Forfattere

Forfatter 'Atle Grønn'

Oversikt over våre produkter med Atle Grønn

 • Sjakken som var Fortellingen om Simen Agdestein og hans tid

  En herlig leseverdig, innbundet sjakkbok om fenomenet Simen Agdestein, blant annet vår yngste norgesmester (1982) og vår eldste (2023), presentert av dyktige Atle Grønn, mye basert på Simens egne tekster og dagboknotater.

  Kjøp
  Pris
  349
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2023
 • SJAKKEN ELLER LIVET

  Atle Grønns sjakk-bestselger(!) nå i en rimelig paperback-utgave til glede for dem som ennå ikke har rukket å lese (eller gi bort) denne boka, med undertittelen "En reise i sjakkens unike skjebner, historie og kultur".

  Kjøp
  Pris
  220
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2017
 • Sjakkgeniene [INNBUNDET] Historien om verdensmesterne

  En både grundig, folkelig og spennende fortelling om verdensmesterne i sjakk fra Steinitz til Carlsen! En god innbundet bok velegnet som gave til både sjakkspillere og mer løselig interesserte. Inneholder en del ganske nytt stoff om sovjetisk og russisk sjakk

  Kjøp
  Pris
  380
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2018
 • Sjakkgeniene Historien om verdensmesterne

  En både grundig, folkelig og spennende fortelling om verdensmesterne i sjakk fra Steinitz til Carlsen! En god innbundet bok velegnet som gave til både sjakkspillere og mer løselig interesserte. Inneholder en del ganske nytt stoff om sovjetisk og russisk sjakk med omegn.

  Kjøp
  Pris
  195
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2019
 • Sjakken eller livet [INNBUNDET]

  Atle Grønns nye sjakkbok er faktisk overveldende leseverdig, interessant og morsom. En bok om sjakk og sjakkspillere av mange slag og mye artig fra ikke minst norsk og sovjetisk /russisk sjakkliv.

  Kjøp
  Pris
  360
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2016