Forfattere

Forfatter 'Aleksandar Matanovic'

Oversikt over våre produkter med Aleksandar Matanovic

 • Informator 151 Eternally Puzzled

  Enda en herlig allsidig utgave av Informator, med blant annet det beste av toppsjakk fra desember til og med februar. Partier, artikler og den alltid verdifulle resultatoversikten, pluss utvalgte kombiasjoner og sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  365
  Nivå
  C-D
  Av
 • The Match of the Century USSR vs. World 50th Anniversary Edition

  Et innbundet nærmest praktverk om den unike matchen i Beograd i 1970 mellom Sovjet og Resten av verden, med faktisk alle verdens fremste spillere. Unikt også at alle de 20 spillerne, og et par reserver, kommenterer alle partiene!

  Kjøp
  Pris
  370
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2020
 • Informator 109 (bok)

  Nytt bind i den klassiske årbokserien med all den beste sjakken og alle resultatene, denne gang fra perioden mai - august 2010. De har nå forbedret boka på noen måter

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2011
 • Informator 110 (bok)

  Informator-bøkene blir nå fornyet og fortjener å bli (gjen)oppdaget av en ny generasjon ambisiøse sjakkspillere også på våre kanter. Her er det mye verdifullt materiale for den seriøst sjakk-interesserte.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2011
 • Encyclopaedia of Chess Endings I Pawn Endings

  En nyutgave av Informators legendariske sluttspill-Encyclopedia som lenge har vært utilgjengelig. Første bind om bondesluttspill utkom første gang i 1982, og denne nyutgaven har 300 nye eksempler.

  Kjøp
  Pris
  360
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2012