Forfattere

Forfatter 'James Rizzitano'

Oversikt over våre produkter med James Rizzitano

 • Understanding Your Chess Learn from your games and improve your results!

  Rizzitano er en sterk internasjonal mester som her viser hvordan du kan gjøre framgang i sjakk gjennom et nærmere studium av dine egne partier. Han bruker nesten bare eksempler fra sine egne partier og fokuserer omtrent like mye på åpningsspill og midtspill.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  B-C
  Av
 • Chess Explained: The Queen's Gambit Declined

  En aktuell bok om ulike Dronninggambit-varianter etter 1 d4 d5 2 c4 e6. Ja, bøkene i åpningsserien "Chess explained" gir en forklaring av ideene i stillingen, egnet for spillere med ratingstyrke fra omlag 1100 og oppover, men mest av alt innebærer de en åpningsteoretisk oppdatering med bare aktuelle partier spilt i de siste årene, her mest fra årene 2002-06. Åpningsmessig er bøkene dermed høyst aktuelle også for mesterspillere.

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2007
 • Chess explained: The Taimanov Sicilian

  En overkommelig bok i denne serien der 25 aktuelle partier blir grundig kommentert. Temaet er stillingen etter 1 e4 c5 2 Sf3 e6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Sc6 som tidligere ble kalt Paulsen-varianten og nå altså Taimanov etter dens mest trofaste tilhenger på høyt så plan gjennom flere tiår.

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  B-D
  Av
 • Play the Najdorf Sicilian

  En praktisk bok om og med Najdorf-varianten i siciliansk, bygget på gjennomgang av 25 partier fra de senere årene, mange av dem spilt i 2008 og 09. Boka blir dermed et verdifullt supplement til dem som ellers finnes, og kan fungere som en god introduksjon.

  Kjøp
  Pris
  160 100
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2010