Forfattere

Forfatter 'Ivan Sokolov'

Oversikt over våre produkter med Ivan Sokolov

 • The Chigorin Bible, A Classic Defence to the Ruy Lopez

  En bok om i alle fall 1900-tallets hovedvariant mot Spansk: Tsjigorin-forsvaret 1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 Lb5 a6 4 La4 Sf6 5 0-0 Le7 6 Te1 b5 7 Lb3 d6 8 c3 0-0 9 h3 Sa5 10 d4 c5. De to sterke stormesterne gir en grundig både teoretisk og historisk innføring i disse fortsatt aktuelle systemene.

  Kjøp
  Pris
  280
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2018
 • Secrets of Positional Sacrifices DVD with Grandmaster Ivan Sokolov DVD

  En instruktiv og også underholdende DVD om det krevende temaet posisjonelle offer i sjakk, med den tidligere verdensstjernen Ivan Sokolov som gjennomgår ti stormesterpartier, derav to spilt av ham selv.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2016
 • Chess Middlegame Strategies volume 2 Opening Meets Middlegame

  Sokolovs andre strategibind handler særlig om midtspill og temaer fra spesifikke åpninger: Siciliansk, Spansk, Caro-Kann exf6, Moderne Benoni og Katalansk, og et siste kapittel om partier der springere tildels litt uventet blir sterkere enn løpere.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • Chess Evolution November 2011 Top analysis by Super GMs

  Til jul og nyttår utkom nye Chess Evolution med det ferskeste av grundige åpningsanalyser på stormesternivå, fra en stab avanserte medarbeidere.

  Kjøp
  Pris
  300
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2011
 • The Strategic Nimzo-Indian Volume 1 A Complete Guide to the Rubinstein Variation

  En ny formidabel åpningsbok fra New In Chess. Ivan Sokolov er stor ekspert på 4.e3 mot Nimzoindisk som denne store boka handler om. Han slo bl.a. Kasparov med trekket i 1999. Neste bind vil handle om 4.a3.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2012
 • Sokolov's Best Games

  Den bosniske stormesteren Ivan Sokolov etablerte seg fra ung alder som en av de mest spennende sjakkspillerne i verden. I 1994 var han sentral da Bosnia-Herzegovina klarte et imponerende sølv bak Russland i sjakkolympiaden. Siden flyktet han fra de forferdelige krigshandlingene i hjemlandet og har naturalisert seg som toppspiller i Nederland.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  C-D
  Av
 • Ivan's Chess Journey Games and Stories

  En nesten forbausende interessant bok. På overflaten tilsynelatende "bare" en kommentert partisamling av og med Ivan Sokolov som en av verdens 20 beste spillere gjennom mange år. Men også en spennende bok om sjakkspillets store mestere som han har møtt.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2016
 • Chess Middlegame Strategies Volume 1

  Ivan Sokolov er den sterkeste spilleren i verden som skriver lærebøker i sjakk. Midtspillbøkene er tydelig gjennomarbeidet i hodet og dermed av høyt kaliber, og mest passende for spillere med rating fra 18-1900 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2017
 • Sacrifice and Initiative in Chess Seize the Moment to Get the Advantage

  Det finnes etterhvert endel bøker om offer, intuisjon og angrepssjakk, men denne nye av den mangeårige verdensstjernen Ivan Sokolov fanger likevel stor interesse. Han har tydelig gjort et stort og engasjert arbeid, som det også framgår av forordet hans.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2013
 • Winning Chess Middlegames An Essential Guide to Pawn Structures

  En moderne klassiker om bondestrukturene i sentrum og planer i forhold til disse. Som Sokolov skriver i introduksjonen, er en slik forståelse viktig for å kunne høste fruktene også av dagens konkrete dataassisterte åpningsforberedelser.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • The Ruy Lopez Revisited, Offbeat weapons & unexplored resources

  Enda en stor og solid åpningsbok fra New In Chess. Stormester Ivan Sokolov behandler tilsammen seks alternativer som svart har mot spansk, uten å måtte gi seg i kast med enda mye mer omfattende åpningsstudier.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2009