Sjakkbrett/sjakkspill

Sjakkbrett og brikker

Nordens beste utvalg av sjakksett! Alt fra enkle billige sjakkspill opp til proffe og eksklusive brett og brikker av ypperste kvalitet til gunstig pris. Rask levering!

 • Sjakksett Staunton 55 mm med eske

  Et solid og pent sjakksett i tre med felter 55 mm som er internasjonal turneringsstørrelse, og Staunton-brikker i en god treeske. Det er filt under hjørnene på brettet for ikke å ripe opp bordet og filt under brikkene for ikke å ripe opp brettet.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 5

  De utmerkede polske turneringsbrikkene i tre, Staunton nr. 5 med filt under, kongehøyde 95 mm, her i et pent sammenleggbart trebrett med felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  785
 • Sjakksett klassisk Staunton 45 mm

  Et pent sjakksett i tre og praktisk størrelse til hjemmebruk. De indiske Staunton-brikkene er tunge og gode i forhold til størrelsen. Det solide trebrettet har notasjon langs kantene, felter 45 mm og filtbeskyttelse under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  740
 • Play Magnus sjakksett

  Brikkene er tunge og gode i helt svart-hvitt og gir et nesten overraskende positivt inntrykk til å være i plast. Kongehøyden er 96 mm, og kongen veier 53,5 gram. De hvite og svarte brikkene ligger i hver sin enkle tøypose i tilsvarende farge. Det sammenrullbare brettet er også i svart-hvitt, som gir hele settet et litt uvant kraftig uttrykk.

  Kjøp
  Pris
  470
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 45 mm

  Et ekstra fint sjakksett i litt mindre format enn til turneringsspill. Med brikker i designet Franz Hals kongehøyde 78 mm og brettet mahogny de luxe med felter 45 mm passer dette settet både til praktisk spill og til stas på salongbordet.

  Kjøp
  Pris
  1580
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood mahogny de luxe 50 mm

  Et lekkert, luksuriøst sjakksett med tunge indiske Rosewood-brikker i designet Franz Hals Staunton. Det spanske mahogny-brettet de luxe har felter i ideell størrelse 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  1990
 • Sjakksett turnering i plast m/ ekstra dronninger

  Brett og brikker i full vanlig turneringsstørrelse, og brikkesettet med ekstra dronninger. Brettet er sammenleggbart med felter 55 x 55 mm og notasjon, den alminnelige modellen som benyttes i norske klubber og turneringer.

  Kjøp
  Pris
  215
 • Sjakksett Klassisk Staunton sheesham nr 5

  Et perfekt, praktisk og pent sjakksett til hjemmebruk. Består av kvalitetsbrikkene Klassisk indisk Staunton med kongehøyde 90 mm og det populære brettet Staunton nr 5 med feltstørrelse 50 x 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  795
 • Sjakksett Fransk Staunton svart Wenge de luxe 45 mm

  Et elegant sjakksett i en litt mindre størrelse. Et spansk wenge-brett de luxe med bred kant, felter 45 mm og diskret notasjon langs kantene, sammen med gode og passe tunge indiske brikker Fransk Staunton

  Kjøp
  Pris
  1090
 • DGT Starter Box Blue

  En kjekk gaveboks med både brikker, brett og mye lærestoff på en CD, samt selve spillemotoren Fritz 11. Brikkene er i turneringsstørrelse i plast, brettet er sammenbrettbart i fire (papp), og CD'en har 45 leksjoner og 1900 treningsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  250
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 3

  Et pent og behagelig sammenleggbart sjakksett med korrekte Staunton-brikker. Med felter 37 x 37 mm og kongehøyde 68 mm er spillet stort nok til alminnelig spilling.

  Kjøp
  Pris
  595
 • Sjakksett Ibenholt Supreme de luxe 55 mm

  Det mest eksklusive sjakksettet i det faste utvalget vårt. Ibenholt-brikkene har vi valgt ut hos den ledende produsenten i India, og satt dem på spansk brett Wenge de luxe med felter 55 mm og en bred kant. De vakre og tunge brikkene har kongehøyde 97 mm.

  Kjøp
  Pris
  2850
 • Turneringssett Klassisk Staunton 55 mm

  Et sjakksett som brukes i mange turneringer med kvalitet: De tunge gode trebrikkene Klassisk indisk Staunton og Sammenleggbart plastbrett i høy kvalitet med internasjonale mål, felter 55 x 55 mm, sammen med en tøypose grønn eller rød.

  Kjøp
  Pris
  500
 • Skolesjakksett sammenleggbart brett 48 mm

  Kanskje et ideelt sett til skolesjakk og andre som ønsker spillemateriell ikke altfor stort, med et pent sammenleggbart plastbrett som har felter 48 mm. De tilhørende brikkene i Staunton-design har kongehøyde 78 mm. Det følger også med en beige tøypose.

  Kjøp
  Pris
  170
 • Sjakksett turnering i plast tunge brikker

  Et populært og rimelig sjakksett med tunge plastbrikker som egner seg ekstra godt til lynsjakk og sammenleggbart plastbrett med felter 55 mm som er internasjonal turneringsstørrelse. Brikkesettet har ekstra dronninger.

  Kjøp
  Pris
  235
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny de luxe 50 mm

  Et nydelig sjakksett i turneringsstørrelse og perfekt til hjemmebruk. Det spanske prydbrettet i mahogny de luxe har felter 50 mm, og de tunge, gode indiske Staunton-brikkene med de mørke brikkene i sheesham er tilsvarende som brukes i internasjonal sjakk.

  Kjøp
  Pris
  1290
 • Sjakksett Berlin wenge de luxe 55 mm

  Et lekkert design-sjakksett som samtidig er fint til praktisk bruk fordi brikkene er så tydelige, i tillegg til elegante. Indiske trebrikker av god kvalitet, og spansk brett i internasjonal størrelse med diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  1560
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 4

  Et pent sammenleggbart sjakkspill som et turneringssett, men noe mindre. Feltene på brettet er 40 mm og kongehøyden 77 mm. Brikkene har filt under og ligger i hvert sitt rom inne i brettet.

  Kjøp
  Pris
  710
 • Sjakksett Klassisk Staunton sheesham 55 mm

  Et pent og rimelig turneringssett i riktig internasjonal størrelse. Tunge indiske trebrikker Klassisk Staunton sheesham med filt under og trebrettet 5+ med feltstørrelse 55 mm og notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  855
 • Sjakksett Staunton nr 5 komplett

  Et populært og rimelig sjakksett i god kvalitet, en vinner i markedet. Trebrikker i en treeske med lokk og har filt under og kongehøyde 93 mm. Brettet har felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  780
 • Sammenleggbart sjakksett Royal maxi 30,5 cm

  Et middels lite sammenleggbart sjakksett med felter 32 mm og kongehøyde 65 mm. Konge og dronning har et design som er noe annerledes enn Staunton, men tydelige og litt dekorative. Ytre mål på spillet er 30,5 cm.

  Kjøp
  Pris
  295
 • Sammenleggbart sjakksett i plast felter 38 mm

  Et kjekt sjakksett en del mindre enn turneringsstørrelse. Praktisk når spillet ikke skal ta så stor plass. De sammenleggbare plastbrettene er populære, og nå tilgjengelig i mindre størrelse enn før. De mørke feltene er behagelig grønne

  Kjøp
  Pris
  160
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 50 mm

  Et klassisk elegant sjakksett med brikker i det vakre Staunton-designet Franz Hals og mahogny-brett de luxe med diskret notasjon og bred kant rundt. Brettet er i perfekt størrelse med feltstørrelse 50 mm, og kongehøyden 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  1750
 • Skolesjakksett med sammenleggbart brett

  Et utmerket sjakksett til blant annet skolesjakkgrupper, med sammenleggbart plastbrett med felter 50 x 50 mm. Brikkene er solide og bra, men noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse, med kongehøyde 79 mm. Det følger en praktisk tøypose med settet.

  Kjøp
  Pris
  180
 • Sjakksett klassisk Staunton mahogny 45 mm

  Et pent sjakksett i praktisk størrelse for hjemmebruk. Litt mindre enn konkurransemodell, men med tunge og gode indiske Staunton-brikker og mahognybrett med felter 45 mm og diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  900
 • Sammenleggbart plastbrett felter 38 mm

  Et praktisk sammenleggbart plastbrett med felter 38 mm der de mørke feltene har en behagelig grønnfarge. Brettet er mindre enn vanlig turneringsstørrelse og utmerket når sjakkspillet ikke skal ta så stor plass.

  Kjøp
  Pris
  85
 • Magnetisk sjakksett i tre 140 B

  Et usedvanlig pent og praktisk sammenleggbart magnetisk sjakkspill med felter 38 mm, eller litt for stort til at vi plasserer det under reisesjakkspill. Har pene "normale" brikker og består "magnettesten" på hodet med brikkene fortsatt på plass.

  Kjøp
  Pris
  650
 • Sjakksett Royal 36 cm

  Et pent og prisgunstig sjakksett som er stort nok til å få en bra oversikt. Brikkene har filt under, og det sammenleggbare brettet er også brikkeeske. Brikkene er litt originale, men egentlig både pene, helt tydelige og greie å spille med.

  Kjøp
  Pris
  410
 • Isle of Lewis historiske sjakkbrikker

  Et nytt sett kopier av de historisk utrolig flotte brikkene fra 1100-tallet som ble funnet på Isle of Lewis nord for Skottland i 1831. Tårnet er ikke som vi er vant til, men brikkene er ellers også til å kunne spille pent med, og se på!

  Kjøp
  Pris
  1480
 • Sjakksett Fransk Staunton svart 50 mm

  Et pent mørkt sjakksett i tre til en rimelig pris. Brettet har felter 50 mm og ytre mål 48 x 48 cm. Brikkene er indiske, svartlakkerte, relativt tunge og gode i designet Fransk Staunton og med kongehøyde 82 mm. Leveres med grønn eller rød tøypose.

  Kjøp
  Pris
  850
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 50 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og feltstørrelse 50 mm som mange synes er den perfekte til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  1640
 • Sjakksett Klassisk Staunton 50 mm svart

  Et litt eksklusivt og ideelt stort sjakksett i turneringsstørrelse til hjemmebruk. Brettet er spansk med feltstørrelse 50 mm og med diskret notasjon langs kantene. Brikkene Klassisk indisk Staunton 90 mm er pene og i god kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Tunge turneringsbrikker plast m/ ekstra dronninger

  Solide tunge turneringsbrikker i plast levert med ekstra dronninger som mange setter pris på. Svart og hvit farge, kongehøyde 96 mm og tilpasset et brett med feltstørrelse gjerne 55 mm.

  Nyhet Nyhet Kjøp
  Pris
  130
 • Sjakksett magnetisk stort 140A

  Et magnetisk sjakksett som er klart større enn reisesjakkspillene. Et både elegant og praktisk sammenleggbart sjakkspill i tre med størrelse 43 x 43 mm og kongehøyde 75 mm. Kanskje det perfekte feriesjakkspillet?

  Kjøp
  Pris
  680
 • Sjakksett klassisk Staunton svart Wenge de luxe 50 mm

  Et stilig sjakksett til en fornuftig pris. Et spansk wenge-brett de luxe med bred kant, felter 50 mm og diskret notasjon langs kantene, sammen med gode og passe tunge indiske Staunton-brikker med kongehøyde 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  1220
 • Trebrikker, Svenska tävlingsmodellen 82 mm

  De populære trebrikkene som finnes i et flertall klubber også i Norge. Leveres nå normalt i tøypose beige til kr 220. Kan også bestillles uten tøypose til kr 200 per sett.

  Kjøp
  Pris
  220
 • Enkeltbrikker til trebrikke-sett

  Normalpris for en enkeltbrikke i tre til alminnelige brikkesett. Vi har slett ikke alltid alle typer tilgjengelige som enkeltbrikker til enhver tid, men en god del.

  Kjøp
  Pris
  45
 • Sjakksett Fransk Staunton Wenge de luxe 45 mm

  Et fint sjakksett med gode, tunge indiske brikker, kongehøyde 80 mm, og et matchende mørkt spansk wenge-brett med felter 45 mm, diskret notasjon og en pen kant rundt brettet.

  Kjøp
  Pris
  1090
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 96 mm

  Kanskje de aller flotteste sjakkbrikkene vi tilbyr. Indiske kvalitetsbrikker med kongehøyde 96 mm og de mørke i vakkert rosewood. Brikkene har en god tyngde med innlagt metall.

  Kjøp
  Pris
  1600
 • Plastbrikker kongehøyde 65 mm

  Greie Stauntonbrikker i plast med kongehøyde 65 mm, passende til brett med felter ca 35 - 40 mm. Det er tynn grønn "filt" under brikkene.

  Kjøp
  Pris
  75
 • Sjakksett polsk eldre stil (nr 120)

  Et elegant sjakksett med ekstra høye, slanke trebrikker. Brikkene er laget i fin kvalitet etter en gammel polsk modell, og kongen er hele 14,4 cm høy.

  Kjøp
  Pris
  740
 • Trebrikker Staunton nr 5 i plastpose

  Kjøp
  Pris
  310
 • Sammenleggbart sjakksett økonomi felter 38 mm

  Et sammenleggbart sjakksett til en rimelig pris. Det har et solid heltre brett uten notasjon og ganske lette trebrikker med kongehøyde 77 mm.

  Kjøp
  Pris
  340
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny de luxe 45 mm

  Et elegant sjakksett i passe størrelse også til salongbordet. Det spanske mahogny-brettet har felter 45 mm, bred kant rundt, diskret notasjon og tynne filthjørner. Ytre mål ca 44,5 cm. De tunge og gode indiske brikkene har kongehøyde ca 80 mm og

  Kjøp
  Pris
  1160
 • Turneringsbrikker i plast, tyngre modell 97 mm

  Gode standard turneringsbrikker i solid plast og med blyinnlegg som gir settet tyngde (750 gram) og dermed større seriøsitet. Kongehøyden er 97 mm. De hvite (lyse) brikkene er relativt hvite, og de svarte (mørke) er svarte.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrikker Fransk Staunton Antikk 95 mm

  Pene og passe tunge indiske trebrikker med kongehøyde 95 mm. De svarte brikkene er antikkbrune. Brikkene passer utmerket til for eksempel Trebrett Mahogny 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  520
 • Trebrikker Franz Hals sheeshem 78 mm

  De vakreste sjakkbrikkene våre i en litt mindre utgave slik mange foretrekker spillet. Disse brikkene i det flotte designet Franz Hals, med bl.a. springere med gapende munn, er perfekte til trebrett med feltstørrelse 45 mm. Med ekstra dronninger inkludert!

  Kjøp
  Pris
  720
 • Sjakksett Franz Hals ibenholt Wenge de luxe

  Det aller mest eksklusive sjakksettet vårt. De tunge indiske trebrikkene er i designet Franz Hals og de svarte i Ibenholt. Det pene spanske brettet er Wenge de luxe med felter 55 mm, bred kant rundt og diskret notasjon (bokstaver og tall).

  Kjøp
  Pris
  2990
 • Trebrikker Sheesham Broadbase

  Et eksklusivt, klassisk brikkesett der de svarte brikkene er Sheesham brunt og de hvite i boxwood. Kongehøyden er 96 mm, og diameter på foten til kongen er så bred som 44 mm.

  Kjøp
  Pris
  890
 • Trebrikker Staunton nr 4+ i tøypose 87 mm

  Greie trebrikker med filt under og kongehøyde 87 mm. Fine som litt mindre turneringsbrikker til for eksempel en klubb eller skolesjakklubb som vil opp en klasse i forhold til plastbrikker. Passer godt til ulike brett med feltstørrelse 48 - 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  270
 • Sammenleggbart plastbrett, felter 55 mm

  Selve standardbrettet i de fleste sjakklubber. Et sammenleggbart plastbrett som er både pent og solid, med felter i størrelse 55 x 55 mm og med notasjon i passe skriftgrad.

  Kjøp
  Pris
  100
 • Trebrikker Staunton nr 6, Bundesligamodell, i tøypose 95 mm

  Store pene trebrikker i beiset boksbom med grønn filt under. Produsert i Polen.

  Kjøp
  Pris
  355
 • Trebrikker Ibenholt Supreme 97 mm

  Et ekstra eksklusivt, vakkert og samtidig klassisk brikkesett der de svarte brikkene er i ibenholt. Tunge og gode der alle typene brikker visuelt spiller ganske perfekt sammen.

  Kjøp
  Pris
  2050
 • Trebrikker Franz Hals sheesham 96 mm

  Et luksuriøst brikkesett i det ekstra vakre Staunton-designet Franz Hals som nå også leveres med ekstra sett dronninger inkludert. Kongehøyden er 96 mm, og diameter på kongens sokkel 39 mm.

  Kjøp
  Pris
  950
 • Sjakkbrett masonitt, felter 50 mm

  Et praktisk, enkelt turneringsbrett trykket på en masonittplate, feltstørrelse 50 x 50 mm. Ytre mål på brettet 45 cm. Feltene er relativt mørke i forhold til sjakkbrett flest, delvis noe mørkere enn dette bildet gir inntrykk av.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrett nr 4+ felter 45 mm

  Et solid og pent trebrett i samme stil og med størrelse midt mellom brettene Staunton nr 4 og 5. Feltstørrelsen 45 mm er noe av den mest ideelle for hjemmebruk: ikke for lite og ikke for stort. Vi leverer det normalt med notasjon, bokstaver og tall langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  370
 • Sjakkbrett mahogny, felter 60 mm

  Et stort og pent trebrett i mahogny der de hvite feltene er ahorn, og slett ikke helt hvite som bildet kan gi inntrykk av. Med feltstørrelse 60 mm gir det god romslighet også for eksklusive store trebrikker.

  Kjøp
  Pris
  720
 • Sjakkbrett Wenge 45 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 45 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  550
 • Sammenleggbart plastbrett, felter 50 mm

  Et pent sammenleggbart plastbrett i turneringsstørrelse, med god plastkvalitet og felter 50 mm. Brettet passer fint til ulike sjakk-brikker vi tilbyr i plast og til bl.a. trebrikkene Staunton nr 5 og Svenska tävlingsmodellen.

  Kjøp
  Pris
  100
 • Sammenrullbart sjakkbrett, felter 48 mm

  Et rimelig og greit brett, sammenrullbart i plast, med feltstørrelse 48 x 48 mm, og totalstørrelsen er 42 x 42 cm. Feltene er pent brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  44
 • Sammenleggbart sjakksett nr 122 AF

  Et praktisk sammenleggbart og pent sjakksett med notasjon og plass til brikkene inni. Spillet måler 34,5 x 34,5 cm når det ikke er lagt sammen. Hvert felt er 30 x 30 mm og kongehøyden 68 mm. Pene, greie brikker med filt under, men relativt lette.

  Kjøp
  Pris
  480
 • Trebrikker Royal Rosewood 90 mm

  Eksklusive indiske trebrikker i designet Royal og med det fine treslaget Rosewood som gjør de mørke brikkene ekstra lekre. Det er selvfølgelig vektede gode brikker med grønn filt under. Kongehøyde 90 mm og diameter på sokkelen til kongen 35 mm.

  Kjøp
  Pris
  770
 • Sjakksett plast 55 mm

  Et rimelig sjakksett med solide, gode plastbrikker på et sammenrullbart brett med full turneringsstørrelse, notasjon og felter 55 mm, og med en beige tøypose. Staunton-brikkene i plast har kongehøyde 96 mm

  Kjøp
  Pris
  160
 • DGT Chess Box Bluetooth

  Det nyeste, behageligste og mest avanserte i digital sjakk er Bluetooth-utgaven av det komplette sjakksettet til DGT. Minst 10 meters trådløs forbindelse, og i tillegg medfølger 3,5 meter USB-kabel som alternativ. Flere brikkedesign.

  Kjøp
  Pris
  6900
 • Turneringssett Klassisk Staunton 50 mm

  En perfekt kombinasjon av tunge indiske trebrikker design Klassisk (Timeless) med kongehøyde 90 mm og et godt sammenleggbart plastbrett med felter 50 mm og notasjon, sammen med en rød eller grønn tøypose.

  Kjøp
  Pris
  480
 • Sammenleggbart sjakksett felter 42 mm

  Et svært rimelig sjakksett i tre som har et pent sammenleggbart brett med notasjon og felter 42 mm. Ytre mål på brettet er 39 cm. Brikkene ligger inne og er pene nok, men litt smalere og lettere enn vi egentlig anbefaler. Kongehøyde 75 mm.

  Kjøp
  Pris
  355
 • Sjakksett polsk dekorativt (nr 136 A)

  Et sammenleggbart sjakksett i tre med brikkene inni. Det har vakre og litt originale dekorerte brikker som samtidig imidlertid er helt tydelige når det gjelder hvilke brikker som er hva. Brettet måler 50 x 50 cm når det ligger på bordet.

  Kjøp
  Pris
  720
 • Sammenrullbart plastbrett felter 38 mm

  Et sammenrullbart plastbrett med felter 38 mm, der de mørke feltene er grønne. Brettet har ytre mål 35,4 cm og passer nok særlig bra til brikker med kongehøyde ca 62 - 75 mm, eventuelt opp til 78 mm.

  Kjøp
  Pris
  40
 • Trebrikker Fransk Staunton svart 78 mm

  En mindre utgave av disse pene trebrikkene av god indisk kvalitet, med kongehøyde 78 mm. Brikkene har filt under og metallinnlegg som gir tyngde. De svarte brikkene er svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  340
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 72 mm

  Relativt små indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 72 mm, passer perfekt til brett med feltstørrelse 40 mm. Sokkelen til kongen har diameter 27,5 mm. De mørke brikkene er typisk brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  250
 • Trebrikker Fransk Staunton svart 82 mm

  Indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 82 mm, passer perfekt til mørke brettmed feltstørrelse 45 - 50 mm. Settene Fransk Staunton har litt annerledes og mer profilerte springere enn modellene Klassisk indisk.

  Kjøp
  Pris
  360
 • Trebrikker Franz Hals ibenholt 96 mm

  Det aller mest eksklusive brikkesettet vårt er i det vakreste Staunton-designet "Franz Hals" og med de svarte brikkene i ekte ibenholt som er svart tvers gjennom. Det er tunge, gode indiske trebrikker med metallinnlegg og med filt under. Brikkene har kongehøyde 96 mm og matcher dermed brett i full internasjonal turneringsstørrelse med felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  2250
 • Trebrett Wenge de luxe 45 mm

  Et usedvanlig pent brett i praktisk størrelse med felter 45 mm, litt mindre enn turneringsformat. De svarte feltene er i Wenge som gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred pg pen kant som gir brettet ytre mål på 45 x 45 cm.

  Kjøp
  Pris
  780
 • Trebrikker Franz Hals svart 96 mm

  Elegante indiske kvalitetsbrikker med internasjonal turneringsstørrelse, kongehøyde 96 mm og diameter på sokkelen 41 mm. De svarte brikkene er fint svartlakkerte, mens de hvite har samme lyse trefarge som vanlig.

  Kjøp
  Pris
  930
 • Trebrikker Amerikansk Staunton Rosewood 95 mm

  Klassiske og gedigne brikker, like funksjonelle som vakre. Kan gjerne brukes som turneringsbrikker av høyeste kvalitet. Brikkene er av god indisk standard og tunge med metallinnlegg, og de svarte brikkene av mørk Rosewood som gir en ekstra dyp og vakker farge.

  Kjøp
  Pris
  1050
 • Trebrett sammenleggbart Staunton nr 6

  Trebrettet Staunton nr 6 med felter 57 mm, full internasjonal størrelse, her i sammenleggbar utgave med lyse kanter rundt. Dette er altså bare et BRETT, ikke et sjakksett med brikker inni. Fordelen er at brettet da ligger bedre på bordet.

  Kjøp
  Pris
  450
 • Brikker Klassisk indisk Staunton 96 mm

  Bestselgeren: Pene, tunge og forbausende rimelige Staunton trebrikker av god indisk kvalitet. De svarte brikkene er brune i Sheesham-tre. Brikkene er perfekt kraftige, harmoniske og tunge med filt under.

  Kjøp
  Pris
  395
 • Sammenrullbart plastbrett, felter 50 mm

  Et rimelig og greit brett, sammenrullbart i plast, med feltstørrelse 50 x 50 mm, og totalstørrelsen er 46 x 46 cm. Feltene er pent brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  45
 • Sammenleggbart reisesjakkspill 28 cm

  feltstørrelse 3 cm ytre mål 28 cm kongehøyde 65 mm vekt i pappemballasjen er 585 gram

  Kjøp
  Pris
  230
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 90 mm

  Pene indiske trebrikker i turneringsstørrelse med kongehøyde 90 mm. De mørke (svarte) brikkene er gyldent trefarget og med god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  375
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 6, 58 mm

  Et stort og fint sammenleggbart sjakksett i full konkurransestørrelse, felter 58 mm. Spillet måler 52 x 52 cm.

  Kjøp
  Pris
  850
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 78 mm

  Pene indiske Staunton trebrikker med filt og kongehøyde 78 mm, altså en mindre utgave enn vanlig turneringsstørrelse, men med god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  330
 • Trebrikker Fransk Staunton sheesham 82 mm

  Indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 82 mm, passer godt til brett med feltstørrelse 45 - 50 mm. De mørke brikkene er i det populære brune treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  340
 • Trebrett sammenleggbart Staunton nr 5

  Det populære trebrettet Staunton nr 5 i sammenleggbar utgave. Dette mest populære av alle trebrett, med feltstørrelse 50 mm, legges her sammen på midten. Brettet har notasjon og et solid filt-/ tøyunderlag.

  Kjøp
  Pris
  425
 • Trebrikker Staunton 84 mm

  Staunton trebrikker med kongehøyde cirka 84 mm. Et pent og greit sett med plast/filt under brikkene . Passer best til sjakkbrett med felter 48 - 50 mm. Merk at disse brikkene er ganske lette i forhold til tyngre brikker som er en del dyrere.

  Kjøp
  Pris
  255
 • Trebrikker Staunton nr 6 i treeske 95 mm

  Store pene turneringsbrikker i beiset boksbom tre med grønn filt under. Kongehøyde 95 mm. Sokkelbredde 31 mm. Kalles også Bundesligamodellen. Leveres i en solid og grei treeske med lokk. Fargen på brikkeesken kan variere fra brun til trefarget.

  Kjøp
  Pris
  420
 • Sjakkbrett Mahogny felter 40 mm

  Et pent spansk brett i litt mindre størrelse, felter 40 x 40 mm og total brettstørrelse 35 cm. Har diskret notasjon langs kantene og tynne møbelknotter under hvert hjørne.

  Kjøp
  Pris
  570
 • Sjakkbrett mahogny, felter 45 mm

  Trebrett med feltstørrelse 45 mm og diskret notasjon langs kantene. Samme pene stil som de andre mahognybrettene våre fra kvalitetsfabrikken i Spania. Kanten utenfor selve spillebrettet er relativt smal, og totalstørrelsen på brettet er 40 cm.

  Kjøp
  Pris
  610
 • Trebrikker Staunton nr 7 i brikkeeske

  Høye og litt kraftige turneringsbrikker i tre med kongehøyde 97 mm. Brikkene passer utmerket til brett med feltstørrelse 55 - 60 mm.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Sjakkbrett Staunton nr 4 felter 40 mm

  Et pent og solid sjakkbrett i tre, noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Feltene er 40 x 40 mm, og brettet måler totalt 40 cm.

  Kjøp
  Pris
  340
 • Trebrett Wenge de luxe 50 mm

  Et usedvanlig pent trebrett i praktisk størrelse med felter 50 mm. De svarte feltene er i Wenge som gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred og pen kant som gir brettet ytre mål på 50 x 50 cm.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Sammenrullbart sjakkbrett felter 55 mm

  Et sammenrullbart brett med feltstørrelse 55 x 55 mm (internasjonal turneringsstørrelse) og beige og mørke brune felter, med vanlig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  50
 • Plastbrikker skolesjakk 78 mm

  Greie og solide kinesiske plastbrikker med "filt" under, endel mindre enn vanlig turneringsstørrelse, passer godt til brett med feltstørrelse ca 45 - 48 mm. Kongehøyde 78 mm.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sjakksett Olympia (nr 122)

  Et prisgunstig sammenleggbart sjakksett i tre, med helt alminnelige, pene og slanke trebrikker med filt under, temmelig tilsvarende et turneringssett, men litt mindre. Fint både til hjemmebruk og å ta med på reise.

  Kjøp
  Pris
  550
 • Sjakksett polsk klubbmodell nr 123

  Et pent sjakksett i tre en til gunstig pris. Brettet har felter på 50 x 50 mm som er vanlig turneringsstørrelse, og brikkene er såkalt polsk klubbmodell som vi opplever som ganske normale og samtidig litt dekorative, lette og slanke brikker.

  Kjøp
  Pris
  620
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 82 mm

  Pene indiske trebrikker med filt, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse: kongehøyde 82 mm. Kongens diameter 29 mm. De mørke brikkene er gyldent trefarget som de større brikkene Klassisk indisk Staunton og med tilsvarende god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  340
 • Trebrett Wenge de luxe, felter 55 mm

  Et eksklusivt trebrett fra den ledende spanske brettprodusenten. Brettet har mørke felter i treslaget Wenge. Feltene har størrelse 55 mm som er internasjonal turneringsstandard. De lyse feltene er i lønn.

  Kjøp
  Pris
  930
 • Turneringsbrikker i plast, med ekstra dronninger 97 mm

  Veldig greie standard turneringsbrikker i plast med kongehøyde 97 mm, med filt under og med den lille ekstra fordelen at settet leveres med ekstra dronninger. De hvite og svarte brikkene i dette settet er nettopp helt hvite og svarte.

  Kjøp
  Pris
  110
 • Brikker Klassisk indisk Staunton 96 mm svart

  Pene og rimelige Staunton trebrikker i internasjonal turneringsstørrelse av god indisk kvalitet, og her i utgaven med svarte svart-brikker. Brikkene er perfekt kraftige, harmoniske og tunge med filt under.

  Kjøp
  Pris
  495
 • Trebrikker Franz Hals sheesham 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design, nå tilgjengelig i størrelse passende til brett med feltstørrelse 50 mm, som mange føler er den mest ideelle til hjemmebruk. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Sjakkbrett i tre, Bundesliga, Staunton nr 6

  Et stort og bra trebrett, med feltstørrelse 58 mm, Staunton nr 6, brukt i mange turneringer. Passer til litt store brikker, f.eks. Staunton nr 6 eller Klassisk indisk Staunton 96 mm. Totalstørrelse på brettet (ytre mål) er 53,8 cm.

  Kjøp
  Pris
  430
 • Sjakkbrett i tre Staunton nr 5

  Et pent, solid og populært trebrett til en forbausende rimelig pris. Feltene er 50 x 50 mm med fire beskyttende møbelknotter under. Totalstørrelse på brettet er 48,5 x 48,5 cm.

  Kjøp
  Pris
  395
 • Trebrikker Fransk Staunton sheesham 150 mm

  Ekstra store indiske trebrikker i det populære designet Fransk Staunton. Med kongehøyde hele 150 mm er dette brikker som passer til brettstørrelse med felter fra minst 65 og opp til ca 120 mm, som gjerne kan bli et hjemmelaget brett.

  Kjøp
  Pris
  1450
 • Sammenleggbart plastbrett grønt felter 48 mm

  Et nytt sammenleggbart plastbrett i utvalget vårt, med felter 48 mm og en litt mørk grønn farge på de mørke feltene. Ytre mål på brettet er 43 x 43 cm. Dette brettet passer særlig bra til brikker med kongehøyde ca 78 - 85 mm.

  Kjøp
  Pris
  95
 • Trebrikker Franz Hals svart 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design, nå tilgjengelig i størrelse passende til brett med feltstørrelse 50 mm, som mange føler er det ideelle til hjemmebruk. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er elegant svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  860
 • Sammenrullbart plastbrett felter 45 mm

  Det aller rimeligste brettet vi tilbyr er et enkelt og pent sammenrullbart sjakkbrett i plast, med feltstørrelse 45 x 45 mm. Feltene er brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  42
 • Isle of Lewis sjakkbrikker med brett

  Et komplett sjakkspill med brikker som modeller fra de berømte middelalderbrikkene funnet på Isle of Lewis. Spillet kommer i en stor gaveeske. Brettet har felter 57 mm og er uten notasjon (som ikke var funnet opp den gang...) Kongen er 85 mm høy

  Kjøp
  Pris
  1750
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood mahogny de luxe 45 mm

  Vårt mest eksklusive sjakksett i noe mindre størrelse enn turneringsspill. Det spanske brettet har feltstørrelse 45 mm og en pen bred kant rundt. De indiske brikkene er i det delikate designet Franz Hals og de mørke i det vakre treslaget Rosewood.

  Nyhet Kjøp
  Pris
  1840
 • Trebrikker Amerikansk Staunton Sheesham

  Et klassisk og gedigent brikkesett, like funksjonelle som vakre. Brikkene er tunge med metallinnlegg, og de svarte er laget i sheesham, et indisk treslag som er hardere og tyngre enn teak og svært velegnet for sjakkbrikker.

  Kjøp
  Pris
  730
 • Trebrett Staunton nr 5+ felter 55 mm

  Et pent og solid trebrett til en rimelig pris og med perfekt nasjonal og internasjonal feltstørrelse, 55 x 55 mm. På undersiden har brettet fire møbelknotter som beskytter bordet. Leveres normalt med notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  445
 • Sjakksett Staunton nr 6 komplett

  Et klassisk turneringssett av god kvalitet: Solide trebrikker Staunton nr 6 (også kalt Bundesligamodell) med kongehøyde 95 mm og filt under, levert i treeske med lokk, og trebrett med feltstørrelse 58 mm.

  Kjøp
  Pris
  855
 • Trebrett mahogny de luxe 50 mm

  Et ekstra flott trebrett med feltstørrelse 50 mm som mange mener er mest perfekt til hjemmebruk. Brettet har diskret notasjon langs kantene og tynne møbelknotter under hjørnene. Totalstørrelsen på brettet er 50 cm.

  Kjøp
  Pris
  900
 • Sjakksett klassisk Staunton Wenge 45 mm uten notasjon

  Et pent sjakksett i praktisk størrelse og til en gunstig pris. Brettet har felter 45 mm og ytre mål 44 cm. Brikkene er Klassisk Staunton av god indisk kvalitet med kongehøyde 80-82 mm. Dette settet er uten notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  770
 • Sjakksett Staunton nr 4 Klassisk

  Et pent sjakksett i en hendig praktisk størrelse også til for eksempel salongbordet. Brettet har felter 40 x 40 mm og med ytre mål 40 cm. Brikkene er av fin indisk kvalitet og med god tyngde. Kongehøyde 77 mm.

  Kjøp
  Pris
  670
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny 60 mm

  Et litt større sjakksett enn vi tidligere har tilbudt. Spansk mahogny-brett felter 60 mm med notasjon, med gode indiske brikker Fransk Staunton kongehøyde 118 mm. Kanskje ideelt for undervisning med en gruppe rundt et større bord.

  Kjøp
  Pris
  1250
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood Wenge de luxe 50 mm

  Et elegant og eksklusivt sjakksett med Rosewood-brikker i toppdesignet Franz Hals Staunton, med ekstra dronninger. Det pene spanske brettet er Wenge de luxe med notasjon og felter 50 mm, en ideell brettstørrelse til hjemmet.

  Kjøp
  Pris
  1890
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og med internasjonal turneringsstørrelse, felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1790
 • Sjakksett plast 45 mm

  Et kjekt og pent sjakksett i plast litt mindre enn ordinær turneringsstørrelse. Det sammenrullbare plastbrettet har felter 45 mm og ytre mål 41,5 cm. Brikkene har filt under, og kongehøyden er 79 mm. Leveres med en enkel og grei brikkepose.

  Kjøp
  Pris
  130
 • Sjakksett plast 48 mm

  Et kjekt og pent sjakksett i plast bare litt mindre enn ordinær turneringsstørrelse. Det sammenrullbare plastbrettet har felter 48 mm og ytre mål 43 cm. Brikkene har filt under, og kongehøyden er 79 mm. Settet leveres med en svart eller beige tøypose.

  Kjøp
  Pris
  135
 • Sjakksett klassisk Staunton svart Wenge de luxe 55 mm

  Et fint og proft sjakksett i internasjonal turneringsstørrelse med felter 55 mm. Brikkene er indiske, tunge og gode i klassisk turneringstype med kongehøyde 96 mm.

  Kjøp
  Pris
  1350
 • Sjakksett Staunton nr 4 komplett

  Et sjakksett med brikker og brett i tre av samme type som turneringsmodellene Staunton nr 5 og 6, men noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Egner seg utmerket til hjemmebruk da brettet får en mer overkommelig størrelse til ulike bord.

  Kjøp
  Pris
  680
 • Sjakksett turnering i plast

  Brett og brikker i plast og full vanlig turneringsstørrelse. Brettet er sammenleggbart med felter 55 x 55 mm og notasjon. Det er den alminneligste modellen som benyttes i norske klubber og turneringer.

  Kjøp
  Pris
  200
 • Startpakke sjakk

  Det du trenger for å komme godt i gang, som nybegynner eller hobbyspiller: Trebrikker, sammenleggbart brett, brikkepose, læreheftene Sjakkskolen 1 og 2 og oppgaveheftet

  Kjøp
  Pris
  580
  Av
 • Sjakksett Svensk tävlingsmodell

  Et sjakksett med brikkene Svensk tävlingsmodell og sammenleggbart plastbrett, samt tøypose 24 mm. Brikkene har vært populære i norsk sjakk gjennom flere tiår. De er uten filt og passer best til plastbrett. Settet leveres ordinært med brett med felter 50 mm

  Kjøp
  Pris
  320
 • Sjakksett trebrikker Staunton 4+

  Et praktisk sjakksett med ordentlige trebrikker og et sammenleggbart plastbrett felter 50 x 50 mm. Brikkene er pene, men ikke så tunge. Det følger med en beige tøypose til brikkene. Ytre mål på brettet er 44 x 44 cm.

  Kjøp
  Pris
  350
 • Trebrikker ibenholt Fransk Staunton 91 mm

  Et vakkert brikkesett der de mørke (svarte) brikkene er i det eksotiske og eksklusive treslaget ibenholt. Det er gode indiske brikker med en ideell tyngde, takket være metallinnlegg som er i alle disse settene.

  Kjøp
  Pris
  1300
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton svart 90 mm

  Pene indiske trebrikker med filt, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse: kongehøyde 90 mm. De mørke (svarte) brikkene i dette settet er svarte, med tilsvarende god tyngde med metallinnlegg som de større brikkene Klassisk indisk Staunton.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Sjakksett tre 85 mm

  Et sjakksett med sammenrullbart plastbrett med felter 48 mm og greie passende, men ganske lette trebrikker med kongehøyde ca 85 mm. Leveres med Tøypose 24 cm.

  Kjøp
  Pris
  270
 • Sjakksett plast sammenleggbart 50 mm

  Et praktisk sjakksett i plast med greie brikker og et sammenleggbart brett med felter 50 mm, levert med en beige brikke-tøypose. Brikkene har tynn filt under og kongehøyde 78 mm. Det sammenleggbare brettet er i god kvalitet og med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  180
 • DGT ChessBox brett og brikker USB

  DGT Sensorbrett og brikker av topp kvalitet fra DGT. Dette er tilsvarende som utstyret som brukes i toppturneringene i verden, men USB er utgaven for privat bruk hjemme hos deg selv. Brettet er i idealstørrelsen med felter som måler 55 mm

  Kjøp
  Pris
  5800
 • Sjakksett Ibenholt Wenge de luxe 50 mm

  Et vakkert sjakksett til en gunstig pris med tunge indiske brikker, de svarte i det eksklusive treslaget ibenholt, og et spansk wenge-brett de luxe med felter 50 mm. Størrelsen på dette sjakksettet er kanskje den mest behagelige til hjemmebruk,

  Kjøp
  Pris
  2000
 • Sjakksett trebrikker masonitt

  Det rimeligste sjakksettet med platebrett og trebrikker som vi kan tilby. Brettet har felter i turneringsstørrelse 50 mm, og brikkene har kongehøyde 84 mm og en tynn beskyttelse under som forhindrer at det "klakker" ved spill med dette settet.

  Kjøp
  Pris
  330
 • Turneringsbrikker i plast, kongehøyde 97 mm

  Greie turneringsbrikker i plast, med grønn "filt" under så de ikke riper opp brettet. Blant annet en rimelig og god løsning for skole- og barnesjakklubber.

  Kjøp
  Pris
  100
 • Trebrett mahogny de luxe 45 mm

  Et eksklusivt trebrett med felter 45 mm, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Brettet har pen bred kant rundt, diskret notasjon og tynne møbelknotter under hjørnene. Passer fint til brikker i Sheesham eller Rosewood med kongehøyde cirka 77 - 85 mm.

  Kjøp
  Pris
  860
 • Trebrett nr 5 svart med notasjon

  Et trebrett i turneringsstørrelse med mørke felter i størrelse 50 mm og med notasjon langs kantene. Brettet har tynne knotter under hjørnene som beskytter bordet. Passer godt til trebrikker med kongehøyde ca 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  490
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 78 mm

  De aller vakreste sjakkbrikkene våre, nå tilgjengelige i en mindre utgave som passer perfekt til brett med feltstørrelse 45 mm. Rosewood er etter vår vurdering det fineste treslaget til sjakkbrikker, og dette eksklusive brikkesettet leveres høvelig med ekstra dronninger.

  Kjøp
  Pris
  1050
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 40 mm

  Et pent sjakksett i tre og størrelse ideell til blant annet salongbordet. Feltene er 40 mm, og brettet måler 35 x 35 cm. De indiske trebrikkene er passe tunge Klassisk indisk Staunton. De svarte er brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Sjakkbrett Wenge 50 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 50 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  570
 • Trebrikker Fransk Staunton sheesham 113 mm

  Ekstra store indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 113 mm, passer til brett med feltstørrelse 60 - 65 mm. Sokkelen til kongen har diameter 41 mm. De mørke brikkene er typisk brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  660
 • Trebrikker Staunton nr 5 i treeske

  Gode polskproduserte turneringsbrikker i lønn og angbøk. Kongehøyde 93 mm. De svarte brikkene er brunbeisede, de hvite i lys trefarge. Grønn filt under brikkene og med noe innlagt metall som gjør dem passe tunge.

  Kjøp
  Pris
  395
 • Trebrett nr 6+, felter 64 mm

  Et ekstra stort polsk trebrett med felter 64 mm og med notasjon langs kantene. Et brett i solid kvalitet. Passer gjerne sammen med trebrikkene Fransk Staunton kongehøyde 113 mm.

  Kjøp
  Pris
  550
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design, nå tilgjengelig i størrelse passende til brett med feltstørrelse 50 mm, som mange føler er det ideelle til hjemmebruk. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er ekstra elegante i treslaget Rosewood.

  Kjøp
  Pris
  1250
 • Moderne trebrikker Berlin 95 mm

  Vakre brikker med moderne, minimalistisk design, samtidig krystallklart hva som er hva. Brikkene er i tre og vektet med stålinnlegg, og kongehøyden er 95 mm. De svarte brikkene er svarte.

  Kjøp
  Pris
  690
 • Trebrikker klassisk indisk Staunton 65 mm

  Et pent brikkesett i indisk tre og i designet Klassisk indisk Staunton. Brikkene passer best til brett med feltstørrelse cirka 35 mm. Kongehøyden er 65 mm, og diameter på kongen 25 mm.

  Kjøp
  Pris
  225
 • Sammenleggbart brett i foliert papp felter 55 mm

  Kjøp
  Pris
  55
 • Trebrikker Staunton nr. 4 i treeske 78 mm

  Trebrikker med filt under, levert i en pen rødbrun treeske med lokk. Dette er samme type som de ordinære turneringsbrikkene Staunton nr 5 og 6, men noe mindre med kongehøyde 78 mm. De er dermed et behagelig og mindre plasskrevende alternativ til hjemmebruk, men gir fortsatt god oversikt.

  Kjøp
  Pris
  340
 • Sjakksett tunge plastbrikker sammenleggbart

  Et nytt sjakksett med tunge Staunton plastbrikker og ekstra dronninger, sammen med et sammenleggbart brett i ekstra beskyttet papp, begge deler i full internasjonal turneringsstørrelse. Felter 55 mm, kongehøyde 96 mm, brett med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  199