Forfattere

Forfatter 'Konstantin Sakaev'

Oversikt over våre produkter med Konstantin Sakaev

 • The Complete Manual of Positional Chess The Russian Chess School 2.0 Opening and Middlegame

  En flott og spennende strategibok, med selvfølgelig en overdreven tittel. Om ikke komplett, så presenterer disse fremragende stormesterne mange viktige temaer på en fin måte. Til hvert kapittel foreslår de dessuten flere partier å studere.

  Kjøp
  Pris
  315
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2016
 • Complete Slav II

  Andre halvdel av bøkene "Complete Slav" dekker de fleste tradisjonelt viktigste variantene etter 1 d4 d5 2 c4 c6 3 Sf3 Sf6 4 Sc3. Gjennom å behandle bare de sterkeste fortsettelsene holder Sakaev boka i et overkommelig format, og leverer likevel et hovedverk om Slavisk dronninggambit.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2013
 • The Petroff: an Expert Repertoire for Black

  Russisk 1 e4 e5 2 Sf3 Sf6 er kjent som et solid våpen, men har vært under et visst press i senere år, så de fleste spiller nå 2...Sc6. Den sterke stormesteren Sakaev gir her svartspilleren pålitelig ny input med 2...Sf6.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2011
 • The Complete Manual of Positional Chess Volume 2 Middlegame Structures and Dynamics

  Ja, enda en bok som gir viktig grunnlag for å bli skikkelig god i sjakk! Del 2 av bøkene i den russiske sjakkskolen, materiale utviklet og samlet av to kjente stormestere, til både trenere og for egenstudium i verdens ledende sjakkland.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2017
 • Complete Slav I

  Imøtesett med ekstra stor interesse i mestermiljøer: Spesialisten Sakajevs første store bok om "moteåpningen" Slavisk dronninggambit! Bokstavelig en tungvekter-bok med oppdaterte analyser av en anerkjent kapasitet.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2012