Sjakkbrett/sjakkspill

Sjakkbrett og brikker

Nordens beste utvalg av sjakksett! Alt fra enkle billige sjakkspill opp til proffe og eksklusive sjakkbrett og brikker av topp kvalitet til bra pris. Nesten alt klart for øyeblikkelig levering.

 • Sjakksett klassisk Staunton sheesham 45 mm

  Et utmerket sjakksett med solid trebrett og gode indiske Staunton-brikker i det vakre treslaget sheesham. Ser ut som et perfekt turneringssett, men er praktisk litt mindre til hjemmebruk, med feltstørrelse 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  850
 • Sjakksett Klassisk Staunton akasia nr 5

  Et perfekt, praktisk og pent sjakksett også til hjemmebruk. Består av kvalitetsbrikkene Klassisk indisk Staunton med kongehøyde 90 mm og det populære brettet Staunton nr 5 med felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  950
 • Turneringssett Klassisk Staunton 55 mm

  Et sjakksett som brukes i mange turneringer med kvalitet: Tunge gode trebrikker Klassisk indisk Staunton og Sammenleggbart plastbrett med internasjonale mål, felter 55 mm, og en tøypose grønn eller rød.

  Kjøp
  Pris
  650
 • Play Magnus sjakksett

  Brikkene er tunge og gode i helt svart-hvitt og gir et nesten overraskende positivt inntrykk til å være i plast. Det sammenrullbare brettet er også i svart-hvitt, som gir hele settet et litt uvant kraftig uttrykk.

  Kjøp
  Pris
  450
 • Magnetisk sjakksett i tre 140 B

  Et usedvanlig pent og praktisk sammenleggbart magnetisk sjakkspill med felter 38 mm, eller litt for stort til å plassere det under reisesjakkspill. Har pene "normale" brikker

  Kjøp
  Pris
  720
 • Sjakksett klassisk indisk Staunton mahogny 58 mm

  Et utmerket sjakksett i tre i full internasjonal turneringsstørrelse og tunge gode indiske Staunton-brikker med doble dronninger inkludert, og en fløyel brikkepose valgfritt rød eller grønn. Solid polsk brett med feltstørrelse 58 mm.

  Kjøp
  Pris
  1050
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 50 mm

  Et klassisk elegant sjakksett med brikker i det vakre Staunton-designet Franz Hals og mahogny-brett de luxe med diskret notasjon og bred kant rundt. Brettet er i perfekt størrelse med feltstørrelse 50 mm, og kongehøyden 90 mm.

  Kjøp
  Pris
  1880
 • Sammenleggbart sjakksett Staunton nr 5

  De utmerkede polske turneringsbrikkene i tre, Staunton nr. 5 med filt under, kongehøyde 93 mm, her i et pent sammenleggbart trebrett med felter 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  940
 • Skolesjakksett sammenleggbart brett 48 mm

  Et ideelt sett til skolesjakk og andre som ønsker det ikke for stort, med pent sammenleggbart plastbrett som har felter 48 mm. Brikkene i Staunton-design har kongehøyde 78 mm. Inkludert tøypose.

  Kjøp
  Pris
  190
 • Sammenleggbart sjakksett Junior nr 4

  Et solid og bra sammenleggbart sjakksett i tre med felter 42 mm, litt større enn vanlig nr 4. Brikkene oppbevares inni brettet når det legges sammen. Konge og dronning har litt pynt på toppen. Ellers vanlig Staunton-design.

  Kjøp
  Pris
  760
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 55 mm

  Et klassisk fint sjakksett i stil og størrelse som når Carlsen & co spiller. Brikkene er tunge indiske og brettet spansk med felter 55 mm og diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  1250
 • Sammenleggbart sjakksett Jowisz

  Et komplett og pent sjakkspill i tre med brikkene inni. Brikkene er standard Staunton nr 4 trebrikker med kongehøyde 78 mm og grønn filt under. Brettet har bokstaver og tall langs kantene og felter som måler 42 mm.

  Kjøp
  Pris
  710
 • Magnetisk sjakksett 27 cm nr 140S

  Et kjekt sammenleggbart sjakkspill med tydelige, greie Staunton-brikker og passe sterke magneter, til bruk både hjemme og på reise Brikkene oppbevares normalt inni brettet når det ikke er i bruk. En pen gaveartikkel også.

  Kjøp
  Pris
  520
 • Sjakksett Fransk Staunton 78 mm Wenge de luxe 45 mm

  Et elegant sjakksett i en litt mindre størrelse. Et spansk wenge-brett de luxe med bred kant, felter 45 mm og diskret notasjon langs kantene, sammen med gode og passe tunge indiske brikker Fransk Staunton

  Kjøp
  Pris
  1240
 • Sjakksett Ibenholt Supreme de luxe 55 mm

  Kanskje det mest eksklusive sjakksettet i det faste utvalget vårt. Ibenholt-brikkene har vi valgt ut hos den ledende produsenten i India, og satt dem på spansk brett Wenge de luxe med felter 55 mm og en bred kant.

  Kjøp
  Pris
  2950
 • Sammenleggbart sjakksett Royal nr 113

  Et sammenleggbart sjakksett i tre med plass til brikkene inni esken, som er brettet lagt sammen. Når brettet er oppe, har det ytre mål 28,5 cm.

  Kjøp
  Pris
  590
 • Sjakksett klassisk Staunton svart Wenge de luxe 55 mm

  Et fint og proft sjakksett i internasjonal turneringsstørrelse med felter 55 mm. Brikkene er indiske, tunge og gode i klassisk turneringstype med kongehøyde 96 mm.

  Kjøp
  Pris
  1410
 • Sjakksett turnering i plast m/ ekstra dronninger

  Brett og brikker i full vanlig turneringsstørrelse. En alminnelig modell som benyttes i norske klubber og en del turneringer.

  Kjøp
  Pris
  260
 • Sammenleggbart sjakksett nr 122 A

  Et pent sammenleggbart sjakkspill i tre, med brikkene inni esken som samtidig er brettet. Med ytre mål 36 cm er spillet i en praktisk størrelse mellom reisesjakk og sjakk til hjemmebruk. Brikkene er tydelige, men relativt lette.

  Kjøp
  Pris
  540
 • Sjakksett Berlin wenge de luxe 55 mm

  Et lekkert design-sjakksett som samtidig er fint til praktisk bruk fordi brikkene er så tydelige, i tillegg til elegante. Indiske trebrikker av god kvalitet, og spansk brett i internasjonal størrelse med diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  1750
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny 50 mm

  Et litt eksklusivt og passe stort sjakksett i turneringsstørrelse til hjemmebruk. Brettet er spansk med felter 50 mm og diskret notasjon. Brikkene Klassisk indisk Staunton 90 mm har god kvalitet.

  Kjøp
  Pris
  1190
 • Sjakksett Staunton nr 4 komplett

  Et sjakksett med brikker og brett i tre av samme type som turneringsmodellene Staunton nr 5 og 6, men noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Utmerket til hjemmebruk da brettet får en mer overkommelig størrelse til ulike bord.

  Kjøp
  Pris
  810
 • DGT Starter Box Brown

  En kjekk startpakke med brikker, brett og en klokke. Brikkene er sterk plast med kongehøyde 86 mm. Brettet er sterk papp med feltstørrelse 50 mm. Klokka er den digitale modellen DGT 1002 som også kan stilles med tilleggstid per trekk.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Sjakksett Fransk Staunton rosewood 50 mm

  Et elegant sjakksett med passe tunge indiske Rosewood-brikker i designet Fransk Staunton, på et spansk mahognybrett med feltstørrelse 50 mm, sammen med en grønn eller rød tøypose.

  Kjøp
  Pris
  1380
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood de luxe 50 mm

  Et vakkert sjakksett med Rosewood-brikker i designet Fransk Staunton, på et spansk brett Mahogny de luxe 50 mm med diskret notasjon. Leveres med grønn eller rød brikkepose. Brettet har møbelknotter under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  1650
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 55 mm

  Et uvanlig fint og staselig sjakksett i full internasjonal størrelse. Brettet er spansk mahogny de luxe med 55 mm felter. Brikkene er tunge indiske av høy kvalitet med designet Franz Hals og de mørke brikkene brune i sheesham.

  Kjøp
  Pris
  1980
 • Sjakksett Klassisk Indisk Staunton mahogny 40 mm

  Et pent sjakksett i tre med eksklusivt spansk brett, gode indiske Staunton-brikker og størrelse ideell til blant annet salongbordet. De mørke brikkene er i treslaget Sheesham.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Sjakksett Franz Hals sheesham 50 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk mahognybrett med feltstørrelse 50 mm som mange synes er den perfekte til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  1580
 • Sjakksett klassisk Staunton nr 5 med eske

  En pent og praktisk sjakksett i tre, med det populære brettet nr 5 med feltstørrelse 50 mm og notasjon langs kantene, sammen med pene og passe tunge indiske Staunton-brikker og en solid brikkeeske i tre.

  Kjøp
  Pris
  980
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny de luxe 55 mm

  Et flott sjakksett i internasjonal turneringsstørrelse, temmelig slik som i de store turneringene med Carlsen & co. Luksuriøst brett med felter 55 mm og diskret notasjon langs kantene. Tunge indiske brikker.

  Kjøp
  Pris
  1460
 • Sjakksett Franz Hals Sheesham 55 mm

  Et vakkert sjakksett med brikker og brett som er en fryd for øyet og glimrende å spille med. Dette er elegante indiske kvalitetsbrikker med kongehøyde 95 mm og diameter på sokkelen 41 mm, på et spansk mahogny-brett med felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1690
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny de luxe 45 mm

  Et elegant sjakksett i passe størrelse også til salongbordet. Det spanske mahogny-brettet har felter 45 mm, bred kant rundt, diskret notasjon og tynne filthjørner. De tunge og gode indiske brikkene har kongehøyde 82 mm

  Kjøp
  Pris
  1330
 • Sjakksett sammenleggbart nr 5 med eske

  Et både pent og praktisk sjakksett med feltstørrelse 50 mm. Brettet er sammenleggbart med notasjon, og de gode indiske brikkene er passe tunge. Settet leveres med en solid brikkeeske i tre.

  Kjøp
  Pris
  930
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood de luxe 45 mm

  Vårt mest eksklusive sjakksett litt mindre enn turneringsspill. Brettet har feltstørrelse 45 mm og en pen bred kant rundt. De indiske brikkene er i designet Franz Hals og de mørke i treslaget Rosewood.

  Kjøp
  Pris
  1850
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood de luxe 45 mm

  Et eksklusivt sjakksett i en litt mindre størrelse. Brettet er mahogny de luxe med pen notasjon og felter 45 mm. Brikkene er i det gedigne treslaget Rosewood og i designet Fransk Staunton, med kongehøyde 82 mm.

  Kjøp
  Pris
  1450
 • Sjakksett Fransk Staunton Rosewood mahogny 45 mm

  Et pent sjakksett med de mørke brikkene i det eksklusive og vakre treslaget Rosewood, på et spansk brett med en overkommelig feltstørrelse 45 mm. Flere og flere synes at dette er en perfekt størrelse for et praktisk sjakksett hjemme.

  Kjøp
  Pris
  1350
 • Sjakksett plast 45 mm

  Et kjekt og pent sjakksett i plast litt mindre enn ordinær turneringsstørrelse. Det sammenrullbare plastbrettet har felter 45 mm og ytre mål 41,5 cm. Brikkene har filt under, og kongehøyden er 79 mm. Leveres med en enkel og grei brikkepose.

  Kjøp
  Pris
  140
 • Sjakksett klassisk Staunton akasia 45 mm

  Et pent sjakksett i tre og praktisk størrelse til hjemmebruk. De indiske Staunton-brikkene er tunge og gode i forhold til størrelsen. Det solide trebrettet har notasjon langs kantene, felter 45 mm og filtbeskyttelse under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  880
 • Sjakkbrikker Røde turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sjakksett turnering i plast tunge brikker

  Et populært og rimelig sjakksett med tunge plastbrikker som egner seg ekstra godt til lynsjakk og sammenleggbart plastbrett med felter 55 mm som er internasjonal turneringsstørrelse. Brikkesett med doble dronninger.

  Kjøp
  Pris
  290
 • DGT Starter Box Blue

  En kjekk gaveboks med både brikker, brett og mye lærestoff på en CD, samt selve spillemotoren Fritz 11. Brikkene er i turneringsstørrelse i plast, brettet er sammenbrettbart i fire (papp), og CD'en har 45 leksjoner og 1900 treningsoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  280
 • Trebrikker Franz Hals sheesham 96 mm

  Et luksuriøst brikkesett i det ekstra vakre Staunton-designet Franz Hals. Kongehøyden er 96 mm, og diameter på kongens sokkel 39 mm.

  Kjøp
  Pris
  1010
 • Trebrikker Ibenholt Supreme 97 mm

  Et ekstra eksklusivt, vakkert og samtidig klassisk brikkesett der de svarte brikkene er i ibenholt. Tunge og gode der alle typene brikker visuelt spiller ganske perfekt sammen.

  Kjøp
  Pris
  2020
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 96 mm svart

  Pene og rimelige Staunton trebrikker i internasjonal turneringsstørrelse av god indisk kvalitet, og her i utgaven med svarte svart-brikker. Brikkene er perfekt kraftige, harmoniske og tunge med filt under.

  Kjøp
  Pris
  535
 • Sjakkbrikker Rosa turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Trebrikker Fransk Staunton svart 78 mm

  En mindre utgave av disse pene trebrikkene av god indisk kvalitet, med kongehøyde 78 mm. Brikkene har filt under og metallinnlegg som gir tyngde. De svarte brikkene er svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  365
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 78 mm

  De aller vakreste sjakkbrikkene våre, nå tilgjengelige i en mindre utgave som passer perfekt til brett med feltstørrelse 45 mm og eventuelt 50 mm. Rosewood er etter vår vurdering det fineste treslaget til sjakkbrikker.

  Kjøp
  Pris
  1100
 • Trebrett Mahogny 40 mm

  Et pent spansk brett i litt mindre størrelse, felter 40 mm og total brettstørrelse 35 cm. Har diskret notasjon langs kantene og tynne møbelknotter under hvert hjørne.

  Kjøp
  Pris
  660
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny 40 mm

  Et pent og litt mindre sjakksett. Brikkene er passe tunge indiske Fransk Staunton med kongehøyde 78 mm. Brettet er spansk med feltstørrelse 40 mm og notasjon langs kantene. Leveres med rød eller grønn brikkepose.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Plastbrikker Nerva 76 mm

  Plastbrikker perfekte til brett med feltstørrelse 45 - 48 mm, og går også bra til 50 mm. Er litt kraftigere og tyngre enn de andre plastbrikkene vi har med omtrent samme høyde.

  Kjøp
  Pris
  95
 • Trebrett Wenge 50 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 50 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  700
 • Sjakksett plast sammenleggbart 50 mm

  Et praktisk sjakksett i plast med greie brikker og et sammenleggbart brett med felter 50 mm, levert med en beige eller svart brikke-tøypose. Brikkene har tynn filt under og kongehøyde 78 mm. Det sammenleggbare brettet er i god kvalitet og med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  215
 • Trebrikker Fransk Staunton svart 82 mm

  Indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 82 mm, passer perfekt til mørke brettmed feltstørrelse 45 - 50 mm. Settene Fransk Staunton har litt annerledes og mer profilerte springere enn modellene Klassisk indisk.

  Kjøp
  Pris
  395
 • Trebrett Wenge de luxe 45 mm

  Et usedvanlig pent brett i praktisk størrelse med felter 45 mm, litt mindre enn turneringsformat. De svarte feltene er i Wenge som gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred og pen kant.

  Kjøp
  Pris
  870
 • Trebrikker Staunton nr 5 svart i plastpose

  De populære og ganske rimelige trebrikkene Staunton nr 5 i en utgave der de mørke brikkene er svarte eller nesten helt svarte. Denne modellen har konger ørlitt høyere, 94 mm. Passer ideelt til brett med felter 50 mm, gjerne Trebrett nr 5.

  Kjøp
  Pris
  380
 • Trebrikker Royal Rosewood 89 mm

  Eksklusive indiske trebrikker i designet Royal og med det fine treslaget Rosewood som gjør de mørke brikkene ekstra lekre. Det er selvfølgelig vektede gode brikker med grønn filt under.

  Kjøp
  Pris
  1040
 • Sjakksett Franz Hals Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og med internasjonal turneringsstørrelse, felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1950
 • Sjakkbrett masonitt, felter 50 mm

  Et praktisk, enkelt turneringsbrett trykket på en masonittplate, feltstørrelse 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  140
 • Sjakksett Franz Hals sheesham de luxe 45 mm

  Et ekstra fint sjakksett i litt mindre format enn til turneringsspill. Med brikker i designet Franz Hals kongehøyde 78 mm og brettet mahogny de luxe med felter 45 mm passer dette settet både til praktisk spill og til stas på bordet.

  Kjøp
  Pris
  1650
 • Sjakksett Fransk Staunton rosewood Wenge de luxe 45 mm

  Et fint sjakksett med passe tunge indiske brikker Fransk Staunton i eksklusive Rosewood og et spansk Wenge-brett med bred kant, diskret notasjon og felter 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  1370
 • Sjakksett Franz Hals 89 mm Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt, flott sjakksett med indiske kvalitetsbrikker i toppdesignet Franz Hals, på et spansk wenge-brett med bred kant rundt og med internasjonal turneringsstørrelse, altså felter 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  1850
 • Startpakke sjakk

  Det du trenger for å komme godt i gang, som nybegynner eller hobbyspiller: Trebrikker, sammenleggbart brett, brikkepose, læreheftene Sjakkskolen 1 og 2 og oppgaveheftet

  Kjøp
  Pris
  640
  Av
 • Trebrikker Ultimate Staunton svart 98 mm

  Tunge gode indiske turneringsbrikker i fin stil, og med mørke brikker som er svarte. Passer ypperlig til trebrett med feltstørrelse 55 mm, og ikke minst i Wenge eller Valnøtt.

  Kjøp
  Pris
  960
 • Plastbrikker skolesjakk 78 mm

  Greie og solide kinesiske plastbrikker med "filt" under, endel mindre enn vanlig turneringsstørrelse, passer godt til brett med feltstørrelse ca 45 - 48 mm. Kongehøyde 78 mm.

  Kjøp
  Pris
  90
 • Trebrett nr 6 med lys kant (58 mm)

  Det solide trebrettet nummer 6, her i den klassiske versjonen med notasjon (bokstaver og tall) og lyse kanter rundt. Har filtbiter under hjørnene for å beskytte bordet. Passer til turneringsbrikker med kongehøyde cirka 96 mm.

  Kjøp
  Pris
  540
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood mahogny de luxe 55 mm

  Kanskje det vakreste og mest gedigne sjakksettet vi tilbyr. Brikkene er i designet Franz Hals med de mørke i stilige Rosewood. Det spanske brettet er Mahogny med en luksuriøs bred kant.

  Kjøp
  Pris
  2650
 • Trebrett Mahogny 55 mm

  Et pent sjakkbrett i internasjonal turneringsstørrelse til god pris i forhold til kvalitet. De mørke feltene og kanten rundt brettet er mahogny-laminat, de hvite er ahorn. Feltstørrelse 55 mm. Brettstørrelse 50 cm.

  Kjøp
  Pris
  750
 • Sammenrullbart sjakkbrett 45 mm

  Det aller rimeligste brettet vi tilbyr er et enkelt og pent sammenrullbart sjakkbrett i plast, med feltstørrelse 45 mm. Feltene er brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  45
 • Sammenleggbart plastbrett 38 mm

  Et praktisk sammenleggbart plastbrett med felter 38 mm der de mørke feltene har en behagelig grønnfarge. Brettet er mindre enn vanlig turneringsstørrelse og utmerket når sjakkspillet ikke skal ta så stor plass.

  Kjøp
  Pris
  85
 • Sammenleggbart sjakksett i plast felter 38 mm

  Et kjekt sjakksett en del mindre enn turneringsstørrelse. Praktisk når spillet ikke skal ta så stor plass. De sammenleggbare plastbrettene er populære, og nå tilgjengelig i mindre størrelse enn før. De mørke feltene er behagelig grønne

  Kjøp
  Pris
  170
 • Trebrikker Franz Hals Ibenholt 89 mm

  Et vakkert brikkesett i det eksklusive svarte treslaget ibenholt og med toppdesignet Franz Hals. Leveres med dobbelt sett dronninger inkludert. Med kongehøyde 89 mm passer settet perfekt til mørke brett med feltstørrelse ca 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  1950
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton akasia 82 mm

  Pene indiske trebrikker med filt, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse. De mørke brikkene er gyldent trefarget akasia som de større brikkene Klassisk indisk Staunton og med tilsvarende god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Sjakkbrikker Gule turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Sammenrullbart sjakkbrett 50 mm

  Et rimelig og greit brett, sammenrullbart i plast, med feltstørrels 50 mm. Feltene er pent brune og beige, og det er behagelig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  50
 • Sjakksett polsk eldre stil (nr 120)

  Et elegant sjakksett med ekstra høye, slanke trebrikker. Brikkene er laget i fin kvalitet etter en gammel polsk modell, og kongen er hele 14,4 cm høy. Rutene er 57mm x 57mm.

  Kjøp
  Pris
  820
 • Turneringsbrikker i plast, tyngre modell 97 mm

  Gode, vakre, standard turneringsbrikker i solid plast og med blyinnlegg som gir settet tyngde og dermed større seriøsitet. Kongehøyden er 97 mm. De hvite (lyse) brikkene er beige, og de svarte (mørke) er svarte.

  Kjøp
  Pris
  150
 • Sjakkbrikker Grønne turneringsstørrelse

  Et halvt brikkesett med én farge, som kan brukes med samme brikketype og en annen farge eller sammen med Turneringsbrikker i plast med doble dronninger, som er samme modell, bortsett fra fargen.

  Kjøp
  Pris
  80
 • Plastbrikker 65 mm

  Gode, mindre Stauntonbrikker i plast med kongehøyde 65 mm, passende til brett med felter ca 35 - 40 mm. Går også til plastbrettene med felter 45 mm. Det er tynn grønn "filt" under brikkene.

  Kjøp
  Pris
  75
 • Sammenleggbart plastbrett grønt 48 mm

  Et sammenleggbart plastbrett, med felter 48 mm og en litt mørk grønn farge på de mørke feltene. Dette brettet passer bra til brikker med kongehøyde 75 - 85 mm.

  Kjøp
  Pris
  90
 • Trebrikker Staunton nr 7 i treeske 97 mm

  Høye og litt kraftige turneringsbrikker i tre med kongehøyde 97 mm. Brikkene passer utmerket til brett med feltstørrelse 55 - 60 mm.

  Kjøp
  Pris
  560
 • DGT ChessBox USB Valnøtt

  DGT Sensorbrett og brikker av topp kvalitet fra DGT. Dette er tilsvarende utstyr som brukes i toppturneringene i verden, i USB-utgaven for privat bruk hjemme hos deg selv. Brettet er i idealstørrelsen med felter som måler 55 mm

  Kjøp
  Pris
  6900
 • Trebrikker Fransk Staunton sheesham 150 mm

  Ekstra store indiske trebrikker i det populære designet Fransk Staunton. Med kongehøyde hele 150 mm er dette brikker som passer til brettstørrelse med felter fra minst 65 og opp til ca 120 mm, som gjerne kan bli et hjemmelaget brett.

  Kjøp
  Pris
  1510
 • Trebrett Mahogny 45 mm

  Trebrett med feltstørrelse 45 mm og diskret notasjon langs kantene. Samme pene stil som de andre mahognybrettene våre fra kvalitetsfabrikken i Spania.

  Kjøp
  Pris
  690
 • Trebrett Mahogny 50 mm

  Et pent spansk trebrett Mahogny farge med feltstørrelse 50 mm, som er et ekstra fleksibelt og overkommelig format til ulike bord i hjemmet. Leveres normalt med notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  730
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood 55 mm

  Et praktfullt sjakksett til fornuftig pris i forhold til slik kvalitet ute i verden. De tunge og gode Staunton-brikkene Franz Hals har kanskje det aller stiligste designet. Det spanske brettet Mahogny har felter 55 mm

  Kjøp
  Pris
  2280
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny 60 mm

  Et litt større sjakksett enn vi tidligere har tilbudt. Spansk mahogny-brett felter 60 mm med notasjon, med gode indiske brikker Fransk Staunton kongehøyde 118 mm. Kanskje ideelt for undervisning med en gruppe rundt et større bord.

  Kjøp
  Pris
  1310
 • Trebrikker Fransk Staunton sheesham 113 mm

  Ekstra store indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 113 mm, passer til brett med feltstørrelse 60 - 65 mm. Sokkelen til kongen har diameter 41 mm. De mørke brikkene er typisk brune i treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  730
 • Trebrett Wenge de luxe 50 mm uten notasjon

  Et usedvanlig pent brett i praktisk størrelse med felter 50 mm. De svarte feltene i Wenge gir et mørkt og eksklusivt preg, og De luxe-brettet har en bred og pen kant som gir ytre mål på 50 cm.

  Kjøp
  Pris
  940
 • Trebrett Mahogny de luxe 45 mm

  Et eksklusivt trebrett med felter 45 mm, litt mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Brettet har pen bred kant rundt, diskret notasjon og tynne knotter under hjørnene. Passer til brikker i Sheesham eller Rosewood med kongehøyde 77 - 85 mm.

  Kjøp
  Pris
  930
 • Trebrett Mahogny 60 mm

  Et stort og pent trebrett i mahogny der de hvite feltene er ahorn, og slett ikke helt hvite som bildet kan gi inntrykk av. Med feltstørrelse 60 mm gir det god romslighet også for eksklusive store trebrikker.

  Kjøp
  Pris
  780
 • Trebrett Mahogny de luxe 50 mm

  Et ekstra flott trebrett med feltstørrelse 50 mm som mange mener er mest perfekt til hjemmebruk. Brettet har diskret notasjon langs kantene og tynne møbelknotter under hjørnene.

  Kjøp
  Pris
  970
 • Sjakksett trebrikker Staunton 4+

  Et praktisk sjakksett med ordentlige trebrikker og et sammenleggbart plastbrett felter 50 mm. Brikkene er pene, men ikke så tunge. Det følger med en beige tøypose til brikkene. Ytre mål på brettet er 44 cm.

  Kjøp
  Pris
  400
 • Trebrett nr 6+ (64 mm)

  Et ekstra stort polsk trebrett med felter 64 mm og med notasjon langs kantene. Et brett i solid kvalitet. Passer gjerne sammen med trebrikkene Fransk Staunton kongehøyde 113 mm.

  Kjøp
  Pris
  610
 • Enkeltbrikker til trebrikke-sett

  Normalpris for en enkeltbrikke i tre til alminnelige brikkesett. Vi har slett ikke alltid alle typer tilgjengelige som enkeltbrikker til enhver tid, men en god del.

  Kjøp
  Pris
  45
 • Trebrikker Franz Hals svart 96 mm

  Elegante indiske kvalitetsbrikker med internasjonal turneringsstørrelse, kongehøyde 96 mm og diameter på sokkelen 41 mm. De svarte brikkene er fint svartlakkerte, mens de hvite har samme lyse trefarge som vanlig.

  Kjøp
  Pris
  1000
 • Sammenleggbart plastbrett 55 mm

  Selve standardbrettet i de fleste sjakklubber. Et sammenleggbart plastbrett som er både pent og solid, med felter i størrelse 55 mm og med notasjon i passe skriftgrad.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Sammenleggbart plastbrett 50 mm

  Et pent sammenleggbart plastbrett i turneringsstørrelse, med god plastkvalitet og felter 50 mm. Brettet passer fint til ulike sjakk-brikker vi tilbyr i plast og til bl.a. trebrikkene Staunton nr 5 og Svenska tävlingsmodellen.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrikker Fransk Staunton Antikk 95 mm

  Pene og passe tunge indiske trebrikker med kongehøyde 95 mm. De svarte brikkene er antikkbrune. Brikkene passer utmerket til brett med feltstørrelse 55 og 58 mm.

  Kjøp
  Pris
  580
 • DGT Chess Box Bluetooth (Rosewood-brett)

  Det nyeste, behageligste og mest avanserte i digital sjakk er Bluetooth-utgaven av det komplette sjakksettet til DGT. Minst 10 meters trådløs forbindelse, og i tillegg medfølger 3,5 meter USB-kabel som alternativ. Flere brikkedesign.

  Kjøp
  Pris
  7900
 • Trebrett nr 5+ svart

  Et solid trebrett i full internasjonal størrelse med notasjon langs kantene. Et brett der de mørke feltene er svarte og de lyse er i vanlig lys trefarge.

  Kjøp
  Pris
  560
 • Sjakksett polsk dekorativt (nr 136 A)

  Et sammenleggbart sjakksett i tre med brikkene inni. Det har vakre og litt originale dekorerte brikker som samtidig imidlertid er helt tydelige når det gjelder hvilke brikker som er hva.

  Kjøp
  Pris
  815
 • Fantasy Ground Stone sjakkspill

  Et stort sjakkspill med spesielle og håndmalte brikker i Fantasy-stil, og et sammenleggbart brett i tre med felter 59 mm. Brikkene er tunge og gode, laget av marmorpulver og har filt under.

  Kjøp
  Pris
  1240
 • Sammenleggbart sjakksett økonomi felter 38 mm

  Et sammenleggbart sjakksett til en rimelig pris. Det har et solid heltre brett uten notasjon og ganske lette trebrikker med kongehøyde 77 mm.

  Kjøp
  Pris
  250
 • Trebrikker Luksus Staunton Svart 96 mm

  Vakre turneringsbrikker i internasjonal turneringsstørrelse med kongehøyde 96 mm, passende til brett med feltstørrelse 55 - 60 mm. Settet ligner på designet Franz Hals, men er litt kraftigere. Selvfølgelig filt under brikkene.

  Kjøp
  Pris
  900
 • Trebrikker Moderne Berlin 95 mm

  Vakre brikker med moderne, minimalistisk design, samtidig krystallklart hva som er hva. Brikkene er i tre og vektet med stålinnlegg, og kongehøyden er 95 mm. De svarte brikkene er svarte.

  Kjøp
  Pris
  780
 • Trebrett nr 4 sapele, felter 40 mm

  Et pent og solid sjakkbrett i tre, noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse. Feltene er 40 mm, og brettet måler totalt 40 cm.

  Kjøp
  Pris
  420
 • Trebrett Mahogny de luxe 55 mm

  Et vakkert brett i full internasjonal turneringsstørrelse, med diskret sjakknotasjon og en pen, bred kant rundt. Feltene er 55 mm, og ytre mål på brettet er 55 cm. Tynne møbelknotter under hjørnene sikrer at bordet ikke skades.

  Kjøp
  Pris
  1010
 • Sjakksett Klassisk Staunton 50 mm svart

  Et litt eksklusivt og ideelt stort sjakksett i turneringsstørrelse til hjemmebruk. Brettet er spansk med feltstørrelse 50 mm og med diskret notasjon langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  1080
 • Trebrett nr 4+ (45 mm)

  Et solid og pent trebrett i samme stil og med størrelse midt mellom brettene Staunton nr 4 og 5. Feltstørrelsen 45 mm er noe av den mest ideelle for hjemmebruk: ikke for lite og ikke for stort.

  Kjøp
  Pris
  450
 • Trebrett nr 5 (50 mm)

  Et pent, solid og populært trebrett til en nesten forbausende rimelig pris. Feltene er 50 mm med fire beskyttende møbelknotter under.

  Kjøp
  Pris
  490
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton sheesham 78 mm

  Pene indiske Staunton trebrikker med filt og kongehøyde 78 mm, altså en mindre utgave enn vanlig turneringsstørrelse, men med god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  410
 • Trebrett nr 6 (58 mm)

  Et stort og fint trebrett i full internasjonal turneringsstørrelse, felter 58 mm brukt i mange turneringer. Passer til litt store brikker som Klassisk indisk Staunton 96 mm eller Staunton nr 6. Totalstørrelse på brettet er 53,8 cm.

  Kjøp
  Pris
  550
 • Trebrikker klassisk indisk Staunton 65 mm

  Et pent brikkesett i indisk tre og i designet Klassisk indisk Staunton. Brikkene passer best til brett med feltstørrelse cirka 35 mm. Kongehøyden er 65 mm, og diameter på kongen 25 mm.

  Kjøp
  Pris
  300
 • Sjakksett Fransk Staunton mahogny 45 mm

  Et pent sjakksett i praktisk størrelse for hjemmebruk. Litt mindre enn konkurransemodell, men med tunge og gode indiske Staunton-brikker og mahognybrett med felter 45 mm og diskret notasjon.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Turneringsbrikker i plast 97 mm

  Greie turneringsbrikker i plast, med grønn "filt" under så de ikke riper opp brettet. Blant annet en rimelig og god løsning for skole- og barnesjakklubber.

  Kjøp
  Pris
  120
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton brun 96 mm

  Bestselgeren: Pene, tunge og forbausende rimelige Staunton trebrikker av god indisk kvalitet. De svarte brikkene er brune i Akasia- eller Sheesham-tre. Brikkene er perfekt kraftige, harmoniske og tunge med filt under.

  Kjøp
  Pris
  500
 • Sjakksett Staunton nr 4 Klassisk

  Et pent sjakksett i en hendig praktisk størrelse også til for eksempel salongbordet. Brettet har felter 40 mm og med ytre mål 40 cm. Brikkene er av fin indisk kvalitet og med god tyngde. Kongehøyde 78 mm.

  Kjøp
  Pris
  760
 • Sjakksett tunge plastbrikker sammenleggbart

  Et sjakksett med tunge Staunton plastbrikker og ekstra dronninger, sammen med et sammenleggbart brett i ekstra beskyttet papp, begge deler i full internasjonal turneringsstørrelse. Felter 55 mm, kongehøyde 96 mm, brett med notasjon.

  Kjøp
  Pris
  210
 • Trebrikker Klassisk indisk Staunton 90 mm

  Pene indiske trebrikker i turneringsstørrelse med kongehøyde 90 mm. De mørke (svarte) brikkene er gyldent brune i treslaget Acacia og med god tyngde gjennom metall-innlegg.

  Kjøp
  Pris
  480
 • Trebrikker Staunton nr 4 i treeske 78 mm

  Trebrikker med filt under, levert i en pen rødbrun treeske med lokk. Samme type som ordinære turneringsbrikker Staunton nr 5 og 6, men noe mindre med kongehøyde 78 mm. Behagelig og mindre plasskrevende alternativ til hjemmebruk.

  Kjøp
  Pris
  425
 • Sammenrullbart sjakkbrett 38 mm

  Et sammenrullbart plastbrett med felter 38 mm, der de mørke feltene er grønne.

  Kjøp
  Pris
  42
 • Sjakksett plast 55 mm med ekstra dronninger

  Et rimelig sjakksett med solide, gode plastbrikker på et sammenrullbart brett med full turneringsstørrelse, notasjon og felter 55 mm, og med en beige tøypose. Staunton-brikkene i plast har kongehøyde 96 mm

  Kjøp
  Pris
  205
 • Trebrikker Franz Hals ibenholt 96 mm

  Det aller mest eksklusive brikkesettet vårt er i det vakreste Staunton-designet "Franz Hals" og med de svarte brikkene i ekte ibenholt som er svart tvers gjennom. Det er tunge, gode indiske trebrikker med metallinnlegg og med filt under.

  Kjøp
  Pris
  2350
 • Sjakksett indisk stil (nr 119)

  Høyreiste, slanke og pene sjakk-brikker i tre sammen med et stort sammenleggbart trebrett som også er brikkeeske. Fint til pynt, men også greit å spille litt "høytidelig" med.

  Kjøp
  Pris
  805
 • Trebrikker Sheesham Broadbase

  Et eksklusivt, klassisk brikkesett der de svarte brikkene er Sheesham brunt og de hvite i boxwood. Kongehøyden er 96 mm, og diameter på foten til kongen er så bred som 44 mm.

  Kjøp
  Pris
  890
 • Trebrett Wenge 45 mm uten notasjon

  Et spansk trebrett med vanlig god kvalitet og feltstørrelse 45 mm. Wenge gir brettet ekstra god kontrast siden de mørke feltene er nesten helt svart.

  Kjøp
  Pris
  550
 • Trebrikker VM-modell brun 96 mm

  De litt spesielle og klassisk vakre trebrikkene som har vært introdusert til og brukt i Carlsens VM-matcher i 2013, 14, 16 og 18. Her i full FIDE-godkjent størrelse med kongehøyde 96 mm, til brett med felter 55 mm som i VM.

  Kjøp
  Pris
  980
 • Trebrikker Franz Hals sheesham 78 mm

  De vakreste sjakkbrikkene våre i en litt mindre utgave slik mange foretrekker spillet. Disse brikkene i det flotte designet Franz Hals, med bl.a. springere med gapende munn, er perfekte til trebrett med feltstørrelse 45 mm.

  Kjøp
  Pris
  820
 • Trebrett sammenleggbart nr 5 (50 mm)

  Det populære trebrettet Staunton nr. 5 i sammenleggbar utgave. Dette mest populære av alle trebrett, med feltstørrelse 50 mm, legges her sammen på midten. Brettet har notasjon og et solid filt-/ tøyunderlag.

  Kjøp
  Pris
  520
 • Trebrikker Staunton 84 mm

  Staunton trebrikker med kongehøyde cirka 84 mm. Et pent og greit sett med plast/filt under brikkene . Passer best til sjakkbrett med felter 48 - 50 mm. Merk at disse brikkene er ganske lette i forhold til tyngre brikker som er en del dyrere.

  Kjøp
  Pris
  290
 • Trebrikker Fransk Staunton Rosewood 82 mm

  Tunge gode indiske trebrikker med de mørke brikkene i det vakre og eksklusive treslaget Rosewood. Med kongehøyden 82 mm passer de godt til brett med feltstørrelse 45 - 50 mm. Kongen sin sokkel har diameter 32 mm.

  Kjøp
  Pris
  700
 • Sammenleggbart brett i foliert papp 55 mm

  Kjøp
  Pris
  60
 • Sjakksett klassisk Staunton mahogny 45 mm

  Et både pent og praktisk sjakksett litt mindre enn turneringsstørrelse. Gode og passe tunge indiske Staunton-brikker i sheesham, kongehøyde 78 mm, på et spansk brett med diskret notasjon, og med rød eller grønn tøypose.

  Kjøp
  Pris
  990
 • Trebrikker Franz Hals svart 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design, nå tilgjengelig i størrelse passende til brett med feltstørrelse 50 mm, som mange føler er det ideelle til hjemmebruk. Tunge, gode og eksklusive brikker der de mørke er elegant svartlakkerte.

  Kjøp
  Pris
  950
 • Sammenrullbart sjakkbrett 55 mm

  Et sammenrullbart brett med feltstørrelse 55 mm (internasjonal turneringsstørrelse) og beige og mørke brune felter, med vanlig notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  55
 • Trebrikker Klassisk Indisk Staunton 72 mm

  Relativt små indiske trebrikker med god tyngde og kongehøyde 72 mm, passer perfekt til brett med feltstørrelse ned til 40 mm. Sokkelen til kongen måler 27,5 mm. De mørke brikkene er brune i akasia eller sheesham.

  Kjøp
  Pris
  340
 • Trebrikker Svenska tävlingsmodellen 82 mm

  De populære trebrikkene som finnes i mange klubber også i Norge. Enkle, men pene brikker uten filt under. Ikke helt en Staunton-modell, men en tradisjon i Norge og de skandinaviske landene.

  Kjøp
  Pris
  255
 • Turneringsbrikker i plast, med ekstra dronninger 97 mm

  Veldig greie standard turneringsbrikker i plast med kongehøyde 97 mm, med filt under. De hvite og svarte brikkene i dette settet er nettopp helt hvite og svarte.

  Kjøp
  Pris
  130
 • Tunge turneringsbrikker plast m/ ekstra dronninger 96mm

  Solide tunge turneringsbrikker i plast. Svart og hvit farge, kongehøyde 96 mm og tilpasset et brett med feltstørrelse gjerne 55 mm.

  Kjøp
  Pris
  160
 • Trebrikker Franz Hals Rosewood 96 mm

  Kanskje de aller flotteste sjakkbrikkene vi tilbyr. Indiske kvalitetsbrikker med kongehøyde 96 mm og de mørke i vakkert rosewood. Brikkene har en god tyngde med innlagt metall.

  Kjøp
  Pris
  1690
 • Trebrett Wenge de luxe 55 mm

  Et eksklusivt trebrett fra den ledende spanske brettprodusenten. Brettet har mørke felter i treslaget Wenge. Feltene har størrelse 55 mm som er internasjonal turneringsstandard. De lyse feltene er i lønn.

  Kjøp
  Pris
  1010
 • Trebrikker Staunton nr 4+ i tøypose 87 mm

  Greie trebrikker med filt under og kongehøyde 87 mm. Passer til ulike brett med feltstørrelse ca 48 - 50 mm.

  Kjøp
  Pris
  330
 • Trebrikker Fransk Staunton sheesham 78 mm

  Gode indiske Staunton-brikker med kongehøyde 78 mm, som passer ideelt til brett med feltstørrelse 45 mm. Brikkene er vektet med stålinnlegg i bunnen, slik at de har en behagelig vekt. De mørke brikkene er i det brune treslaget sheesham.

  Kjøp
  Pris
  355
 • Sjakksett turnering i plast

  Brett og brikker i full vanlig turneringsstørrelse. Brettet er sammenleggbart med internasjonal størrelse og notasjon. Den alminneligste modellen som benyttes i norske klubber og turneringer.

  Kjøp
  Pris
  225
 • Sjakksett Franz Hals Sheesham 45 mm

  Et vakkert sjakksett som samtidig ikke tar unødig mye plass. Designbrikkene våre Franz Hals her med kongehøyde 78 mm. De mørke brikkene i brun sheesham matcher det spanske kvalitetsbrettet mahogny med felter 45 mm

  Kjøp
  Pris
  1410
 • Turneringssett Klassisk Staunton 50 mm

  En perfekt kombinasjon av tunge indiske trebrikker design Klassisk (Timeless) med kongehøyde 90 mm og et godt sammenleggbart plastbrett med felter 50 mm og notasjon, sammen med en rød eller grønn tøypose.

  Kjøp
  Pris
  600
 • Sjakksett Franz Hals ibenholt Wenge de luxe 55 mm

  Det aller mest eksklusive sjakksettet vårt. De tunge indiske trebrikkene er i designet Franz Hals og de svarte i Ibenholt. Det pene spanske brettet er Wenge de luxe med felter 55 mm, bred kant rundt og diskret notasjon (bokstaver og tall).

  Kjøp
  Pris
  3090
 • Sjakksett Fransk Staunton 82 mm Wenge de luxe 45 mm

  Et fint sjakksett med gode, tunge indiske brikker, kongehøyde 79 mm, og et matchende mørkt spansk wenge-brett med felter 45 mm, diskret notasjon og en pen kant rundt brettet.

  Kjøp
  Pris
  1160
 • Sjakksett Franz Hals Rosewood mahogny 45 mm

  Et skikkelig luksus sjakkspill i en praktisk litt mindre størrelse til hjemmebruk. Designbrikker Franz Hals med de mørke brikkene i det eksklusive treslaget Rosewood på et pent spansk mahognybrett med feltstørrelse 45 mm. Kongehøyden er 78 mm.

  Kjøp
  Pris
  1650
 • Sjakksett klassisk Staunton Wenge 45 mm uten notasjon

  Et pent sjakksett i praktisk størrelse og til en gunstig pris. Brettet har felter 45 mm og ytre mål 44 cm. Brikkene er Klassisk Staunton av god indisk kvalitet med kongehøyde 80-82 mm. Dette settet er uten notasjon (bokstaver og tall) langs kantene.

  Kjøp
  Pris
  850
 • Skolesjakksett med sammenleggbart brett

  Et utmerket sjakksett til blant annet skolesjakkgrupper, med sammenleggbart plastbrett med felter 50 x 50 mm. Brikkene er solide og bra, men noe mindre enn vanlig turneringsstørrelse, med kongehøyde 79 mm. Det følger en praktisk tøypose med settet.

  Kjøp
  Pris
  210
 • Sjakksett trebrikker masonitt

  Det rimeligste sjakksettet med platebrett og trebrikker som vi kan tilby. Brettet har felter i turneringsstørrelse 50 mm, og brikkene har kongehøyde 84 mm og en tynn beskyttelse under som forhindrer at det "klakker" ved spill med dette settet.

  Kjøp
  Pris
  370
 • Trebrikker Fransk Staunton sheesham 72 mm

  Gode indisk-produserte trebrikker i designet Fransk Staunton, som er ganske likt Klassisk Staunton, med først og fremst litt annerledes utførte springere. De mørke brikkene er brune i treslaget Sheesham.

  Kjøp
  Pris
  320
 • Sjakksett Svensk tävlingsmodell

  Et sjakksett med brikkene Svensk tävlingsmodell og sammenleggbart plastbrett, samt tøypose 25 cm. Brikkene har vært populære i norsk sjakk gjennom flere tiår. De er uten filt og passer best til plastbrett.

  Kjøp
  Pris
  360
 • Sjakksett Klassisk Staunton mahogny de luxe 50 mm

  Et nydelig sjakksett i turneringsstørrelse og perfekt til hjemmebruk. Det spanske prydbrettet i mahogny de luxe har felter 50 mm, og de tunge, gode indiske Staunton-brikkene med de mørke brikkene i sheesham er tilsvarende som brukes i internasjonal sjakk.

  Kjøp
  Pris
  1370
 • Sjakksett polsk klubbmodell nr 123

  Et pent sjakksett i tre en til gunstig pris. Brettet har felter på 50 mm som er vanlig turneringsstørrelse, og brikkene er såkalt polsk klubbmodell som er ganske normale og samtidig litt dekorative, lette og slanke brikker.

  Kjøp
  Pris
  730
 • Trebrikker Franz Hals sheesham 89 mm

  De indiske trebrikkene våre med vakrest design, nå tilgjengelig i størrelse passende til brett med feltstørrelse 50 mm, som mange føler er den mest ideelle til hjemmebruk. Tunge, gode og eksklusive brikker

  Kjøp
  Pris
  960
 • Sammenleggbart sjakksett Olympia (nr 122)

  Et prisgunstig sammenleggbart sjakksett i tre, med helt alminnelige, pene og slanke trebrikker med filt under, temmelig tilsvarende et turneringssett, men litt mindre, med felter 44 mm. Fint både til hjemmebruk og å ta med på reise.

  Kjøp
  Pris
  650