Forfattere

Forfatter 'Marek Soszynski'

Oversikt over våre produkter med Marek Soszynski

 • The Fearsome Four Pawns Attack

  En ny omfattende bok om den evig ambisiøse 4-bondevarianten i kongeindisk. Forfatterne hevder at varianten stiller svart på vanskelige prøver, og de dokumenterer dette gjennom 18 kapitler i en innholdsrik bok spekket med mange ferske partier og partireferanser.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
 • Sabotaging the Sicilian, French and Caro-Kann with 2.b3

  En bok med det alternative valget for hvit som spiller 1 e4 og enkelt og greit besvarer 1... c5, e6 eller c6 med 2 b3, som selvfølgelig er spillbart og gir mer uvante stillinger. Mot fransk er hvit i boka beredt til Reti-gambiten 1...e6 2 b3 d5 3 Lb2!? dxe4.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • How to Think in Chess

  Hvordan tenke for å vinne i sjakk? Dette er en av bøkene som går mest seriøst inn på denne største utfordringen for sjakkspillere. Den er på relativt høyt nivå og dekker egentlig alle spillets faser, med analyse- og tenketeknikker, metoder for å fremme kreativitet, råd om å sette mål og håndtere stress og mentale blokader og over 200 spesielt utvalgte sjakkoppgaver. Så ble da også denne boka til de to polakkene en bestselger fra den utkom i 2001. Mest for spillere med ratingstyrke fra 1400 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2001