Forfattere

Forfatter 'Daniel Gormally'

Oversikt over våre produkter med Daniel Gormally

 • Play Chess Like the PROs

  En leseverdig og frisk bok av stormester Danny Gormally der hovedspørsmålet er hva som skiller de spillerne i verdenseliten fra oss andre og hva vi kan gjøre for å nærme oss de store. Han mener at de aller beste skiller seg ut med særlig tre faktorer: Seiersvilje, forberedelse og forståelse.

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2010
 • The Comfort Zone, Keys to Your Chess Success

  Etter 25 år som aktiv sjakkspiller og 16 av dem som stormester deler Daniel Gormally raust av erfaringene sine og forsøker å formidle hva som skal til for å lykkes ved sjakkbrettet, i medgang og motgang i virkelighetens verden.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2021
 • Mating the Castled King

  En slik angreps- og taktikkbok som de fleste trenger mest, mener vi. Leseren blir tema for tema testet og vist mange av de viktigste angrepsmønstrene ikke fra starten av partiet og heller ikke bare slutteffekten.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2014
 • Carlsen vs. Nepomniachtchi World Chess Championship 2021

  En ekstra sympatisk og behagelig bok om VM-matchen 2021, med fire forfattere, men der stormester Daniel Gormally har gjort hovedjobben med å kommentere og omtale partiene som ble spilt i Dubai.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2022
 • Calculate Like a Grandmaster

  En attraktiv og høyst leseverdig bok som viser hvordan verdensstjernene angriper og også tar tak i hvordan de tenker og regner varianter, men heller ikke stormester Gormally kan selvfølgelig gi leseren Fasiten og variantregning som en stormester.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2010
 • Pandemic Shark A Journey Through the World of Chess Improvement

  Leseverdig og dels tankevekkende stoff fra stormester Gormally. Han tegner og forteller om sjakklivet i Pandemiens tid, og reflekterer over nivåforskjeller og hva ikke-mesterspillere trenger for å komme videre.

  Kjøp
  Pris
  330
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2022
 • English Attack DVD

  Stormester Gormally gir 7 hele timer med Siciliansk-varianter /-partier der hvit angriper med f3, Le3, Dd2, g4, h4 osv. Engelskmennene Nunn og Short populariserte dette på 80-tallet, og siden har verdenseliten spilt det.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2015
 • A Year Inside the Chess World Insanity, passion and addiction

  En levende og oppriktig reflektert reisebeskrivelse fra stormester Daniel Gormally fra et år som sjakkproff, på godt og vondt, med en del av hans egne partier og noen andres...

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2016