Forfattere

Forfatter 'Gary Lane'

Oversikt over våre produkter med Gary Lane

 • Vienna Game

  Markedets ledende bok om Wienerparti 1 e4 e5 2 Sc3. Bygget opp rundt 77 komplette, moderne partier. Passer for spillere med ratingstyrke fra omlag 1100 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-D
  Av
 • Ideas behind Modern Chess Openings: Black

  En aktuell og ganske komplett repertoarbok for svart. Gary Lane foreskriver Skandinavisk med 3...Dd6 som universalvåpen mot e4, Tsjigorinforsvaret (d5 fulgt av Sc6) mot d4 og 1...Sc6 fulgt av e5 mot Engelsk 1 c4. Boka passer antagelig best for ratingnivå ca. 1000 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
 • Improve Your Chess in 7 Days

  En bok med mange praktiske tips for klubbspilleren som vil komme litt videre uten veldig omfattende sjakkstudier. Her er det mange godbiter å glede seg over i forfatterens personlige stil og med en passe grundig gjennomgang kommentert nesten trekk for trekk.

  Kjøp
  Pris
  195
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2007
 • The Greatest Ever Chess Tricks and Traps

  En første bok som går grundigere inn på utvalgte triks og feller i åpningsspillet, mange av dem kjente og relativt enkle, andre mye lettere å tråkke uti slik boka viser at også sterke spillere har gjort.

  Kjøp
  Pris
  185
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2008
 • Sharpen Your Chess Tactics in 7 Days

  IM Gary Lane presenterer en slentrende morsom og ganske instruktiv bok med masse fiffig sjakktaktikk i alle spillets faser, mest i åpningen og midtspillet. Ja, en interessert sjakkstudent med ratingstyrke omlag 1000 - 2000 kan nok gå gjennom boka på 7 dager med mye glede og nettopp en skjerping av den taktiske teften og slagkraften.

  Kjøp
  Pris
  185
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Prepare to Attack

  IM Gary Lane viser angrepssjakk og grunnlaget for et angrep. Det er en populært anlagt og instruktiv bok uten en tung vitenskapelig tilnærming.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2010