Forfattere

Forfatter 'David LeMoir'

Oversikt over våre produkter med David LeMoir

 • How to Become a Deadly Chess Tactician

  En innholdsrik, nyttig og underholdende bok om sjakktaktikk for klubbspillere. Den starter med det historiske, men konsentrerer seg om å gi leseren praktisk læring og trening. LeMoir viser at de tre viktigste faktorene for å bli en "dødelig sjakktaktiker" er:

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
 • How to be Lucky in Chess A practical guide in encouraging your opponent to self-destruct!

  Vi har sans for David LeMoirs bøker, også denne om svært praktisk sjakkpsykologi. Boka har humoristiske tegninger og er leseverdig, men tar også seriøst tak i hva vi kan gjøre for oftere å ende på den "heldige" siden i et sjakkparti, slik for eksempel store spillere som Lasker og Tal ble beskyldt for etter at motspillerne hadde gått seg vill.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-C
  Av
 • Essential Chess Sacrifices

  En systematisk og pedagogisk tiltalende bok som viser offermulighetene i tur og orden: på f7 og h7, e6, og h6, f5 og d5 osv., gjennom masse komplette, illustrerende partier. Boka gir dermed også et bra inntrykk av ikke bare hvordan ofrene utføres, men også hvor stillingene med offermulighetene oppstå fra, gjennom ulike åpninger. Vi anbefaler denne boka for spillere med ratingstyrke fra omlag 1100 til 2100. Den vil gi god inspirasjon også for mange mesterspillere. 224 sider i Gambit-forlagets ofte store sideformat.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av