Forfattere

Forfatter 'Alexander Bangiev'

Oversikt over våre produkter med Alexander Bangiev

 • Felderstrategie Taktik

  Kjøp
  Pris
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2006
 • Squares Strategy, Vol. 3: The Middlegame CD

  IM Alexander Bangiev er en dyktig sjakktrener som i sterk grad mener at strategi handler om viktige felter. Han bygger opp en kanskje litt original logikk rundt dette og får oss i alle fall til å tenke noe annerledes enn før. CD'en inneholder 20 introduksjonstekster og 131 kommenterte partiutdrag, pluss ikke minst en base med 69 partistillinger som du selv blir testet i.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
 • Opening Repertoire for Black CD

  En CD gir mye nyttig materiale til å trene på et nytt åpningsrepertoar. IM Alexander Bangiev foreskriver 1...g6 fulgt av Lg7 og normalt c5 mot det meste hvit kan foreta seg, altså i stor grad det en variant av det vi kaller Moderne forsvar, men mulig overgang til blant annet Siciliansk.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  B-D
  Av
 • White Repertoire 1.e4 - 2nd edition CD

  IM Alexander Bangiev har laget en ny utgave av en tidligere populær CD med angrepsrepertoar for hvit med 1 e4. Denne CD'en har også dette som konsept, idet forfatteren i stor grad foreslår å følge opp med trekkene Sc3 og f4 der det er mulig. Han gjennomgår derfor Wienerparti 1 e4 e5 2 Sc3 og det såkalte Grand Prix-angrepet mot Siciliansk, tidlig f4 mot Pirc og Moderne og framstøtsvariantene 3 e5 mot både Fransk og Caro-Kann.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-C
  Av