Forfattere

Forfatter 'Emanuel Lasker'

Oversikt over våre produkter med Emanuel Lasker

 • Wie Wanja Meister wurde Eine Erzählung aus der Schachwelt

  Første originalutgivelse på tysk av den delvis selvbiografiske fortellingen som Emanuel Lasker skrev i eksil i Moskva i 1937. Laskers siste sjakktekst omfatter 20 kapitler der vi følger livsløpet til Wanja fra Moskva som gjør seg kjent med sjakkspillet, oppnår mesterstyrke og begir seg ut på reise der han blir kjent med sjakklivet i Paris, London, San Fransisco og New York. Mange hendelser synes å stemme i detalj med opplevelser fra Laskers egen karriere. Boka har også et interessant etterord av Michael Dreyer.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  A-D
  Av
 • The International Chess Congress St. Petersburg 1909 New 21st Century Edition

  Laskers glimrende bok om St. Petersburg-turneringen i 1909 der han selv instruktivt kommenterer alle de 175 partiene. Her er den for første gang på engelsk med algebraisk notasjon.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2008
 • Lasker's Manual of Chess

  Første engelske utgave med vanlig algebraisk notasjon av Emanuel Laskers klassiske lærebok fra 1932 er en større begivenhet enn mange vil tro. Dette er faktisk en lærebok fra start, men vil like mye passe for voksne litt ferske spillere

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  A-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • Common Sense in Chess

  En helt ny utgave av verdensmester Emanuel Laskers klassiker av ni berømte foredrag for sjakkspillere flest som han holdt i London i 1895. Boka er i moderne oversettelse og har mange flere diagrammer enn originalen.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2007