Forfattere

Forfatter 'Marek Soszynski'

Oversikt over våre produkter med Marek Soszynski

 • The Polish Defense Systems for Black Based on ...b5

  En bok om svarts litt ukonvensjonelle åpninger med 1...b5 (Polsk) og også 1...a6 (St. George) eller 1...e6 fulgt av a6 og b5. Litt populære åpninger i alle fall som overraskelsesvåpen.

  Kjøp
  Pris
  305
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2022
 • Sabotaging the Sicilian, French and Caro-Kann with 2.b3

  En bok med det alternative valget for hvit som spiller 1 e4 og enkelt og greit besvarer 1... c5, e6 eller c6 med 2 b3, som selvfølgelig er spillbart og gir mer uvante stillinger. Mot fransk er hvit i boka beredt til Reti-gambiten 1...e6 2 b3 d5 3 Lb2!? dxe4.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2018
 • The Fearsome Four Pawns Attack

  En ny omfattende bok om den evig ambisiøse 4-bondevarianten i kongeindisk. Forfatterne hevder at varianten stiller svart på vanskelige prøver, og de dokumenterer dette gjennom 18 kapitler i en innholdsrik bok spekket med mange ferske partier og partireferanser.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  C-D
  Av
 • How to Think in Chess

  Hvordan tenke for å vinne i sjakk? Dette er en av bøkene som går mest seriøst inn på denne største utfordringen for sjakkspillere. Den er på relativt høyt nivå og dekker egentlig alle spillets faser, med analyse- og tenketeknikker, metoder for å fremme kreativitet, råd om å sette mål og håndtere stress og mentale blokader og over 200 spesielt utvalgte sjakkoppgaver. Så ble da også denne boka til de to polakkene en bestselger fra den utkom i 2001. Mest for spillere med ratingstyrke fra 1400 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2001