjakksett i tre i full internasjonal turneringsstørrelse og tunge gode indiske Staunton-brikker. Solid polsk brett med feltstørrelse 58 mm.

  Kjøp
  Pris
  1220
 • Sammenleggbart sjakksett Junior nr 4

  Et solid og bra sammenleggbart sjakksett i tre med felter 42 mm, litt større enn vanlig nr 4. Brikkene oppbevares inni brettet når det legges sammen. Konge og dronning har litt pynt på toppen. Ellers vanlig Staunton-design.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Sjakksett Ibenholt Supreme de luxe 55 mm

  Kanskje det mest eksklusive sjakksettet i det faste utvalget vårt. Ibenholt-brikkene har vi valgt ut hos den ledende produsenten i India, og satt dem på spansk brett Wenge de luxe med felter 55 mm og en bred kant.

  Kjøp
  Pris
  3020
 • Sammenleggbart sjakksett Royal nr 113

  Et sammenleggbart sjakksett i tre med plass til brikkene inni esken, som er brettet lagt sammen.

  Kjøp
  Pris
  590
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 45 mm

  Et ekstra fint sjakksett i litt mindre format enn til turneringsspill. Med brikker i designet Franz Hals kongehøyde 78 mm og brettet mahogny de luxe med felter 45 mm passer dette settet både til praktisk spill og til stas på bordet.

  Kjøp
  Pris
  1740
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 50 mm

  Et klassisk elegant sjakksett med brikker i det vakre Staunton-designet Franz Hals og mahogny-brett de luxe med diskret notasjon og bred kant rundt. Brettet er i perfekt størrelse med felter 50 mm, og kongehøyden 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  1900
 • Sjakksett klassisk Staunton svart Wenge de luxe 55 mm

  Et fint og proft sjakksett i internasjonal turneringsstørrelse med felter 55 mm. Brikkene er indiske, tunge og gode i klassisk turneringstype med kongehøyde 96 mm.

  Kjøp
  Pris
  1600
 • Sammenleggbart sjakksett nr 122 A

  Et pent sammenleggbart sjakkspill i tre, med brikkene inni esken som samtidig er brettet. Med ytre mål 36 cm er spillet i en praktisk størrelse mellom reisesjakk og sjakk til hjemmebruk. Brikkene er tydelige, men relativt lette.

  Kjøp
  Pris
  590
 • Sjakksett Berlin wenge de luxe 55 mm

  Et lekkert design-sjakksett som samtidig er fint til praktisk bruk fordi brikkene er så tydelige, i tillegg til elegante. Indiske trebrikker av god kvalitet, og spansk brett i internasjonal størrelse med diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  1850
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood de luxe 50 mm

  Et lekkert, luksuriøst sjakksett med tunge indiske Rosewood-brikker i designet Franz Hals Staunton. Det spanske mahogny-brettet de luxe har felter i ideell størrelse 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  2460
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 50 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og feltstørrelse 50 mm som mange synes er den perfekte til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  1910
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 50 mm

  Et litt eksklusivt og passe stort sjakksett i turneringsstørrelse til hjemmebruk. Brettet er spansk med felter 50 mm og diskret notasjon. Brikkene Klassisk indisk Staunton 90 mm har god kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  1260
 • Sjakksett Fransk Staunton rosewood 50 mm

  Et elegant sjakksett med passe tunge indiske Rosewood-brikker i designet Fransk Staunton, på et spansk mahognybrett med feltstørrelse 50 mm, sammen med en grønn eller rød tøypose.

  Kjøp
  Pris
  1450
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood de luxe 50 mm

  Et vakkert sjakksett med Rosewood-brikker i designet Fransk Staunton, på et spansk brett Mahogny de luxe 50 mm med diskret notasjon. Leveres med grønn eller rød brikkepose. Brettet har møbelknotter under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  1690
 • Sjakksett klassisk Staunton svart Wenge de luxe 50 mm

  Et stilig sjakksett til en fornuftig pris. Et spansk wenge-brett de luxe med bred kant, felter 50 mm og diskret notasjon langs kantene, sammen med gode og passe tunge indiske Staunton-brikker med kongehøyde 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  1490
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 55 mm

  Et uvanlig fint og staselig sjakksett i full internasjonal størrelse. Brettet er spansk mahogny de luxe med 55 mm felter. Brikkene er tunge indiske av høy kvalitet med designet Franz Hals og de mørke brikkene brune i sheesham.

  Kjøp
  Pris
  2030
 • Sjakksett Klassisk Indisk Staunton mahogny 40 mm

  Et pent sjakksett i tre med eksklusivt spansk brett, gode indiske Staunton-brikker og størrelse ideell til blant annet salongbordet. De mørke brikkene er i treslaget Sheesham.

  Kjøp
  Pris
  1000
 • Sjakksett Franz Hals sheesham 50 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk mahognybrett med feltstørrelse 50 mm som mange synes er den perfekte til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  1660
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny de luxe 55 mm

  Et flott sjakksett i internasjonal turneringsstørrelse, temmelig slik som i de store turneringene med Carlsen & co. Luksuriøst brett med felter 55 mm og diskret notasjon langs kantene. Tunge indiske brikker.

  Kjøp
  Pris
  1590
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood 45 mm

  Et pent sjakksett med de mørke brikkene i det eksklusive og vakre treslaget Rosewood, på et spansk brett med en overkommelig feltstørrelse 45 mm. Flere og flere synes at dette er en perfekt størrelse for et praktisk sjakksett hjemme.

  Kjøp
  Pris
  1410
 • Sjakksett plast 45 mm

  Et kjekt og pent sjakksett i plast litt mindre enn ordinær turneringsstørrelse. Det sammenrullbare plastbrettet har felter 45 mm og ytre mål 41,5 cm. Brikkene har filt under, og kongehøyden er 79 mm. Leveres med en enkel og grei brikkepose.

  Kjøp
  Pris
  150
 • Sjakkbrikker Røde turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sammenleggbart plastbrett 50 mm

  Et pent sammenleggbart plastbrett i turneringsstørrelse, med god plastkvalitet og felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrett Wenge de luxe 50 mm

  Et usedvanlig pent brett i praktisk størrelse med felter 50 mm. De svarte feltene er i Wenge som gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred og pen kant som gir brettet ytre mål på 50 cm.

  Kjøp
  Pris
  970
 • Trebrikker Fransk Staunton Antikk 95 mm

  Pene og passe tunge indiske trebrikker med kongehøyde 95 mm. De svarte brikkene er antikkbrune.

  Kjøp
  Pris
  640
 • Trebrett nr 5+ svart (55 mm)

  Et solid trebrett i full internasjonal størrelse med notasjon langs kantene. Et brett der de mørke feltene er svarte og de lyse er i vanlig lys trefarge.

  Kjøp
  Pris
  625
 • Sjakksett polsk dekorativt (nr 136 A)

  Et sammenleggbart sjakksett i tre med brikkene inni. Det har vakre og litt originale dekorerte brikker som samtidig imidlertid er helt tydelige når det gjelder hvilke brikker som er hva.

  Kjøp
  Pris
  815
 • Trebrikker Luksus Staunton Svart 96 mm

  Vakre turneringsbrikker i internasjonal turneringsstørrelse. Settet ligner på designet Franz Hals, men er litt kraftigere. Selvfølgelig filt under brikkene.

  Kjøp
  Pris
  900
 • Trebrett Mahogny de luxe 55 mm

  Et vakkert brett i full internasjonal turneringsstørrelse, med diskret sjakknotasjon og en pen, bred kant rundt. Feltene er 55 mm, og ytre mål på brettet er 55 cm.

  Kjøp
  Pris
  1010
 • Sjakksett Klassisk Staunton 50 mm svart

  Et litt eksklusivt og ideelt stort sjakksett i turneringsstørrelse til hjemmebruk. Brettet er spansk med feltstørrelse 50 mm og med diskret notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  1250
 • Trebrikker klassisk indisk Staunton 65 mm

  Et pent brikkesett i indisk tre og i designet Klassisk indisk Staunton.

  Kjøp
  Pris
  300
 • Turneringsbrikker i plast 97 mm

  Greie turneringsbrikker i plast. Blant annet en rimelig og god løsning for skole- og barnesjakklubber.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrikker Fransk Staunton svart 82 mm

  Indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 82 mm.. Sokkelen til kongen har diameter 32 mm.

  Kjøp
  Pris
  490
 • Trebrett Mahogny 55 mm

  Et pent sjakkbrett i internasjonal turneringsstørrelse til god pris i forhold til kvalitet. De mørke feltene og kanten rundt brettet er mahogny-laminat, de hvite er ahorn. Feltstørrelse 55 mm. Brettstørrelse 50 cm.

  Kjøp
  Pris
  770
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 96 mm

  Bestselgeren: Pene, tunge og forbausende rimelige Staunton trebrikker av god indisk kvalitet. De svarte brikkene er pent brune. Brikkene er perfekt kraftige, harmoniske og tunge..

  Kjøp
  Pris
  610
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 96 mm

  Kanskje de aller flotteste sjakkbrikkene vi tilbyr. Indiske kvalitetsbrikker med kongehøyde 96 mm og de mørke i vakkert rosewood. Brikkene har en god tyngde med innlagt metall.

  Kjøp
  Pris
  1750
 • Trebrikker Franz Hals svart 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er elegant svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  970
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 78 mm

  De aller vakreste sjakkbrikkene våre, nå tilgjengelige i en mindre utgave. Rosewood er etter vår vurdering det fineste treslaget til sjakkbrikker.

  Kjøp
  Pris
  1100
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 78 mm

  Pene indiske Staunton trebrikker med kongehøyde 78 mm, altså en mindre utgave enn vanlig turneringsstørrelse, men med god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Trebrett Wenge 45 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 45 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  600
 • Trebrett nr 5 uten notasjon (50 mm)

  Et pent trebrett med feltstørrelse 50 mm og uten notasjon langs kantene. De mørke feltene er behagelig brune. Brettet har myke knotter under hjørnene som beskytter bordet.

  Kjøp
  Pris
  570
 • Trebrett Teak de luxe 50 mm

  Et eksklusivt spansk brett med feltstørrelse 50 mm og med notasjon langs kantene og en bred kant rundt. De mørke feltene er teak-farget, som et litt lysere enn mahogny-brett.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Trebrett nr 6 (58 mm)

  Et stort og fint trebrett i full internasjonal turneringsstørrelse, felter 58 mm brukt i mange turneringer.

  Kjøp
  Pris
  640
 • Turneringsbrikker i plast, tyngre modell 97 mm

  Gode, vakre, standard turneringsbrikker i solid plast og med blyinnlegg som gir settet tyngde og dermed større seriøsitet. Kongehøyden er 97 mm. De hvite (lyse) brikkene er beige, og de svarte (mørke) er svarte.

  Kjøp
  Pris
  155
 • Trebrett nr 4+ (45 mm)

  Et solid og pent trebrett i samme stil og med størrelse midt mellom brettene Staunton nr 4 og 5. Feltstørrelsen 45 mm er noe av den mest ideelle for hjemmebruk: ikke for lite og ikke for stort.

  Kjøp
  Pris
  510
 • Sjakksett turnering i plast

  Brett og brikker i full vanlig turneringsstørrelse. Brettet er sammenleggbart med internasjonal størrelse og notasjon. Den alminneligste modellen som benyttes i norske klubber og turneringer.

  Kjøp
  Pris
  255
 • Trebrett nr 4 uten notasjon (40 mm)

  Et solid pent trebrett med felter 40 mm, her i utgaven uten bokstaver og tall langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  460
 • Plastbrikker 65 mm

  Gode, mindre Stauntonbrikker i plast.

  Kjøp
  Pris
  75
 • Trebrikker Franz Hals 96 mm

  Et luksuriøst brikkesett i det ekstra vakre Staunton-designet Franz Hals. Kongehøyden er 96 mm, og diameter på kongens sokkel 39 mm.

  Kjøp
  Pris
  1050
 • Sammenleggbart plastbrett grønt 48 mm

  Et sammenleggbart plastbrett, med felter 48 mm og en litt mørk grønn farge på de mørke feltene.

  Kjøp
  Pris
  90
 • Trebrikker Fransk Staunton svart 78 mm

  En mindre utgave av disse pene trebrikkene av god indisk kvalitet, med kongehøyde 78 mm. Brikkene har metallinnlegg som gir passe god tyngde. De svarte brikkene er svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Trebrett Wenge de luxe 55 mm uten notasjon

  Et eksklusivt trebrett fra den ledende spanske brettprodusenten. Brettet har mørke felter i treslaget Wenge. Feltene har størrelse 55 mm som er internasjonal turneringsstandard. De lyse feltene er i lønn.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Trebrikker Franz Hals 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  960
 • Sammenleggbart sjakksett økonomi 38 mm

  Et sammenleggbart sjakksett til en rimelig pris. Det har et solid heltre brett uten notasjon og ganske lette trebrikker med kongehøyde 77 mm.

  Kjøp
  Pris
  250
 • DGT Chess Box Bluetooth (Rosewood-brett)

  Det nyeste, behageligste og mest avanserte i digital sjakk er Bluetooth-utgaven av det komplette sjakksettet til DGT. Minst 10 meters trådløs forbindelse, og i tillegg medfølger 3,5 meter USB-kabel som alternativ. Flere brikkedesign.

  Kjøp
  Pris
  7900
 • Sjakksett plast sammenleggbart 50 mm

  Et praktisk sjakksett i plast med greie brikker og et sammenleggbart brett med felter 50 mm. Brikkene har tynn filt under og kongehøyde 78 mm. Det sammenleggbare brettet er i god kvalitet og med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  225
 • Trebrikker Staunton nr 4+ i tøypose 87 mm

  Greie, men relativt lette trebrikker med kongehøyde 87 mm.

  Kjøp
  Pris
  425
 • Trebrikker Staunton nr 5 svart i plastpose

  De populære og ganske rimelige trebrikkene Staunton nr 5 i en utgave der de mørke brikkene er svarte eller nesten helt svarte. Denne modellen har ørlitt høyere konger, ca 94 mm.

  Kjøp
  Pris
  430
 • Sammenleggbart plastbrett 55 mm

  Selve standardbrettet i de fleste sjakklubber. Et sammenleggbart plastbrett som er både pent og solid, med felter i størrelse 55 mm og med notasjon i passe skriftgrad.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrikker Svensk tävlingsmodell 82 mm

  De populære trebrikkene som finnes i mange klubber også i Norge. Enkle, men pene brikker uten filt under. Ikke helt en Staunton-modell, men en tradisjon i Norge og de skandinaviske landene.

  Kjøp
  Pris
  270
 • Trebrikker Staunton nr 5 i treeske

  Gode polskproduserte turneringsbrikker i lønn og angbøk. Kongehøyde 92 mm. De svarte brikkene er brunbeisede, de hvite i lys trefarge. Noe innlagt metall gjør dem passe tunge.

  Kjøp
  Pris
  630
 • Trebrett nr 5+ uten notasjon (55 mm)

  Kjøp
  Pris
  580
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 55 mm uten notasjon

  Kjøp
  Pris
  2030
 • Trebrett Mahogny de luxe 45 mm

  Et eksklusivt trebrett med felter 45 mm, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Brettet har pen bred kant rundt, diskret notasjon og tynne møbelknotter under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  920
 • Sammenleggbart plastbrett 38 mm

  Et praktisk sammenleggbart plastbrett med felter 38 mm der de mørke feltene har en behagelig grønnfarge. Brettet er mindre enn vanlig turneringsstørrelse og utmerket når sjakkspillet ikke skal ta så stor plass.

  Kjøp
  Pris
  85
 • Trebrikker Franz Hals Ibenholt 89 mm

  Et vakkert brikkesett i det eksklusive svarte treslaget ibenholt og med toppdesignet Franz Hals.

  Kjøp
  Pris
  1950
 • Trebrikker Moderne Berlin 95 mm

  Vakre brikker med moderne, minimalistisk design, samtidig krystallklart hva som er hva. Brikkene er i tre og vektet med stålinnlegg, og kongehøyden er 95 mm. De svarte brikkene er svarte.

  Kjøp
  Pris
  850
 • Trebrett nøttetre de luxe 50 mm

  Et pent spansk trebrett der de mørke feltene er nøttetre-farget brune.

  Kjøp
  Pris
  750
 • Trebrett nr 5+ (55 mm)

  Et pent og solid trebrett til en rimelig pris og med perfekt nasjonal og internasjonal feltstørrelse, 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  625
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og med internasjonal turneringsstørrelse, felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  2070
 • Trebrikker Stallion Knight svart de luxe 90 mm

  Et eksklusivt sett av trebrikker fra India med gode tyngde og mange fine detaljer. Alle brikkene er i grunnen små kunstverk. Merk springerens åpne munn og den fine sokkelen som alle brikkene har.

  Kjøp
  Pris
  1100
 • Trebrikker Staunton nr 4 i plastpose 79 mm

  Rett og slett de velkjente og anvendelige polske trebrikkene Staunton nr 4, moderat vektede relativt slanke brikker med kongehøyde 79 mm.

  Kjøp
  Pris
  370
 • Trebrett Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt trebrett fra den ledende spanske brettprodusenten. Brettet har mørke felter i treslaget Wenge. Feltene har størrelse 55 mm som er internasjonal turneringsstandard. De lyse feltene er i lønn.

  Kjøp
  Pris
  1030
 • Sjakksett tunge plastbrikker sammenleggbart

  Et sjakksett med tunge Staunton plastbrikker og ekstra dronninger, sammen med et sammenleggbart brett i ekstra beskyttet papp, begge deler i full internasjonal turneringsstørrelse. Felter 55 mm, kongehøyde 96 mm, brett med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  235
 • Trebrikker Adventure Rosewood 96 mm

  Kjøp
  Pris
  2250
 • Sjakksett Staunton nr 5 med plastbrett

  Et praktisk og rimelig sjakksett med bra trebrikker og et sammenleggbart plastbrett med felter 50 mm. Brikkene Staunton nr 5 har kongehøyde 90 mm, filt under og metallinnlegg som gir litt ekstra tyngde.

  Kjøp
  Pris
  570
 • Trebrikker Staunton nr 4 i treeske 79 mm

  Trebrikker med filt under, levert i en pen rødbrun treeske med lokk. Samme type som ordinære turneringsbrikker Staunton nr 5 og 6, men noe mindre med kongehøyde 79 mm. Behagelig og mindre plasskrevende alternativ til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  470
 • Sammenrullbart sjakkbrett 38 mm

  Et sammenrullbart plastbrett med felter 38 mm, der de mørke feltene er grønne.

  Kjøp
  Pris
  42
 • Sjakksett plast 55 mm med ekstra dronninger

  Et rimelig sjakksett med solide, gode plastbrikker på et sammenrullbart brett med full turneringsstørrelse, notasjon og felter 55 mm, og med en beige tøypose. Staunton-brikkene i plast har kongehøyde 96 mm

  Kjøp
  Pris
  205
 • Trebrikker Franz Hals ibenholt 96 mm

  Det aller mest eksklusive brikkesettet vårt er i det vakreste Staunton-designet "Franz Hals" og med de svarte brikkene i ekte ibenholt som er svart tvers gjennom. Det er tunge, gode indiske trebrikker med metallinnlegg.

  Kjøp
  Pris
  2550
 • Trebrikker Franz Hals 78 mm

  De vakreste sjakkbrikkene våre i en litt mindre utgave slik mange foretrekker spillet. Disse brikkene er i det flotte designet Franz Hals, med bl.a. springere med gapende munn.

  Kjøp
  Pris
  850
 • Trebrikker Fransk Staunton Rosewood 82 mm

  Tunge gode indiske trebrikker med de mørke brikkene i det vakre og eksklusive treslaget Rosewood. Kongen sin sokkel har diameter 32 mm.

  Kjøp
  Pris
  750
 • Sammenleggbart brett i foliert papp 55 mm

  Kjøp
  Pris
  60
 • Sammenrullbart sjakkbrett 55 mm

  Et sammenrullbart brett med feltstørrelse 55 mm (internasjonal turneringsstørrelse) og beige og mørke brune felter, med vanlig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  55
 • Trebrikker Klassisk Indisk Staunton 72 mm

  Relativt små indiske trebrikker med grei tyngde. De mørke brikkene er typisk brune.

  Kjøp
  Pris
  370
 • Turneringsbrikker i plast, med ekstra dronninger 97 mm

  Veldig greie standard turneringsbrikker i plast med kongehøyde 97 mm, med filt under. De hvite og svarte brikkene i dette settet er nettopp helt hvite og svarte.

  Kjøp
  Pris
  135
 • Tunge turneringsbrikker plast m/ ekstra dronninger 96mm

  Solide tunge turneringsbrikker i plast. Svart og hvit farge.

  Kjøp
  Pris
  160
 • Trebrikker Fransk Staunton 78 mm

  Gode indiske Staunton-brikker med kongehøyde 78 mm. Brikkene er vektet med stålinnlegg i bunnen, slik at de har en behagelig vekt. De mørke brikkene er i det brune treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  430
 • Sjakksett Franz Hals ibenholt Wenge de luxe 55 mm

  Det aller mest eksklusive sjakksettet vårt. De tunge indiske trebrikkene er i designet Franz Hals og de svarte i Ibenholt. Det pene spanske brettet er Wenge de luxe med felter 55 mm, bred kant rundt og diskret notasjon (bokstaver og tall).

  Kjøp
  Pris
  3555
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood Wenge de luxe 50 mm

  Et elegant og eksklusivt sjakksett med Rosewood-brikker i toppdesignet Franz Hals Staunton. Det pene spanske brettet er Wenge de luxe med notasjon og felter 50 mm, en ideell brettstørrelse til hjemmet.

  Kjøp
  Pris
  2460
 • Sjakksett klassisk Staunton Wenge 45 mm uten notasjon

  Et pent sjakksett i praktisk størrelse og til en gunstig pris. Brettet har felter 45 mm og ytre mål 44 cm. Brikkene er Klassisk Staunton av god indisk kvalitet med kongehøyde 80-82 mm. Dette settet er uten notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  1060
 • Skolesjakksett med sammenleggbart brett

  Et utmerket sjakksett til blant annet skolesjakkgrupper, med sammenleggbart plastbrett med felter 50 x 50 mm. Brikkene er solide og bra, men noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse, med kongehøyde 79 mm. Det følger en praktisk tøypose med settet.

  Kjøp
  Pris
  210
 • Sjakksett Svensk tävlingsmodell

  Et sjakksett med brikkene Svensk tävlingsmodell og sammenleggbart plastbrett, samt tøypose 25 cm. Brikkene har vært populære i norsk sjakk gjennom flere tiår. De er uten filt og passer best til plastbrett.

  Kjøp
  Pris
  400
 • Trebrikker Fransk Staunton 72 mm

  Gode indisk-produserte trebrikker i designet Fransk Staunton, som er ganske likt Klassisk Staunton, med først og fremst litt annerledes utførte springere. De mørke brikkene er brune i treslaget Sheesham.

  Kjøp
  Pris
  350
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny de luxe 50 mm

  Et nydelig sjakksett i turneringsstørrelse og perfekt til hjemmebruk. Det spanske prydbrettet i mahogny de luxe har felter 50 mm, og de tunge, gode indiske Staunton-brikkene med de mørke brikkene i sheesham er tilsvarende som brukes i internasjonal sjakk.

  Kjøp
  Pris
  1500
 • Sjakksett polsk klubbmodell nr 123

  Et pent sjakksett i tre en til gunstig pris. Brettet har felter på 50 mm som er vanlig turneringsstørrelse, og brikkene er såkalt polsk klubbmodell som er ganske normale og samtidig litt dekorative, lette og slanke brikker.

  Kjøp
  Pris
  730
 • Sjakksett plast 48 mm

  Et kjekt og pent sjakksett i plast bare litt mindre enn ordinær turneringsstørrelse. Det sammenrullbare plastbrettet har felter 48 mm og ytre mål 43 cm. Brikkene har filt under, og kongehøyden er 79 mm. Settet leveres med en svart eller beige tøypose.

  Kjøp
  Pris
  155
 • Trebrikker Ibenholt Supreme 97 mm

  Et ekstra eksklusivt, vakkert og samtidig klassisk brikkesett der de svarte brikkene er i ibenholt. Tunge og gode der alle typene brikker visuelt spiller ganske perfekt sammen.

  Kjøp
  Pris
  2020
 • Sjakkbrikker Rosa turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Trebrett Mahogny 40 mm

  Et pent spansk brett i litt mindre størrelse, felter 40 mm og total brettstørrelse 35 cm. Har diskret notasjon langs kantene og tynne møbelknotter under hvert hjørne.

  Kjøp
  Pris
  660
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny 40 mm

  Et pent og litt mindre sjakksett. Brikkene er passe tunge indiske Fransk Staunton med kongehøyde 78 mm. Brettet er spansk med feltstørrelse 40 mm og notasjon langs kantene. Leveres med rød eller grønn brikkepose.

  Kjøp
  Pris
  1070
 • Plastbrikker Nerva 77 mm

  Plastbrikker. Er litt kraftigere og tyngre og mer elegante enn de andre plastbrikkene vi har med omtrent samme høyde.

  Kjøp
  Pris
  100
 • Trebrett Wenge 50 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 50 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  700
 • Trebrikker Amerikansk Staunton Rosewood 95 mm

  Klassiske og gedigne brikker, like funksjonelle som vakre. Kan gjerne brukes som turneringsbrikker av høyeste kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  1250
 • Trebrett Wenge de luxe 45 mm

  Et usedvanlig pent brett i praktisk størrelse med felter 45 mm, litt mindre enn turneringsformat. De svarte feltene er i Wenge som gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred og pen kant.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Trebrikker Staunton nr 5 i tøypose

  De populære trebrikkene nr 5. Brikkene er beige og mørke brune.

  Kjøp
  Pris
  460
 • Sjakkbrett masonitt 50 mm

  Et praktisk, enkelt turneringsbrett trykket på en masonittplate, feltstørrelse 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  140
 • Sjakksett Fransk Staunton rosewood Wenge de luxe 45 mm

  Et fint sjakksett med passe tunge indiske brikker Fransk Staunton i eksklusive Rosewood og et spansk Wenge-brett med bred kant, diskret notasjon og felter 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  1590
 • Sjakksett Franz Hals 89 mm Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og med internasjonal turneringsstørrelse, altså felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1970
 • Trebrikker Ultimate Staunton svart 98 mm

  Tunge gode indiske turneringsbrikker i fin stil, og med mørke brikker som er svarte.

  Kjøp
  Pris
  960
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood de luxe 55 mm

  Kanskje det vakreste og mest gedigne sjakksettet vi tilbyr. Brikkene er i designet Franz Hals med de mørke i stilige Rosewood. Det spanske brettet er Mahogny med en luksuriøs bred kant.

  Kjøp
  Pris
  2730
 • Plastbrikker skolesjakk 78 mm

  Greie og solide kinesiske plastbrikker med "filt" under, endel mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Kongehøyde 78 mm.

  Kjøp
  Pris
  90
 • Trebrett nr 6 med lys kant (58 mm)

  Det solide trebrettet nummer 6, her i den klassiske versjonen med notasjon (bokstaver og tall) og lyse kanter rundt.

  Kjøp
  Pris
  640
 • Sammenrullbart sjakkbrett 45 mm

  Det aller rimeligste brettet vi tilbyr er et enkelt og pent sammenrullbart sjakkbrett i plast, med feltstørrelse 45 mm. Feltene er brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  45
 • Sammenleggbart sjakksett i plast felter 38 mm

  Et kjekt sjakksett en del mindre enn turneringsstørrelse. Praktisk når spillet ikke skal ta så stor plass. De sammenleggbare plastbrettene er populære, og nå tilgjengelig i mindre størrelse enn før. De mørke feltene er behagelig grønne

  Kjøp
  Pris
  170
 • Sjakkbrikker Gule turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sammenrullbart sjakkbrett 48 mm

  Et rimelig og greit brett, sammenrullbart i plast, med feltstørrelse 48mm. Feltene er pent brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  48
 • Sammenrullbart sjakkbrett 50 mm

  Et rimelig og greit brett, sammenrullbart i plast, med feltstørrels 50 mm. Feltene er pent brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  50
 • Sjakkbrikker Grønne turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • DGT ChessBox USB Valnøtt

  DGT Sensorbrett og brikker av topp kvalitet fra DGT. Dette er tilsvarende utstyr som brukes i toppturneringene i verden, i USB-utgaven for privat bruk hjemme hos deg selv. Brettet er i idealstørrelsen med felter som måler 55 mm

  Kjøp
  Pris
  6900
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood 55 mm

  Et praktfullt sjakksett til fornuftig pris i forhold til slik kvalitet ute i verden. De tunge og gode Staunton-brikkene Franz Hals har kanskje det aller stiligste designet. Det spanske brettet Mahogny har felter 55 mm

  Kjøp
  Pris
  2490
 • Trebrett Mahogny 45 mm

  Trebrett med feltstørrelse 45 mm og diskret notasjon langs kantene. Samme pene stil som de andre mahognybrettene våre fra kvalitetsfabrikken i Spania.

  Kjøp
  Pris
  690
 • Trebrett Mahogny 50 mm

  Et pent spansk trebrett Mahogny farge med feltstørrelse 50 mm, som er et ekstra fleksibelt og overkommelig format til ulike bord i hjemmet. Leveres normalt med notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  730
 • Trebrikker Fransk Staunton 113 mm

  Ekstra store indiske trebrikker med god tyngde. Sokkelen til kongen har diameter 41 mm. De mørke brikkene er typisk brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 55 mm

  Et klassisk fint sjakksett i stil og størrelse som når Carlsen & co spiller. Brikkene er tunge indiske og brettet spansk med felter 55 mm og diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  1350
 • Trebrett nr 6+ (64 mm)

  Et ekstra stort polsk trebrett med felter 64 mm og med notasjon langs kantene. Et brett i solid kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  700
 • Trebrett Mahogny de luxe 50 mm

  Et ekstra flott trebrett med feltstørrelse 50 mm som mange mener er mest perfekt til hjemmebruk. Brettet har diskret notasjon langs kantene og tynne møbelknotter under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  970
 • Enkeltbrikker til trebrikke-sett

  Normalpris for en enkeltbrikke i tre til alminnelige brikkesett. Vi har slett ikke alltid alle typer tilgjengelige som enkeltbrikker til enhver tid, men en god del.

  Kjøp
  Pris
  45
 • Trebrikker Franz Hals svart 96 mm

  Elegante indiske kvalitetsbrikker med internasjonal turneringsstørrelse, kongehøyde 96 mm og diameter på sokkelen 41 mm. De svarte brikkene er fint svartlakkerte, mens de hvite har samme lyse trefarge som vanlig.

  Kjøp
  Pris
  1070