Forfattere

Forfatter 'Fred Reinfeld'

Oversikt over våre produkter med Fred Reinfeld

 • Winning Chess How to perfect your attacking play

  En god klassiker i nyutgave med riktig sjakknotasjon! Det er en grunnleggende, oversiktlig, velskrevet og god innførings- og øvingsbok i sjakktaktikk, som vi vet avgjør de fleste partier på vanlige spillenivåer.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2013
 • Why You Lose at Chess, 21st Century ed.

  En spennende, velpoengtert, høyst leseverdig og for mange nyttig bok av den legendariske amerikanske sjakkforfatteren Fred Reinfeld, i en ny utgave med riktig sjakknotasjon og flere diagrammer enn originalen fra gamledager.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • Attack & Counterattack in Chess

  Fred Reinfelds gamle klassiker i ny utgave nå med algebraisk (riktig) sjakknotasjon. En pedagogisk ryddig bok om hvordan hvit kan tenke angrep tidlig i partiet og svart tenke motangrep når sjansen byr seg.

  Kjøp
  Pris
  155
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • How to be a Winner at Chess 21st Century Edition

  En gammel klassiker av Fred Reinfeld i helt ny algebraisk utgave. En bok for nesten-nybegynnere eller uskolerte sjakkamatører med mange typisk praktiske tips og eksempler for voksne som vil videre i spillet.

  Kjøp
  Pris
  155
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • How to Play Chess Like a Champion 21st Century Edition

  En instruktiv og inspirerende bok for alminnelige hobbyspillere om og med briljant sjakk, både klassiske partier og mindre kjente. Det er en nyutgave av en gammel klassiker fra USAs store sjakkforfatter Fred Reinfeld.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • 1001 Brilliant Ways to Checkmate 21st Century Edition

  En nyutgave med vår algebraiske sjakknotasjon av denne klassikeren av Fred Reinfeld. Det er mattoppgaver ordnet etter temaer som introduseres, og i mange tilfeller krevende saker. Mest fra ratingnivå omlag 12-1300 og langt oppover.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2014
 • 1001 Winning Chess Sacrifices and Combinations 21st Century Edition

  En nyutgave med vår algebraiske sjakknotasjon av denne gamle klassikeren av Fred Reinfeld. Det er kombinasjonsoppgaver ordnet etter temaer som introduseres, men ganske krevende saker. Mest fra ratingnivå omlag 12-1300 og langt oppover.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2014
 • The Immortal Games of Capablanca 21st Century Edition

  Den amerikanske mesteren Fred Reinfelds berømte samling med 113 utvalgte partier av Capablanca, i en moderne utgave med riktig notasjon, 200 flere diagrammer og enkelte påpekninger fra analyseprogrammet Stockfish 14.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2022
 • Reinfeld on the Endgame 21st Century Edition

  Fred Reinfeld lille klassiker av en sluttspillbok, for første gang utgitt med vår moderne algebraiske sjakknotasjon. En personlig bok fra den kjente amerikanske spilleren og sjakkforfatteren. Om blant annet avbytter til riktige sluttspill.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2019
 • The Complete Chess Course

  Kjøp
  Pris
  275
  Av