Sjakkbrett/sjakkspill

Utesjakk / torgsjakk

 • Utesjakk med brett, størrelse Medium

  INNE IGJEN NÅ: Utesjakkbrikker i solid plast, med brett som settes sammen av 64 felter i størrelse 18 x 18 cm. Brettet måler 1,45 meter og egner seg fint både ute og inne. Kongehøyden er 30 cm.

  Bestselger Kjøp
  Pris
  1950
  Utgivelsesdato
  September 2017
 • Hagesjakk - brett (str M)

  Brettet til de små "hagesjakkbrikkene" er plastmatter som enkelt hektes sammen med hverandre. Det såkalte hagesjakkspillet passer like bra til bruk både inne og ute og kan lett flyttes og tas med. Feltene er 15 x 15 cm

  Kjøp
  Pris
  790
 • Mini hagesjakkspill

  Et sjakkspill med brett i en mellomstørrelse som gjør det velegnet til både ute- og innebruk og enkelt å lagre. Plastbrikkene er i lys beige og svart, og kongehøyden er 21 cm. Hvert felt måler snaut 10 x 10 cm.

  Kjøp
  Pris
  780
 • Enkeltbrikker til torgsjakkspill

  Enkeltbrikker til det store torgsjakkspillet i solid plast. En kjærkommen mulighet hvis en eller flere brikker har blitt borte, og slike store brikker er også velegnet som dekorasjon i noen sammenhenger.

  Kjøp
  Pris
  360
 • Enkeltbrikker til Hagesjakk Medium

  Vi tilbyr nå også enkeltbrikker til Hagesjakkspillet Medium. Skriv i kommentarfeltet på bestillingen hvilke brikker som ønskes, så klarer vi det oftest, men enkelte ganger kan leveringen ta litt tid. 10% rabatt ved samlet bestilling av minst fem brikker.

  Kjøp
  Pris
  100
 • Nylonduk brett til torgsjakk

  Et alternativt, rimelig brett til torgsjakkspillet. Det er en kraftig nylonduk og måler 2,75 x 2,75 meter. Feltene er ca 33 x 33 cm.

  Kjøp
  Pris
  660
 • Torgsjakk/ utesjakk - brikker (str XL)

  Dette er de store utesjakkbrikkene som ofte blir benyttet til PR-arrangement på torget og lignende steder. Gir en veldig god synliggjøring av sjakk. Brikkene er lette og i solid plast.

  Kjøp
  Pris
  4800
 • Hagesjakk - brikker (str M)

  Hagesjakkbrikkene passer nesten overalt, både utendørs og til hyggelig bruk inne, gjerne på skoler, bibliotek, hoteller, kjøpesentre og andre steder der folk møtes. Kongehøyden er 30 cm.

  Kjøp
  Pris
  1190
 • Utesjakk størrelse L, med nylonbrett

  Et nytt utesjakkspill i kanskje perfekt praktisk størrelse til både ute- og innebruk. Det medfølgende brettet er en nylonduk på drøyt 1,60 meter og med felter 20 cm. Brikkene er i sterk plast og har kongehøyde 40 cm.

  Kjøp
  Pris
  2800
  Utgivelsesdato
  September 2015
 • Enkeltbrikker til Utesjakk str. Large

  Vi tilbyr enkeltbrikker til dette settet i den grad vi har dem tilgjengelige fra et sett vi har tatt hull på. Vi kan altså til dette settet ikke levere store antall av samme type offiser, som vi noen ganger leverer av torgsjakkbrikker.

  Kjøp
  Pris
  290
 • Torgsjakk/ utesjakk - brett (str XL)

  Et kjekt plastbrett til de store torg- og hagesjakkbrikkene. En plastmatte levert med enkeltfelter som lett kan settes sammen og tas fra hverandre igjen. Feltstørrelse: 35 x 35 cm. Hele brettet blir dermed såpass stort som 280 x 280 cm.

  Kjøp
  Pris
  2700