Forfattere

Forfatter 'Aron Nimzowitsch'

Oversikt over våre produkter med Aron Nimzowitsch

 • Chess Praxis (new translation)

  En smakfull utgave i helt ny engelsk oversettelse av Nimzowitsch sin klassiker fra 1928 (Die Praxis meines Systems). Boka har undertittelen "En lærebok i praktisk sjakk, illustrert med 109 partier fra mine kamper". Den er selvfølgelig også et stykke sentral sjakkhistorie og sjakkens idehistorie og høyst leseverdig i Nimzowitsch sin uforlignelige penn.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • Mein System Ein Lehrbuch des Schachspiel auf ganz neuartiger Grundlage

  Hovedverket til Nimzowitsch fra 1925/26 er kalt tidenes viktigste sjakkbok og har kommet i et utall utgivelser på mange språk. Det er en fremragende lærebok, men kan nytes i fulle drag også av dem som egentlig "kan" dette stoffet.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Carlsbad International Chess Tournament 1929

  Den store Nimzowitsch kommenterer 30 partier fra Karlsbad-turneringen i 1929 som ble hans kanskje betydeligste turneringsseier: Nimzowitsch 15, Capablanca og Spielmann 14 1/2, Rubinstein 13 1/2. Boka ble opprinnelig utgitt på russisk i 1930, og dette er Jim Marfias engelske utgave opprinnelig fra 1981, nå selvfølgelig med riktig algebraisk notasjon (som alle bøker i nettbutikken vår).

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 1981
 • My System A chess manual on totally new principles

  En flott nyutgivelse på engelsk av Nimzowitsch sin store klassiker som opprinnelig utkom i årene 1925-27. I forordet skriver Jusupov om den magiske styrken til denne boka som var så forut for sin tid og som han mener må være den viktigste sjakkboka på hele 1900-tallet.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2007
 • My System & Chess Praxis His landmark classics in one edition

  En stor begivenhet er utgivelsen av Nimzowitsch sine tre hovedverk My System, Blockade og Chess Praxis i ny oversettelse og i ett bind! Denne store boka gir mye god og leseverdig sjakklæring for pengene.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2016
 • Praxis mit System

  Nimzowitsch sine "samlede verker" utenom MEIN SYSTEM som vi også har innbundet med originalspråket tysk. Størstedelen av dette nye bindet på 493 sider er "Die Praxis meines Systems" fra 1929, men det er også andre viktige bidrag.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2012