Video/DVD Åpninger Åpninger med 1 e4

e4-åpninger generelt

 • 1.e4 e5 - An Active Repertoire for Black DVD

  En nesten 7 timers både kompetent og fristende presentert DVD om å spille 1 e4 e5 som svart. GM Mikahilchishin kommer som alltid med skikkelig fundert stoff!

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2012
 • 1.e4 for the Creative Attacker DVD

  Stormester Nigel Davies presenterer et aggressivt og litt sjeldent repertoar for deg med 1 e4 med oppskrifter mot de ulike åpningene som svart kan velge. Variantene er ikke dristige ved at de ofrer materiell, men de stiller svartspilleren overfor mer sjeldne utfordringer.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2007
 • 1.e4 Repertoire Grandmaster Lines Explained for Club Players DVD

  En realistisk repertoar-DVD for vanlige sjakkspillere med hvit og 1.e4. IM Sam Collins har fra før den anbefalelsesverdige innføringsboka "Understanding the Chess Openings" på merittlista og er blant de ypperste til å formidle sjakkåpninger til folk flest.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2009
 • Open Games 1.e4 e5 DVD, Chess King's Guide to Opening Ideas DVD

  En ny DVD som presenterer mange ideer i de viktige åpningene i åpent spill, altså 1 e4 e5. En nyttig gjennomgang for spillere på ratingnivå ikke minst cirka 800 - 1500.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • The Semi-Open Games, ChessBase Tutorials Openings #2 DVD

  Den nye DVD-serien for alle som vil sette seg greit og ikke altfor grundig, inn i de viktige åpningene. Nummer 2 dekker 1 e4 med svarts andre svar enn 1... e5, mye Siciliansk, men også Fransk, Caro-Kann, Skandinavisk, Aljechin og Pirc.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2010
 • Tricks & Traps vol. 1 1.e4 Openings DVD

  DVD med en ny vinkel fra ChessBase sin side. Stormester Davies gjennomgår først og fremst eksempler fra mange åpninger med 1 e4 fra hvit og der svart får problemer på f7.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2010
 • Starting Out: 1 e4! (CD-versjon) CD

  Dette er CD-utgaven av stormester McDonalds nye repertoarbok for hvit med 1 e4. Den dekker alle svarts vanligste svaralternativer og får dermed ikke gått bredt inn i hver åpning, men får egentlig med seg imponerende mye og ikke minst aktuelt i viktige varianter.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2007
 • A Gambit Guide through the Open Game vol. 2 DVD

  Stormester Erwin L'Ami lærer deg å få maksimalt angrepsspill ut av gambitåpningene etter 1 e4 e5. De fleste gambiter spilles av hvit, men her er også Jänischgambiten og Marshallgambiten mot spansk, ved siden av Evansgambiten, Skotsk gambit og flere!

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • Practical Killer Traps and Super Sharp lines for the 1. e4 Player DVD

  Stormester Roman D i samarbeid med programmet RYBKA presenterer på denne nye DVD'en skarpe og korrekte varianter for hvit med 1 e4 mot Aljechins forsvar, Caro-Kann (Panov-angrep), Fransk og Skandinavisk.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2010
 • Power Play 17: Attack with 1.e4 DVD

  Stormester Daniel Kings populære DVD-serie fortsetter med et aktivt åpningsrepertoar for hvit med 1 e4. På 6 timer behandler han de fire aller viktigste svartrekkene: 1... e5, ... c5, ... e6 og ... c6.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • ChessBase Tutorials Openings #1 The Open Games DVD

  En stor satsing fra ChessBase med folkelige og innholdsrike DVDer som gjennomgår hele åpningsspillet på en grunnleggende måte, ledsaget av et hefte som bekrefter strukturen. Denne første handler om Åpne spill 1 e4 e5

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2010
 • Semi-Open Games 1.e4 non-e5 Chess King's Guide to Opening Ideas DVD

  En ny DVD-serie om viktige sjakkåpninger, mye for ferske spillere og hobbyspillere. Denne handler om 1 e4 og andre svar enn ...e5, presentert for både hvit og svart og med vekt på ideene i stillingene. Kan spilles på både TV, PC og Mac.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2013
 • White Repertoire 1.e4 - 2nd edition CD

  IM Alexander Bangiev har laget en ny utgave av en tidligere populær CD med angrepsrepertoar for hvit med 1 e4. Denne CD'en har også dette som konsept, idet forfatteren i stor grad foreslår å følge opp med trekkene Sc3 og f4 der det er mulig. Han gjennomgår derfor Wienerparti 1 e4 e5 2 Sc3 og det såkalte Grand Prix-angrepet mot Siciliansk, tidlig f4 mot Pirc og Moderne og framstøtsvariantene 3 e5 mot både Fransk og Caro-Kann.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-C
  Av