Forfattere

Forfatter 'Garry Kasparov'

Oversikt over våre produkter med Garry Kasparov

 • Garry Kasparov on Modern Chess 1: Revolution in the 70s

  En utrolig spennende bok for alle sjakkfrelste, og vanskelig å plassere i kategori, men de 22 første kapitlene handler om hver sin åpning eller åpningsvariant som har satt sitt preg på moderne sjakk fra 70-tallet til i dag.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2007
 • Kasparov Against the World

  Kjøp
  Pris
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2000
 • My Great Predecessors 4 (Fischer m.fl.)

  Kasparovs beretning om Bobby Fischer har blitt et høydepunkt i den allerede legendariske serien om forgjengerne i VM-stolen. Gjennom et innbundet verk på 496 sider forteller Kasparov historien om Sovjetsjakkens geniale soloutfordrer fra New York og går gjennom mange av partiene hans med nye og friske øyne.

  Kjøp
  Pris
  410
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2003
 • Deep Thinking Where Machine Intelligence Ends and Human Creativity Begins

  Kasparovs nye bok, i samarbeid med kompetente Mig Greengard, handler om kunstig intelligens og sjakk. En interessant bok som har fått en positiv mottagelse. Den tar utgangspunkt i sjakk, men inneholder ingen trekk eller partier.

  Kjøp
  Pris
  300
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2017
 • Garry Kasparov on Garry Kasparov Part 2: 1985-1993

  Bind 2 i Kasparovs selvbiografiske trilogi dekker perioden da han var FIDE-verdensmester og er både en fenomenalt kommentert partisamling og en innside-beskrivelse av folk og forhold i sovjetisk og internasjonal sjakk.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2013
 • Garry Kasparov's Chess Puzzle Book

  Mange fine taktiske testoppgaver hentet fra året 1993. Kapitlene er delt inn etter hvilken brikketype som spiller en hovedrolle.

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  B-D
  Av
 • My Great Predecessors 5 (Korchnoi og Karpov)

  En stor bokbegivenhet i sjakk: Kasparovs opus på 480 sider om perioden rett før han selv ble verdensmester i 1985, og en samlet framstilling om karrierene til de to store mesterne Viktor Korchnoi og Anatolij Karpov fra begynnelsen og fram til i dag. Korchnoi følges til og med sjakkfestivalen i Drammen 2004-05.

  Kjøp
  Pris
  410
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006
 • Garry Kasparov on Modern Chess 2: Kasparov vs Karpov 1975-1985

  Kasparov fortsetter det store og gedigne bokprosjektet sitt og forteller i dette bindet historien om de 76 første partiene sine mot Karpov, fra et simultanparti 1975 til og med 24. og siste parti 9. november 1985 da han ble verdensmester.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2008
 • My Great Predecessors 2 (Euwe til og med Tal)

  Bind 2 i Kasparovs storverk handler om verdensmesterne Euwe, Botvinnik, Smyslov og Tal, men også atskillig om deres store samtidige Keres, Bronstein og Geller. Boka bugner av både godt lesestoff og ganske omfattende sjakk-analyser på høyt plan. Serien er et praktverk både å lese og ha i bokhylla!

  Kjøp
  Pris
  410
  Nivå
  C-D
  Av
 • How I Became World Champion vol. 1 DVD

  Drøyt 6 timer med Kasparov selv hjem på PC'en, der han forteller om livet og karrieren sin og ikke minst viser mange partier. Denne første delen går fram til 1985.

  Kjøp
  Pris
  420
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2012
 • My Great Predecessors 3 (Petrosjan og Spasskij m.fl.)

  Boka forteller historien om sjakkspillets niende og tiende konge på Kasparovs sedvanlige grundige og personlige måte. De to verdensmesterne Tigran Petrosjan (mester 1963-69) og Boris Spasskij (mester 1969-72) fikk en spesiell betydning for Kasparovs egen karriere.

  Kjøp
  Pris
  410
  Nivå
  C-D
  Av
 • Checkmate! My first chess book

  Kasparovs nybegynnerbok inneholder først og fremst spillereglene og litt til, men dernest også ikke så få smarte mattoppgaver å trene på. En pen innbundet bok på 96 sider, og altså på engelsk.

  Kjøp
  Pris
  165
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2004
 • Mr. Kasparov: How to Play the Queen's Gambit DVD

  Selveste Garri Kasparov gir deg her en personlig framstilling av den viktige åpningen Dronninggambit. Nivået er ganske grunnleggende og kanskje best tilpasset spillere med rating mellom ca. 1200 og 2200, men Kasparovs gjennomgang har naturlig en ekstra interesse for alle sjakkvenner.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av
 • My Great Predecessors 1 - 5 (komplett)

  EN FIN SJANSE til å sikre seg Kasparovs legandariske fembinds bokserie om alle forgjengerne sine som verdensmestere. Nesten et helt sjakkbibliotek alene! Kasparov skriver alltid engasjert og levende, og har dessuten underkastet mange flotte og viktige partier en ny og kritisk analyse.

  Kjøp
  Pris
  1780
  Nivå
  B-D
  Av
 • Mr. Kasparov: How to play the Najdorf volume 2 DVD

  Den tredje av Kasparovs populære åpnings-DVD'er er den andre delen av den gjennomgangen hans av Najdorf-varianten i siciliansk.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
 • Garry Kasparov on Modern Chess 4: Kasparov vs Karpov 1988-2009

  Kasparovs imponerende tredje bind i bokserien om tilsammen 35 års møter med superrivalen Karpov. Her er de mange partiene fra og med 1988, med den femte VM-matchen i 1990, og fram til og med lynsjakk i 2009.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2010
 • How Life Imitates Chess [INNBUNDET] Making the Right Moves, from the Board to the Boardroom

  Kasparovs bok der "The Most successful chess player of all time shares his insights into life as a game of strategy". Kasparov er en allsidig kar med mange tanker og kunnskaper

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2007
 • Mr. Kasparov: How to Play the Najdorf volume 1 DVD

  Kongen selv tegner og forteller grunnleggende og temmelig konkret om sitt yndlingssystem Najdorf-varianten i siciliansk, altså fra stillingen etter 1 e4 c5 2 Sf3 d6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Sf6 5 Sc3 a6, og på denne DVD'en har Kasparov fokus på trekket 6 Lg5. En flott DVD for ganske teoriinteresserte seere.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
 • Garry Kasparov on Garry Kasparov Part 3: 1993-2005

  Tredje og siste bind i Kasparovs store verk om sin aktive sjakk-karriere med et hundretalls grundig kommenterte partier, og hele beskrivelsen hans av begivenheter, folk og forhold i verdenssjakken. En innbundet bok på 501 sider.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2014
 • Lessons In Chess

  Kjøp
  Pris
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1997
 • Garry Kasparov on Garry Kasparov Part 1: 1973-1985

  Kasparovs nye selvbiografiske storverk er selvfølgelig en begivenhet. Dette første bindet på 520 sider inneholder 100 kommenterte partier og en god del tekst i tillegg.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2011
 • Mr. Kasparov: How to Play the Najdorf volume 3 DVD

  En helt ny DVD som gir deg over fem timer med Kasparov om Najdorfvarianten i siciliansk med det moderne førstevalget 6 Le3. Det er naturligvis en begivenhet å få Kasparov hjem i stua for å demonstrere et aktuelt tema som han antagelig er verdens fremste ekspert på.

  Kjøp
  Pris
  425
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2007
 • Garry Kasparov on Modern Chess 3: Kasparov vs Karpov 1986-1987

  En rett og slett gedigen bok om de to intense og tøffe VM-matchene i London 1986 og Sevilla 1987. Her er i tillegg til planetens grundigste og antagelig mest leseverdige partikommentarer også mye høyst interessant stoff om forhold utenom selve matchene, med andre turneringer, forberedelser, sekundanter og KGBs roller i favør av Karpov som Kasparov sannsynliggjør.

  Kjøp
  Pris
  400
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2009
 • My Great Predecessors 1 (Steinitz til og med Aljechin)

  Her starter Kasparovs storstilte og generøse gjennomgang i fem bind av verdensmesterne i sjakk fram til han selv. Det første bindet handler om mesterne Steinitz, Lasker, Capablanca og Aljechin, pluss en introduksjon som går lenger tilbake i tid.

  Kjøp
  Pris
  410
  Nivå
  B-D
  Av