Forfattere

Forfatter 'Dejan Bojkov'

Oversikt over våre produkter med Dejan Bojkov

 • A Modern Way to Play the King's Indian DVD

  En 5 timers DVD om å spille kongeindisk med springeren på a6! Den bulgarske stormesteren er selvfølgelig spesialist på dette og kommer med flere nye trekk i disse systemene.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2011
 • A Course in Chess Tactics

  To bulgarske stormestere serverer en ny opplærings- og treningsbok i sjakktaktikk særlig for mellomnivået. Den ser delikat ut og er noe av det mest ideelle som finnes for bevisstgjøring og drilling av de taktiske elementene.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2010
 • Try the Sicilian Kalashnikov! DVD

  Kalashnikov-varianten er 1 e4 c5 2 Sf3 Sc6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 e5!? (i stedet for 4...Sf6 5 Sc3 e5 som blir Sveshnikov) og på det vanlige 5 Sb5 d6!? (i stedet for 5... a6). Her er 6 timer om denne etterhvert mer populære varianten som også er funnet opp av Evgenij Sveshnikov.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2012
 • The English Defence DVD

  På 70-tallet populariserte engelskmennene Miles, Keene, Speelman m.fl. åpningen som oppstår etter f.eks. 1 c4 b6 2 d4 e6. Nye stjerner som Morozevich, Ponomariov og Mamedyarov benytter noen ganger den spenstige åpningen i våre dager.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2013
 • Attacking with the Pirc DVD

  Den bulgarske stormesteren Bojkov viser et skarpt og dels overraskende repertoar med Pircs forsvar 1 e4 d6 2 d4 Sf6, som kan være et effektivt svartvåpen i hendene på den som har forberedt seg godt.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2013
 • Chess Highways DVD

  Stormester Bojkov følger opp suksessen fra to åpnings-DVD'er med en systematisk og severdig leksjon om bruk av åpne linjer, rader og diagonaler på sjakkbrettet. Særlig er effektiv bruk av de tunge offiserene tårn og dronning i fokus.

  Kjøp
  Pris
  335
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2012
 • The True Value of the Pieces When material is unbalanced DVD

  En ny DVD i ChessBase sitt interaktive konsept. I presentasjonen søker GM Bojkov å systematisere spill med ulike materielle ubalanser. Til slutt følger en egen treningsdatabase med 50 partier.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013