Forfattere

Forfatter 'Aron Nimzowitsch'

Oversikt over våre produkter med Aron Nimzowitsch

 • Praxis mit System

  Nimzowitsch sine "samlede verker" utenom MEIN SYSTEM som vi også har innbundet med originalspråket tysk. Størstedelen av dette nye bindet på 493 sider er "Die Praxis meines Systems" fra 1929, men det er også andre viktige bidrag.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2012
 • Mein System Ein Lehrbuch des Schachspiel auf ganz neuartiger Grundlage

  Hovedverket til Nimzowitsch fra 1925/26 er kalt tidenes viktigste sjakkbok og har kommet i et utall utgivelser på mange språk. Det er en fremragende lærebok, men kan nytes i fulle drag også av dem som egentlig "kan" dette stoffet.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Chess Praxis (new translation)

  En smakfull utgave i helt ny engelsk oversettelse av Nimzowitsch sin klassiker fra 1928 (Die Praxis meines Systems). Boka har undertittelen "En lærebok i praktisk sjakk, illustrert med 109 partier fra mine kamper". Den er selvfølgelig også et stykke sentral sjakkhistorie og sjakkens idehistorie og høyst leseverdig i Nimzowitsch sin uforlignelige penn.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • My System A chess manual on totally new principles

  En flott nyutgivelse på engelsk av Nimzowitsch sin store klassiker som opprinnelig utkom i årene 1925-27. I forordet skriver Jusupov om den magiske styrken til denne boka som var så forut for sin tid og som han mener må være den viktigste sjakkboka på hele 1900-tallet.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2007
 • My System & Chess Praxis His landmark classics in one edition

  En stor begivenhet er utgivelsen av Nimzowitsch sine tre hovedverk My System, Blockade og Chess Praxis i ny oversettelse og i ett bind! Denne store boka gir mye god og leseverdig sjakklæring for pengene.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016