Forfattere

Forfatter 'Jesper Hall'

Oversikt over våre produkter med Jesper Hall

 • Schackledarens Handbok

  Den dyktige svenske sjakktreneren Jesper Hall har med hjelp fra noen tidligere svenske kilder skrevet denne aktuelle boka om sjakkledelse og sjakk-undervisning og trening.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  A-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2007
 • Tore och turneringen Historien om Rilton Cup

  IM Jesper Hall har skrevet boken om Nordens mest tradisjonsrike åpne turnering, Rilton Cup i Stockholm som har vært spilt rundt nyttår siden årsskiftet 1971/72. Jesper Hall både forteller historien, presenterer de fleste av Sveriges betydelige spillere i moderne tid, som "Riltonprofiler" og kommenterer, eller har fått kommentert av spillerne selv, mange interessante partier fra turneringenes historie. Det er skikkelige og instruktive kommentarer, som det passer seg når den kjente sjakktreneren Jesper Hall er forfatter. Boka presenterer også turneringenes sponsor, først i levende live og senere gjennom et betydelig fond, dr. Tore Rilton (1904-83).

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2007
 • Schackspelaren som blev författare Frans G. Bengtsson

  En bok om og med svenske Frans G. Bengtsson (1894-1954) som er klart mest kjent som forfatter av romanene om Røde Orm. Men denne boka får fram hvordan Bengtsson først var sjakkspiller.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2007