Sjakkbrett/sjakkspill

Utesjakk / torgsjakk

Større sjakkspill i plast, som brukes mest ute, men også kan brukes inne. Fire ulike størrelser med kongehøyder ca 21 cm, 30 cm, 40 cm og torgsjakken 60 cm. Populære produkter!

 • Utesjakk med brett, størrelse Medium

  Utesjakkbrikker i solid plast, med brett som settes sammen av 64 felter i størrelse 18 x 18 cm. Brettet måler 1,45 meter og egner seg fint både ute og inne. Kongehøyden er 30 cm.

  Kjøp
  Pris
  2020
 • Utesjakk størrelse L, med nylonbrett

  Et nytt utesjakkspill i kanskje perfekt praktisk størrelse til både ute- og innebruk. Det medfølgende brettet er en nylonduk på drøyt 1,60 meter og med felter 20 cm. Brikkene er i sterk plast og har kongehøyde 40 cm.

  Kjøp
  Pris
  3000
 • Torgsjakk/ utesjakk - brikker (str XL)

  Dette er de store utesjakkbrikkene som ofte blir benyttet til PR-arrangement på torget og lignende steder. Gir en veldig god synliggjøring av sjakk. Brikkene er lette og i solid plast.

  Kjøp
  Pris
  5300
 • Hagesjakk - brett (str M)

  Brettet til de små "hagesjakkbrikkene" er plastmatter som enkelt hektes sammen med hverandre. Det såkalte hagesjakkspillet passer like bra til bruk både inne og ute og kan lett flyttes og tas med. Feltene er 15 x 15 cm

  Kjøp
  Pris
  870
 • Hagesjakkspill mini

  Et sjakkspill med brett i en mellomstørrelse som gjør det velegnet til både ute- og innebruk og enkelt å lagre. Plastbrikkene er i lys beige og svart, og kongehøyden er 21 cm. Hvert felt måler snaut 10 cm.

  Kjøp
  Pris
  850
 • Hagesjakk - brikker (str M)

  Hagesjakkbrikkene passer nesten overalt, både utendørs og til hyggelig bruk inne, gjerne på skoler, bibliotek, hoteller, kjøpesentre og andre steder der folk møtes. Kongehøyden er 30 cm.

  Kjøp
  Pris
  1320
 • Enkeltbrikker til torgsjakkspill XL

  Enkeltbrikker til det store torgsjakkspillet i solid plast. En kjærkommen mulighet hvis en eller flere brikker har blitt borte, og slike store brikker er også velegnet som dekorasjon i noen sammenhenger.

  Kjøp
  Pris
  440
 • Enkeltbrikker til Hagesjakk Medium

  Vi tilbyr nå også enkeltbrikker til Hagesjakkspillet Medium. Skriv i kommentarfeltet på bestillingen hvilke brikker som ønskes, så klarer vi det oftest, men enkelte ganger kan leveringen ta litt tid. 10% rabatt ved samlet bestilling av minst fem brikker.

  Kjøp
  Pris
  100
 • Enkeltbrikker til Utesjakk str. Large

  Vi tilbyr enkeltbrikker til dette settet i den grad vi har dem tilgjengelige. Gjelder disse brikkene der kongehøyden er 40 cm:

  Kjøp
  Pris
  330
 • Torgsjakk/ utesjakk - brett (str XL)

  Et kjekt plastbrett til de store torg- og hagesjakkbrikkene. En plastmatte levert med enkeltfelter som lett kan settes sammen og tas fra hverandre igjen. Feltstørrelse: 35 x 35 cm. Hele brettet blir dermed såpass stort som 280 x 280 cm.

  Kjøp
  Pris
  3050
 • Utleie av torgsjakkbrikker

  Utleie av de store torgsjakkbrikkene XL, tilbyr vi som et eget produkt, om ønskelig sammen med nylonduken som brett. Dette er de største brikkene våre med kongehøyde ca 60 cm. Nylonduken er 2,75 x 2,75 meter med feltstørrelse 33 cm.

  Kjøp
  Pris
  1410
 • Nylonduk brett til torgsjakk

  Et alternativt, rimelig brett til torgsjakkspillet. Det er en kraftig nylonduk og måler 2,75 x 2,75 meter. Feltene er ca 33 x 33 cm.

  Kjøp
  Pris
  730