Sjakkbrett/sjakkspill

Sjakkbrett og brikker

Nordens beste utvalg av sjakkbrikker og brett i god kvalitet, de aller fleste i tre. Vi har satt sammen en del sjakksett, men du kan også kombinere brikker og brett selv.

 • Skolesjakksett sammenleggbart brett 48 mm

  Et ideelt sett til skolesjakk og andre som ønsker det ikke for stort. Et pent sammenleggbart plastbrett med felter 48 mm. Brikkene i Staunton-design har kongehøyde 78 mm og en brikkepose.

  Kjøp
  Pris
  200
 • Sammenrullbart sjakkbrett 45 mm

  Det aller rimeligste brettet vi tilbyr er et enkelt og pent sammenrullbart sjakkbrett i plast, med feltstørrelse 45 mm. Feltene er brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 96 mm

  Kanskje de aller flotteste sjakkbrikkene vi tilbyr. Indiske kvalitetsbrikker med kongehøyde 96 mm og de mørke i vakkert rosewood. Brikkene har en god tyngde med innlagt metall.

  Kjøp
  Pris
  1800
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 96 mm

  Bestselgeren: Pene, tunge og forbausende rimelige Staunton trebrikker av god indisk kvalitet. De svarte brikkene er pent brune. Brikkene er perfekt kraftige, harmoniske og passe tunge.

  Kjøp
  Pris
  820
 • Plastbrikker skolesjakk 78 mm

  Greie og solide kinesiske plastbrikker, endel mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Kongehøyde 78 mm.

  Kjøp
  Pris
  95
 • Silikon brett brunt sammenrullbart 56 mm

  Et moderne solid og litt tungt sjakkbrett i silikon, som smidig legger seg perfekt på bordet uansett hvordan det har vært oppbevart. De mørke feltene er pent brune. Feltene er i internasjonal turneringsstørrelse 56,5 mm.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Plastbrikker Nerva 78 mm

  Plastbrikker. Er litt kraftigere og tyngre og mer elegante enn de andre plastbrikkene vi har med omtrent samme høyde, og matcher dermed også litt større brett.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Turneringsbrikker i plast, med ekstra dronninger 97 mm

  Veldig greie standard turneringsbrikker i plast med kongehøyde 97 mm. De hvite og svarte brikkene i dette settet er nettopp helt hvite og svarte.

  Kjøp
  Pris
  135
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 50 mm

  Et litt eksklusivt og passe stort sjakksett i turneringsstørrelse til hjemmebruk. Brettet er spansk med felter 50 mm og diskret notasjon. Brikkene Klassisk indisk Staunton 90 mm har god kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  1420
 • Sjakksett Franz Hals Sheesham 55 mm

  Et vakkert sjakksett med brikker og brett som er en fryd for øyet og glimrende å spille med. Dette er elegante indiske kvalitetsbrikker på et spansk mahogny-brett med felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1930
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood 55 mm

  Et praktfullt sjakksett til fornuftig pris i forhold til slik kvalitet ute i verden. De tunge og gode Staunton-brikkene Franz Hals har kanskje det aller stiligste designet. Det spanske brettet Mahogny har felter 55 mm

  Kjøp
  Pris
  2550
 • Trebrikker Colombian deluxe 96 mm

  Flotte og passe tunge indiske trebrikker i internasjonal turneringsstørrelse. Springeren (hesten) har en ekstra gedigen kvalitet som bidrar til å løfte settet opp i en eksklusiv kategori, til både bruk og pynt. En suveren gaveartikkel.

  Kjøp
  Pris
  1950
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood de luxe 45 mm

  Vårt mest eksklusive sjakksett litt mindre enn turneringsspill. Brettet har feltstørrelse 45 mm og en pen bred kant rundt. De indiske brikkene er i designet Franz Hals og de mørke i treslaget Rosewood.

  Kjøp
  Pris
  2100
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og med internasjonal turneringsstørrelse, felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  2150
 • Sjakksett Franz Hals sheesham 50 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk mahognybrett med feltstørrelse 50 mm som mange synes er den perfekte til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  1780
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 45 mm

  Et ekstra fint sjakksett i litt mindre format enn til turneringsspill. Med brikker i designet Franz Hals kongehøyde 78 mm og brettet mahogny de luxe med felter 45 mm passer dette settet både til praktisk spill og til stas på bordet.

  Kjøp
  Pris
  1820
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 50 mm

  Et klassisk elegant sjakksett med brikker i det vakre Staunton-designet Franz Hals og mahogny-brett de luxe med diskret notasjon og bred kant rundt. Brettet er i perfekt størrelse med felter 50 mm, og kongehøyden 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  1990
 • Sjakksett Fransk Staunton rosewood 50 mm

  Et elegant sjakksett med passe tunge indiske Rosewood-brikker i designet Fransk Staunton, på et spansk mahognybrett med feltstørrelse 50 mm, sammen med en grønn eller rød tøypose.

  Kjøp
  Pris
  1550
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood 45 mm

  Et pent sjakksett med de mørke brikkene i det eksklusive og vakre treslaget Rosewood, på et spansk brett med en overkommelig feltstørrelse 45 mm. Flere og flere synes at dette er en perfekt størrelse for et praktisk sjakksett hjemme.

  Kjøp
  Pris
  1530
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny de luxe 50 mm

  Et nydelig sjakksett i turneringsstørrelse og perfekt til hjemmebruk. Det spanske prydbrettet i mahogny de luxe har felter 50 mm, og de tunge, gode indiske Staunton-brikkene med de mørke brikkene i sheesham er tilsvarende som brukes i internasjonal sjakk.

  Kjøp
  Pris
  1630
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood de luxe 45 mm

  Et eksklusivt sjakksett i en litt mindre størrelse. Brettet er mahogny de luxe med pen notasjon og felter 45 mm. Brikkene er i det gedigne treslaget Rosewood og i designet Fransk Staunton, med kongehøyde 82 mm.

  Ekstra fint! Kjøp
  Pris
  1740
 • Sjakksett Fransk Staunton rosewood Wenge de luxe 45 mm

  Et fint sjakksett med passe tunge indiske brikker Fransk Staunton i eksklusive Rosewood og et spansk Wenge-brett med bred kant, diskret notasjon og felter 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  1670
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood de luxe 50 mm

  Et vakkert sjakksett med Rosewood-brikker i designet Fransk Staunton, på et spansk brett Mahogny de luxe 50 mm med diskret notasjon. Leveres med grønn eller rød brikkepose. Brettet har møbelknotter under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  1760
 • Sjakksett Staunton nr 6 komplett

  Et klassisk turneringssett av god kvalitet: Solide trebrikker Staunton nr 6 (også kalt Bundesligamodell) med kongehøyde 95 mm, levert i treeske med lokk, og trebrett med feltstørrelse 58 mm.

  Kjøp
  Pris
  1345
 • Sammenrullbart sjakkbrett 55 mm

  Et sammenrullbart brett med feltstørrelse 55 mm (internasjonal turneringsstørrelse) og beige og mørke brune felter, med vanlig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  85
 • Tunge turneringsbrikker plast m/ ekstra dronninger 96 mm

  Solide tunge turneringsbrikker i plast. Svart og hvit farge.

  Kjøp
  Pris
  170
 • Sjakksett klassisk Staunton mahogny 45 mm

  Et pent og praktisk sjakksett litt mindre enn turneringsstørrelse. Gode og passe tunge indiske Staunton-brikker i sheesham, kongehøyde 78 mm, på et spansk brett med diskret notasjon, og med rød eller grønn tøypose.

  Kjøp
  Pris
  1260
 • Sjakksett plast 45 mm

  Et kjekt og pent sjakksett i plast litt mindre enn ordinær turneringsstørrelse. Det sammenrullbare plastbrettet har felter 45 mm og ytre mål 41,5 cm. Brikkene har filt under, og kongehøyden er 79 mm. Leveres med en enkel og grei brikkepose.

  Kjøp
  Pris
  190
 • Trebrikker Adventure Rosewood 96 mm

  Praktfulle tunge og gode indiske brikker i eksklusivt Rosewood, et flaggskip i hele utvalget vårt. I internasjonal turneringsstørrelse, til spilling, og samtidig staselige til pynt.

  Kjøp
  Pris
  2490
 • Trebrikker offisielle VM-brikker 96 mm Svart

  De spesielle og samtidig klassisk vakre trebrikkene som har vært introdusert til og brukt i Carlsens VM-matcher i 2013, 14, 16 og 18. Her i full FIDE-godkjent størrelse med kongehøyde 96 mm.

  Kjøp
  Pris
  1890
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 55 mm

  Et klassisk fint sjakksett i stil og størrelse som når Carlsen & co spiller. Brikkene er tunge indiske og brettet spansk med felter 55 mm og diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  1570
 • Sjakksett Franz Hals svart Valnøtt 55 mm

  Et klassisk rent og vakkert sjakksett i stil med det som brukes i VM-matchene. Tunge og pene brikker i Staunton-designet Franz Hals, på et stort brett Valnøtt de luxe med bred kant og felter 55 mm, uten notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  2150
 • Trebrikker Svensk tävlingsmodell 82 mm

  De populære trebrikkene som finnes i mange klubber også i Norge. Enkle, men pene brikker uten noe under. Ikke helt en Staunton-modell, men en tradisjon i Norge og de skandinaviske landene.

  Kjøp
  Pris
  270
 • Trebrikker Franz Hals svart 96 mm

  Elegante indiske kvalitetsbrikker med internasjonal turneringsstørrelse, kongehøyde 96 mm og diameter på sokkelen 41 mm. De svarte brikkene er fint svartlakkerte, mens de hvite har samme lyse trefarge som vanlig.

  Kjøp
  Pris
  1150
 • Sammenleggbart plastbrett 50 mm

  Et pent sammenleggbart plastbrett i turneringsstørrelse, med god plastkvalitet og felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrett Mahogny 55 mm

  Et pent sjakkbrett i internasjonal turneringsstørrelse til en god pris. De mørke feltene og kanten rundt brettet er mahogny-laminat, de hvite er ahorn. Behagelig notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  780
 • Trebrikker Franz Hals 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med kanskje vakrest design. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  1050
 • Trebrikker Franz Hals 96 mm

  Et luksuriøst brikkesett i det ekstra vakre Staunton-designet Franz Hals. Kongehøyden er 96 mm, og diameter på kongens sokkel 39 mm.

  Kjøp
  Pris
  1180
 • Sammenleggbart sjakksett dekorativt 50 cm

  Et unikt og flott sett. Plass til brikkene inne i esken.

  Kjøp
  Pris
  1500
 • Trebrikker Zagreb 89 mm

  Et passe eksklusivt brikkesett i tre, i et design mye brukt i store turneringer i Øst-Europa fra 1950-tallet og utover. Brikkene er passe vektet, og de mørke er pent brune.

  Kjøp
  Pris
  1300
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny 60 mm

  Et litt større sjakksett enn vi tidligere har tilbudt. Spansk mahogny-brett felter 60 mm med notasjon, med gode indiske brikker Fransk Staunton kongehøyde 118 mm. Kanskje ideelt for undervisning med en gruppe rundt et større bord.

  Kjøp
  Pris
  1660
 • Trebrett Valnøtt 55 mm de luxe uten notasjon

  Et spansk kvalitetsbrett i internasjonal størrelse, felter 55 mm, med bred kant rundt. Eksakt samme type brett som DGT oftest leverer til digital sjakk også når Carlsen & co spiller, men her uten det digitale.

  Kjøp
  Pris
  1030
 • Trebrikker Colombian deluxe 90 mm

  Flotte og passe tunge indiske trebrikker. Springeren (hesten) har en ekstra gedigen kvalitet som bidrar til å løfte settet opp i en eksklusiv kategori, til både bruk og pynt. En suveren gaveartikkel.

  Kjøp
  Pris
  1850
 • Trebrikker Supreme Rosewood 89 mm

  Tunge og flotte brikker i det eksklusive, vakre treslaget Rosewood som er så levende. Designet Supreme Staunton synes vi er noe av det fineste og samtidig klassiske som lages.

  Kjøp
  Pris
  1850
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 50 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og feltstørrelse 50 mm som mange synes er den perfekte til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  1990
 • Sammenleggbart sjakksett nr 7

  Kjøp
  Pris
  1100
 • Trebrikker Staunton Supreme 95 mm

  Litt eksklusive indiske trebrikker i det pene designet Staunton Supreme som også egner seg aldeles utmerket til spilling.

  Kjøp
  Pris
  1280
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 78 mm

  De aller vakreste sjakkbrikkene våre, nå tilgjengelige i en mindre utgave. Rosewood er etter vår vurdering det fineste treslaget til sjakkbrikker.

  Kjøp
  Pris
  1180
 • Trebrikker Fransk Staunton Rosewood 96 mm

  Fine og passe tunge indiske turneringsbrikker med de mørke i det eksklusive treslaget Rosewood. Samtidig et flott gaveprodukt.

  Kjøp
  Pris
  1050
 • Sammenleggbart sjakksett Jowisz

  Et komplett og pent sjakkspill i tre med brikkene inni. Brikkene er standard Staunton nr 4 trebrikker med kongehøyde 78 mm og grønn filt under. Brettet har bokstaver og tall langs kantene og felter som måler 42 mm.

  Kjøp
  Pris
  880
 • Trebrett Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt trebrett fra den ledende spanske brettprodusenten. Brettet har mørke felter i treslaget Wenge. Feltene har størrelse 55 mm som er internasjonal turneringsstandard. De lyse feltene er i lønn.

  Kjøp
  Pris
  1030
 • Trebrikker Staunton nr 6 i treeske 95 mm

  Store pene turneringsbrikker i beiset boksbom tre. Kongehøyde 95 mm. Kalles også Bundesligamodellen. Leveres i en solid og grei treeske med lokk. Fargen på brikkeesken kan variere mellom brun og trefarget.

  Kjøp
  Pris
  710
 • Sammenleggbart plastbrett grønt 48 mm

  Et praktisk sammenleggbart plastbrett, med felter 48 mm og en litt mørk grønn farge på de mørke feltene.

  Kjøp
  Pris
  95
 • Sammenleggbart brett i foliert papp 55 mm

  Kjøp
  Pris
  70
 • Sammenrullbart sjakkbrett 48 mm

  Et rimelig og greit brett, sammenrullbart i plast, med feltstørrelse 48mm. Feltene er pent brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Trebrikker Franz Hals svart 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er elegant svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  1050
 • Sammenrullbart sjakkbrett 50 mm

  Et rimelig og greit brett, sammenrullbart i plast, med feltstørrelse 50 mm. Feltene er pent brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  85
 • Trebrett Mahogny 40 mm

  Et pent spansk brett i litt mindre størrelse, felter 40 mm og total brettstørrelse 35 cm. Har diskret notasjon langs kantene og tynne møbelknotter under hvert hjørne.

  Kjøp
  Pris
  660
 • Trebrikker Franz Hals svart 78 mm

  De vakreste sjakkbrikkene våre i en litt mindre utgave slik mange foretrekker spillet. Disse brikkene er i det flotte designet Franz Hals, med bl.a. springere med gapende munn. Her i utgaven med svarte svart-brikker.

  Kjøp
  Pris
  940
 • Trebrett Diagonal de luxe 55 mm

  Kjøp
  Pris
  1120
 • Trebrikker Staunton nr 5 svart i plastpose

  De populære og ganske rimelige trebrikkene Staunton nr 5 i en utgave der de mørke brikkene er svarte eller nesten helt svarte. Denne modellen har ørlitt høyere konger, ca 94 mm.

  Kjøp
  Pris
  460
 • Trebrikker Zagreb 96 mm svart

  Eksklusive trebrikker brukt mye i store turneringer i gamle Øst-Europa som dominerte sjakken på 50- og 60-tallet. Navnet kommer fra Kandidatturneringen 1959 i de tre den gang jugoslaviske byene Bled, Zagreb og Beograd.

  Kjøp
  Pris
  1400
 • Trebrett Mahogny de luxe 45 mm

  Et eksklusivt trebrett med felter 45 mm, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Brettet har pen bred kant rundt og diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  950
 • Plastbrikker 65 mm

  Gode, mindre Stauntonbrikker i plast.

  Kjøp
  Pris
  95
 • Sjakksett indisk stil (nr 119)

  Høyreiste, slanke og pene sjakk-brikker i tre sammen med et stort sammenleggbart trebrett som også er brikkeeske. Fint til pynt, men også greit å spille litt "høytidelig" med.

  Kjøp
  Pris
  1145
 • Trebrett Rosewood de luxe 55 mm

  Kjøp
  Pris
  1120
 • Trebrett Mahogny de luxe 50 mm

  Et ekstra flott trebrett med feltstørrelse 50 mm som mange mener er mest perfekt til hjemmebruk. Brettet har diskret notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  970
 • Trebrikker Franz Hals 78 mm

  De vakreste sjakkbrikkene våre i en litt mindre utgave slik mange foretrekker spillet. Disse brikkene er i det flotte designet Franz Hals, med bl.a. springere med gapende munn.

  Kjøp
  Pris
  900
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 3 Sapele

  Et pent sammenleggbart sjakksett i tre med gode Staunton-brikker. Dette er litt mindre enn det andre sjakksettet nr 3, men et bra sjakkspill til praktisk hjemmebruk og til å kunne til å ta med på tur.

  Kjøp
  Pris
  630
 • Trebrett Valnøtt 55 mm de luxe

  Et pent trebrett i full internasjonal turneringsstørrelse med diskret notasjon langs kantene. Et relativt rimelig brett, med god kvalitet og den brede de luxe-kanten rundt.

  Kjøp
  Pris
  800
 • Sammenleggbart plastbrett 38 mm

  Et praktisk sammenleggbart plastbrett med felter 38 mm der de mørke feltene har en behagelig grønnfarge. Brettet er mindre enn vanlig turneringsstørrelse og utmerket når sjakkspillet ikke skal ta så stor plass.

  Kjøp
  Pris
  85
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 78 mm

  Pene indiske Staunton trebrikker med kongehøyde 78 mm, altså en mindre utgave enn vanlig turneringsstørrelse, men med god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  550
 • Trebrikker Fransk Staunton svart 78 mm

  En mindre utgave av disse pene trebrikkene av god indisk kvalitet, med kongehøyde 78 mm. Brikkene har metallinnlegg som gir passe god tyngde. De svarte brikkene er svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  490
 • Trebrikker Zagreb 96 mm

  Et ganske eksklusivt brikkesett i tre, i et design ekstra mye brukt i store turneringer i Øst-Europa fra 1950-tallet og utover. Brikkene er i internasjonal turneringsstørrelse og passe vektet. De mørke brikkene er pent brune.

  Kjøp
  Pris
  1400
 • Trebrikker Klassisk Indisk Staunton 72 mm

  Relativt små indiske trebrikker med grei tyngde. De mørke brikkene er typisk brune.

  Kjøp
  Pris
  430
 • Trebrett Wenge de luxe 55 mm uten notasjon

  Et eksklusivt trebrett fra den ledende spanske brettprodusenten. Brettet har mørke felter i treslaget Wenge. Feltene har størrelse 55 mm som er internasjonal turneringsstandard. De lyse feltene er i lønn.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Trebrikker mørk Staunton nr 5+

  Kjøp
  Pris
  510
 • Trebrikker Staunton Artus 90 mm

  Gode indiske trebrikker i klassisk Staunton-design, litt slankere enn brikkene som heter Klassisk indisk Staunton.

  Kjøp
  Pris
  590
 • Sjakk for tre spillere, sammenleggbart

  Kjøp
  Pris
  500
 • Trebrikker Staunton Classic 96 mm

  Elegante og samtidig klassisk utformede og passe vektede indiske trebrikker i et forseggjort Staunton-design i full internasjonal turneringsstørrelse. Brikkene ligner en del på brikkesettet Amerikansk Staunton.

  Kjøp
  Pris
  840
 • Trebrikker Staunton nr 5 i plastpose

  De populære trebrikkene nr 5. Brikkene er beige og mørke brune.

  Kjøp
  Pris
  490
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 65 mm

  Et pent brikkesett i indisk tre og i designet Klassisk indisk Staunton.

  Kjøp
  Pris
  350
 • Trebrett nr 4 valnøtt (40 mm)

  Et solid trebrett som passer godt særlig til brune trebrikker i passende størrelse.

  Kjøp
  Pris
  490
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 90 mm

  Pene indiske trebrikker i turneringsstørrelse med kongehøyde 90 mm. De mørke (svarte) brikkene er gyldent brune og med god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  690
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 90 mm svart

  Pene og solide indiske trebrikker, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse: kongehøyde 90 mm. De mørke (svarte) brikkene i dette settet er svarte, med tilsvarende god tyngde med metallinnlegg som de større brikkene.

  Kjøp
  Pris
  730
 • Trebrett nr 5+ uten notasjon (55 mm)

  Kjøp
  Pris
  640
 • Trebrett nr 4 uten notasjon (40 mm)

  Et solid og pent trebrett med felter 40 mm, her i utgaven uten bokstaver og tall langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  490
 • Trebrett nr 4+ (45 mm)

  Et solid og pent trebrett i samme stil og med størrelse midt mellom brettene Staunton nr 4 og 5. Feltstørrelsen 45 mm er noe av den mest ideelle for hjemmebruk: ikke for lite og ikke for stort.

  Kjøp
  Pris
  540
 • Sammenleggbart sjakksett nr 122 AF

  Et praktisk sammenleggbart og pent sjakksett med notasjon og plass til brikkene inni. Pene, greie brikker med filt under, men relativt lette.

  Kjøp
  Pris
  695
 • Trebrett sammenleggbart nr 5 (50 mm)

  Det populære trebrettet Staunton nr. 5 i sammenleggbar utgave. Dette mest populære av alle trebrett, med feltstørrelse 50 mm, legges her sammen på midten.

  Kjøp
  Pris
  590
 • Sammenleggbart sjakksett Junior nr 4

  Et solid og bra sammenleggbart sjakksett i tre med felter 42 mm, litt større enn vanlig nr 4. Brikkene oppbevares inni brettet når det legges sammen. Konge og dronning har litt pynt på toppen. Ellers vanlig Staunton-design.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Trebrikker Fransk Staunton Rosewood 82 mm

  Tunge gode indiske trebrikker med de mørke brikkene i det vakre og eksklusive treslaget Rosewood. Kongen sin sokkel har diameter 32 mm.

  Kjøp
  Pris
  820
 • Trebrikker Amerikansk Staunton 96 mm

  Et klassisk og gedigent brikkesett, like funksjonelle som vakre. Brikkene er tunge med metallinnlegg, og de svarte er brune i et indisk treslag som er svært velegnet for sjakkbrikker.

  Kjøp
  Pris
  880
 • Trebrett nr 6 (58 mm)

  Et stort og fint trebrett i full internasjonal turneringsstørrelse, felter 58 mm brukt i mange turneringer.

  Kjøp
  Pris
  660
 • Magnetisk sjakkspill luksus 31 cm med skuff

  Et praktisk, vakkert indisk sjakkspill med gode magnetiske Staunton-brikker som ligger i en skuff inni brettet og legges dit igjen under eller etter partiet. Egner seg dermed også som et stort og staselig reisesjakkspill.

  Kjøp
  Pris
  910
 • Sammenleggbart sjakksett nr 5 Silketrykk

  Det populære sammenleggbare sjakksettet nr 5 med trebrikker Staunton nr 5 og brett med felter 50 mm, her i en utgave med feltene og notasjonen trykket i silketrykk utenpå det sammenleggbare trebrettet.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Trebrikker Fransk Staunton 113 mm

  Ekstra store indiske trebrikker med god tyngde. Sokkelen til kongen har diameter 41 mm. De mørke brikkene er typisk brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Sjakksett polsk klubbmodell nr 123

  Et sammenleggbart sjakksett i tre en til gunstig pris. Brettet har felter på 50 mm som er vanlig turneringsstørrelse, og brikkene er såkalt polsk klubbmodell som er ganske normale og samtidig litt dekorative, lette og slanke brikker.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Sammenleggbart sjakksett Royal nr 113

  Et sammenleggbart sjakksett i tre med plass til brikkene inni esken, som er brettet lagt sammen.

  Kjøp
  Pris
  650
 • Trebrett nr 5 uten notasjon (50 mm)

  Et pent trebrett med feltstørrelse 50 mm og uten notasjon langs kantene. De mørke feltene er behagelig brune. Brettet har myke knotter under hjørnene som beskytter bordet.

  Kjøp
  Pris
  570
 • Sammenleggbart sjakksett økonomi 38 mm

  Et sammenleggbart sjakksett til en rimelig pris. Det har et solid heltre brett uten notasjon og ganske lette trebrikker med kongehøyde 77 mm.

  Kjøp
  Pris
  295
 • Trebrikker Fransk Staunton 78 mm

  Gode indiske Staunton-brikker med kongehøyde 78 mm. Brikkene er vektet med stålinnlegg i bunnen, slik at de har en behagelig vekt. De mørke brikkene er i det brune treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  470
 • Sammenleggbart sjakksett 27 cm (med dam og backgammon)

  Et sammenleggbart sjakksett med felter 30 mm og helt normale brikker, tilsvarende som i turneringer, men altså mindre.

  Kjøp
  Pris
  435
 • Sammenleggbart sjakksett 36 cm 122A

  Et pent sammenleggbart sjakkspill i tre, med brikkene inni esken som samtidig er brettet. Med ytre mål 36 cm er spillet i en praktisk størrelse mellom reisesjakk og sjakk til hjemmebruk. Brikkene er tydelige, men relativt lette.

  Kjøp
  Pris
  630
 • Trebrett nøttetre de luxe 55 mm

  Et pent spansk trebrett med internasjonale mål, feltstørrelse 55 mm. Brettet med kant rundt måler cirka 52 cm.

  Kjøp
  Pris
  960
 • Magnetisk sjakksett i tre 140 B

  Et usedvanlig pent og praktisk sammenleggbart magnetisk sjakkspill med felter 38 mm, eller litt for stort til å plassere det under reisesjakkspill. Har pene "normale" brikker

  Kjøp
  Pris
  840
 • Trebrett Valnøtt 50 mm de luxe

  Et fint trebrett med elegant diskret notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  750
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 96 mm svart

  Pene og rimelige Staunton trebrikker i internasjonal turneringsstørrelse av god indisk kvalitet, og her i utgaven med svarte svart-brikker. Brikkene er perfekt kraftige, harmoniske og tunge.

  Kjøp
  Pris
  790
 • Trebrett Wenge de luxe 50 mm

  Et usedvanlig pent brett i praktisk størrelse med felter 50 mm. De svarte feltene er i Wenge som gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred og pen kant som gir brettet ytre mål på 50 cm.

  Kjøp
  Pris
  970
 • Sammenleggbart magnetisk sjakkspill 140F

  Et sammenleggbart sjakksett i tre med magnetiske brikker som gir god stabilitet. Brikkene er pene i ganske alminnelig Staunton-design. Brikkene ligger inni brettet når det ikke er i bruk. Også en fin gaveartikkel.

  Kjøp
  Pris
  950
 • Trebrikker Moderne Berlin 95 mm

  Vakre brikker med moderne, minimalistisk design, samtidig krystallklart hva som er hva. Brikkene er i tre og vektet med stålinnlegg, og kongehøyden er 95 mm. De svarte brikkene er svarte.

  Kjøp
  Pris
  895
 • Trebrett Teak de luxe 50 mm

  Et eksklusivt spansk brett med feltstørrelse 50 mm og med notasjon langs kantene og en bred kant rundt. De mørke feltene er teak-farget, som et litt lysere enn mahogny-brett.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Sammenleggbart sjakksett T35 silketrykk

  Et rimelig og greit sammenleggbart sjakksett i tre med felter 36 mm, notasjon langs kantene og ganske normale brikker som kan oppbevares inni brettet.

  Kjøp
  Pris
  695
 • Trebrikker Staunton Classic 96 mm svart

  Kjøp
  Pris
  860
 • Trebrikker Staunton nr 4 i plastpose 79 mm

  Rett og slett de velkjente og anvendelige polske trebrikkene Staunton nr 4, moderat vektede relativt slanke brikker med kongehøyde 79 mm.

  Kjøp
  Pris
  390
 • DGT Starter Box Brown

  En kjekk startpakke med brikker, brett og en klokke. Brikkene er sterk plast med kongehøyde 86 mm. Brettet er sterk papp med feltstørrelse 50 mm. Klokka er den digitale modellen DGT 1002 som også kan stilles med tilleggstid per trekk.

  Kjøp
  Pris
  470
 • Trebrikker Amerikansk Staunton 78 mm

  Kjøp
  Pris
  750
 • Sammenleggbart sjakksett Olympia (nr 122)

  Et prisgunstig sammenleggbart sjakksett i tre, med helt alminnelige, pene og slanke trebrikker med filt under, temmelig tilsvarende et turneringssett, men litt mindre, med felter 44 mm. Fint både til hjemmebruk og å ta med på reise.

  Kjøp
  Pris
  780
 • Trebrett Wenge 50 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 50 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  700
 • Trebrett nr 6+ (64 mm)

  Et ekstra stort polsk trebrett med felter 64 mm og med notasjon langs kantene. Et brett i solid kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  700
 • Sjakksett Franz Hals Sheesham 45 mm

  Et vakkert sjakksett som samtidig ikke tar unødig mye plass. Designbrikkene våre Franz Hals her med kongehøyde 78 mm. De mørke brikkene i brun sheesham matcher det spanske kvalitetsbrettet mahogny med felter 45 mm

  Kjøp
  Pris
  1610
 • Trebrikker Supreme Staunton Rosewood 96 mm

  Vakre indiske brikker i designet Supreme og det ekslusive treslaget Rosewood, i full turneringsstørrelse.

  Kjøp
  Pris
  1950
 • Trebrikker Staunton nr 4 i treeske 79 mm

  Trebrikker Staunton levert i en pen treeske med lokk. Samme type som ordinære turneringsbrikker Staunton nr 5 og 6, men noe mindre med kongehøyde 79 mm. Behagelig og mindre plasskrevende alternativ til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  570
 • Trebrikker Staunton nr 5 i treeske

  Gode polskproduserte turneringsbrikker i lønn og angbøk. Kongehøyde 92 mm. De svarte brikkene er brunbeisede, de hvite i lys trefarge. Noe innlagt metall gjør dem passe tunge.

  Kjøp
  Pris
  680
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 4

  Et pent sammenleggbart sjakkspill som et turneringssett, men noe mindre. Feltene på brettet er 40 mm og kongehøyden 77 mm. Brikkene har filt under og ligger i hvert sitt rom inne i brettet.

  Kjøp
  Pris
  1020
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood 45 mm

  Et skikkelig luksus sjakkspill i en praktisk litt mindre størrelse til hjemmebruk. Designbrikker Franz Hals med de mørke brikkene i det eksklusive treslaget Rosewood på et pent spansk mahognybrett med feltstørrelse 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  1890
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 45 mm

  Et vakkert sjakksett i mørk stil med indiske designbrikker i klassisk stil på et spansk brett Wenge de luxe, alt i en praktisk lekker størrelse litt mindre enn vanlig turneringsmodell. Passer også fint på et salongbord.

  Kjøp
  Pris
  1790
 • Trebrett nr 5 (50 mm)

  Et pent, solid og populært trebrett til en nesten forbausende rimelig pris. Feltene er 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  580
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 5

  De utmerkede polske turneringsbrikkene i tre, Staunton nr. 5 med filt under, kongehøyde 93 mm, her i et pent sammenleggbart trebrett med felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  1140
 • Sammenleggbart sjakksett trening 40 cm

  Kjøp
  Pris
  530
 • Sjakkbrikker Rosa turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sjakksett Klassisk Staunton 50 mm svart

  Et litt eksklusivt og ideelt stort sjakksett i turneringsstørrelse til hjemmebruk. Brettet er spansk med feltstørrelse 50 mm og med diskret notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  1460
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 3

  Et pent og behagelig sammenleggbart sjakksett med korrekte Staunton-brikker. Med felter 37 mm og kongehøyde 68 mm er spillet stort nok til alminnelig spilling.

  Kjøp
  Pris
  920
 • Sjakkbrikker Grønne turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sjakksett Staunton nr 5 komplett

  Et populært og rimelig sjakksett i god kvalitet, en vinner i markedet. Staunton Trebrikker med kongehøyde 92 mm i en treeske med lokk. Brettet har felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  1235
 • Sjakkbrikker Røde turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sjakksett Klassisk Staunton nr 5

  Et perfekt, praktisk og pent sjakksett også til hjemmebruk. Består av kvalitetsbrikkene Klassisk indisk Staunton med kongehøyde 90 mm og det populære brettet Staunton nr 5 med felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  1240
 • Sjakksett Franz Hals 89 mm Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og med internasjonal turneringsstørrelse, altså felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  2050
 • Sjakksett Fransk Staunton 78 mm Wenge de luxe 45 mm

  Et elegant sjakksett i en litt mindre størrelse. Et spansk wenge-brett de luxe med bred kant, felter 45 mm og diskret notasjon langs kantene, sammen med gode og passe tunge indiske brikker Fransk Staunton

  Kjøp
  Pris
  1340
 • Sjakksett Berlin wenge de luxe 55 mm

  Et lekkert design-sjakksett som samtidig er fint til praktisk bruk fordi brikkene er så tydelige, i tillegg til elegante. Indiske trebrikker av god kvalitet, og spansk brett i internasjonal størrelse med diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  1895
 • Sjakksett Klassisk Staunton 40 mm uten notasjon

  Et pent sjakksett i tre med gode og passe tunge indiske Staunton-brikker med kongehøyde 78 mm og et brett med feltstørrelse 40 mm og uten bokstaver og tall langs kantene. Leveres med rød eller grønn tøypose til brikkene.

  Kjøp
  Pris
  1010
 • Sjakksett Supreme Rosewood 50 mm de luxe

  Et flott sjakksett med tunge gode indiske brikker i designet Staunton Supreme og det eksklusive treslaget Rosewood. Brettet har 50 mm felter og elegant diskret notasjon langs kantene. Leveres med en rød eller grønn tøypose.

  Kjøp
  Pris
  2570
 • Sjakksett klassisk Staunton nr 4+ (78 mm)

  Et utmerket sjakksett med solid trebrett og gode indiske Staunton-brikker i det vakre treslaget sheesham. Ser ut som et perfekt turneringssett, men er praktisk litt mindre til hjemmebruk, med feltstørrelse 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  1060
 • DGT Chess Box USB Valnøtt

  DGT Sensorbrett og brikker av topp kvalitet fra DGT. Dette er tilsvarende utstyr som brukes i toppturneringene i verden, i USB-utgaven for privat bruk hjemme hos deg selv. Brettet er i idealstørrelsen med felter som måler 55 mm

  Kjøp
  Pris
  7600
 • Trebrett Mahogny 50 mm

  Et pent spansk trebrett Mahogny farge med feltstørrelse 50 mm, som er et ekstra fleksibelt og overkommelig format til ulike bord i hjemmet. Leveres normalt med notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  760
 • Sjakksett Sheesham 90 mm uten notasjon

  Et sjakksett med kvalitetsbrett (ikke sammenleggbart) 50 mm feltstørrelse og gode indiske trebrikker med kongehøyde 90 mm. Et pent alternativ i turneringsstørrelse for den som ønsker et sjakksett uten notasjon - bokstaver og tall - langs kantene. Kommer med en rød eller grønn tøypose inkludert.

  Kjøp
  Pris
  1230
 • Enkeltbrikker til trebrikke-sett

  Normalpris for en enkeltbrikke i tre til alminnelige brikkesett. Vi har slett ikke alltid alle typer tilgjengelige som enkeltbrikker til enhver tid, men en god del.

  Kjøp
  Pris
  45
 • DGT Chess Box Bluetooth (Rosewood-brett)

  Det nyeste, behageligste og mest avanserte i digital sjakk er Bluetooth-utgaven av det komplette sjakksettet til DGT. Minst 10 meters trådløs forbindelse, og i tillegg medfølger 3,5 meter USB-kabel som alternativ. Flere brikkedesign.

  Kjøp
  Pris
  8600
 • Sammenleggbart plastbrett 57 mm svart

  Den kjente og kjære typen sammenleggbart plastbrett, men dette med felter svarte og hvite i stedet for brune og hvite.

  Kjøp
  Pris
  140
 • Trebrett Mahogny 45 mm

  Trebrett med feltstørrelse 45 mm og diskret notasjon langs kantene. Samme pene stil som de andre mahognybrettene våre fra kvalitetsfabrikken i Spania.

  Kjøp
  Pris
  740
 • Sjakksett klassisk Staunton svart Wenge de luxe 50 mm

  Et stilig sjakksett til en fornuftig pris. Et spansk wenge-brett de luxe med bred kant, felter 50 mm og diskret notasjon langs kantene, sammen med gode og passe tunge indiske Staunton-brikker med kongehøyde 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  1670
 • Trebrett Wenge 45 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 45 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  600
 • Trebrett Mahogny 60 mm

  Et stort og pent trebrett i mahogny der de hvite feltene er ahorn, og slett ikke helt hvite som bildet kan gi inntrykk av. Med feltstørrelse 60 mm gir det god romslighet også for eksklusive store trebrikker.

  Kjøp
  Pris
  820
 • Trebrett Wenge de luxe 45 mm

  Et usedvanlig pent brett i praktisk størrelse med felter 45 mm, litt mindre enn turneringsformat. De svarte feltene er i Wenge som gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred og pen kant.

  Kjøp
  Pris
  880
 • Trebrett nr 5+ svart (55 mm)

  Et solid trebrett i full internasjonal størrelse med notasjon langs kantene. Et brett der de mørke feltene er svarte og de lyse er i vanlig lys trefarge.

  Kjøp
  Pris
  625
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 5 Sapele

  Et praktisk og pent sammenleggbart sjakksett i godkjent turneringsstørrelse med passe tunge Staunton-brikker.

  Kjøp
  Pris
  1000
 • Sammenrullbart sjakkbrett 38 mm

  Et sammenrullbart plastbrett med felter 38 mm, der de mørke feltene er grønne.

  Kjøp
  Pris
  75
 • Sjakksett klassisk indisk Staunton nr 6

  Et utmerket sjakksett i tre i full internasjonal turneringsstørrelse og tunge gode indiske Staunton-brikker. Solid polsk brett med feltstørrelse 58 mm.

  Kjøp
  Pris
  1450
 • Sjakksett klassisk Staunton svart Wenge de luxe 55 mm

  Et fint og proft sjakksett i internasjonal turneringsstørrelse med felter 55 mm. Brikkene er indiske, tunge og gode i klassisk turneringstype med kongehøyde 96 mm.

  Kjøp
  Pris
  1790
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 40 mm

  Et pent sjakksett i tre med eksklusivt spansk brett, gode indiske Staunton-brikker og størrelse ideell til blant annet salongbordet. De mørke brikkene er i treslaget Sheesham.

  Kjøp
  Pris
  1060
 • Sammenleggbart sjakksett i plast 38 mm

  Et kjekt sjakksett en del mindre enn turneringsstørrelse. Praktisk når spillet ikke skal ta så stor plass. De sammenleggbare plastbrettene er populære, og nå tilgjengelig i mindre størrelse enn før. De mørke feltene er behagelig grønne

  Kjøp
  Pris
  170
 • Turneringssett Klassisk Staunton 50 mm

  En perfekt kombinasjon av tunge indiske trebrikker design Klassisk (Timeless) med kongehøyde 90 mm og et godt sammenleggbart plastbrett med felter 50 mm og notasjon, sammen med en rød eller grønn tøypose.

  Kjøp
  Pris
  750
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 55 mm uten notasjon

  Kjøp
  Pris
  2110
 • Sjakksett plast 55 mm med ekstra dronninger

  Et rimelig sjakksett med solide, gode plastbrikker på et sammenrullbart brett med full turneringsstørrelse, notasjon og felter 55 mm, og med en beige tøypose. Staunton-brikkene i plast har kongehøyde 96 mm

  Kjøp
  Pris
  235
 • Sjakksett Staunton nr 5 med plastbrett

  Et praktisk og rimelig sjakksett med bra trebrikker og et sammenleggbart plastbrett med felter 50 mm. Brikkene Staunton nr 5 har kongehøyde 90 mm, filt under og metallinnlegg som gir litt ekstra tyngde.

  Kjøp
  Pris
  600
 • Sjakksett tunge plastbrikker sammenleggbart

  Et sjakksett med tunge Staunton plastbrikker og ekstra dronninger, sammen med et sammenleggbart brett i ekstra beskyttet papp, begge deler i full internasjonal turneringsstørrelse. Felter 55 mm, kongehøyde 96 mm, brett med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  255
 • Sjakksett plast 48 mm

  Et kjekt, pent og rimelig sjakksett i plast bare litt mindre enn ordinær turneringsstørrelse. Det sammenrullbare plastbrettet har felter 47-48 mm og ytre mål 43 cm. Settet leveres med en vanligvis beige tøypose.

  Kjøp
  Pris
  190
 • Sjakksett plast sammenleggbart 50 mm

  Et praktisk sjakksett i plast med greie brikker og et sammenleggbart brett med felter 50 mm. Brikkene har tynn filt under og kongehøyde 78 mm. Det sammenleggbare brettet er i god kvalitet og med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  230
 • Sjakksett Svensk tävlingsmodell

  Et sjakksett med brikkene Svensk tävlingsmodell og sammenleggbart plastbrett, samt tøypose 25 cm. Brikkene har vært populære i norsk sjakk gjennom flere tiår. De er uten filt og passer best til plastbrett.

  Kjøp
  Pris
  400
 • Skolesjakksett med sammenleggbart brett

  Et utmerket sjakksett til blant annet skolesjakkgrupper, med sammenleggbart plastbrett med felter 50 x 50 mm. Brikkene er solide og bra, men noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse, med kongehøyde 79 mm. Det følger en praktisk tøypose med settet.

  Kjøp
  Pris
  210
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 40 mm (78 mm)

  Et pent og litt mindre sjakksett.

  Kjøp
  Pris
  1180