Forfattere

Forfatter 'Fred Reinfeld'

Oversikt over våre produkter med Fred Reinfeld

 • Attack & Counterattack in Chess

  Fred Reinfelds gamle klassiker i ny utgave nå med algebraisk (riktig) sjakknotasjon. En pedagogisk ryddig bok om hvordan hvit kan tenke angrep tidlig i partiet og svart tenke motangrep når sjansen byr seg. Så godt og edruelig forklart at boka er aktuell for spillere med ratingnivå ca 900 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  130
  Nivå
  B-C
  Av
 • How to Play Chess Like a Champion 21st Century Edition

  En instruktiv og inspirerende bok for alminnelige hobbyspillere om og med briljant sjakk, både klassiske partier og mindre kjente. Det er en nyutgave av en gammel klassiker fra USAs store sjakkforfatter Fred Reinfeld.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • Winning Chess How to perfect your attacking play

  En god klassiker i nyutgave med riktig sjakknotasjon! Det er en grunnleggende, oversiktlig, velskrevet og god innførings- og øvingsbok i sjakktaktikk, som vi vet avgjør de fleste partier på vanlige spillenivåer.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013
 • How to be a Winner at Chess 21st Century Edition

  En gammel klassiker av Fred Reinfeld i helt ny algebraisk utgave. En bok for nesten-nybegynnere eller uskolerte sjakkamatører med mange typisk praktiske tips og eksempler for voksne som vil videre i spillet.

  Kjøp
  Pris
  125
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • 1001 Brilliant Ways to Checkmate 21st Century Edition

  En nyutgave med vår algebraiske sjakknotasjon av denne klassikeren av Fred Reinfeld. Det er mattoppgaver ordnet etter temaer som introduseres, og i mange tilfeller krevende saker. Mest fra ratingnivå omlag 12-1300 og langt oppover.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2014
 • Why You Lose at Chess, 21st Century ed.

  En spennende, velpoengtert, høyst leseverdig og for mange nyttig bok av den legendariske amerikanske sjakkforfatteren Fred Reinfeld, i en ny utgave med riktig sjakknotasjon og flere diagrammer enn originalen fra gamledager.

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • 1001 Winning Chess Sacrifices and Combinations 21st Century Edition

  En nyutgave med vår algebraiske sjakknotasjon av denne gamle klassikeren av Fred Reinfeld. Det er kombinasjonsoppgaver ordnet etter temaer som introduseres, men ganske krevende saker. Mest fra ratingnivå omlag 12-1300 og langt oppover.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2014