Forfattere

Forfatter 'Johan Hellsten'

Oversikt over våre produkter med Johan Hellsten

 • Play the Sicilian Kan

  For første gang på lenge siden en bok om varianten 1 e4 c5 2 Sf3 e6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 a6, "et dynamisk og fleksibelt repertoar for svart", som undertittelen sier. Krevende, mystiske og risikable stillinger, kan vi legge til av en viss egen erfaring.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2008
 • Mastering Chess Strategy

  En imponerende innholdsrik strategibok av det moderne slaget, der leseren i stor grad blir testet. Denne starter riktig med en rekke eksempler som viser hva forfatteren vil forklare oss, før vi prøver i praksis.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2010
 • A Complete Repertoire for Black for strategically-minded players

  En dobbel repertoarbok prisgunstig samlet spennende under ett med Grünfeldindisk som valg mot 1 d4 og Sicliansk Kan-variant (med 2...e6 og 4...a6) som valg mot 1 e4.

  Kjøp
  Pris
  290
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • Mastering Opening Strategy

  Johan Hellsten følger opp suksessen sin med en reell treningsbok i åpningsspill! På tvers av ulike åpninger makter han å gjennomgå prinsippene for åpningsspill og å teste leserne seriøst i hvert kapittel.

  Kjøp
  Pris
  275
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2012
 • Mastering Endgame Strategy

  Dagens sjakkspillere vasser etterhvert i prima lære- og treningsstoff som var ukjent i forrige generasjon. Hellstens store nye sluttspillbok virker glimrende som systematisk tenkt lærestoff fulgt av 240 oppgaver å løse.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2013