Forfattere

Forfatter 'Max Euwe'

Oversikt over våre produkter med Max Euwe

 • Fischer World Champion! (New edition) The Acclaimed Classic About the 1972 Fischer-Spassky Match

  En utvidet nyutgave av Euwe og Timmans anerkjente klassiker om tidenes sjakkmatch i Reykjavik i 1972. De 15 flere sidene består av bl.a. Kasparovs nye forord "Our greatest knight", Timmans nye essay "A breathtaking model" også om Fischer, naturligvis, dessuten tilleggsanalyser til noen av partiene.

  Kjøp
  Pris
  245
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2009
 • Das Mittelspiel 1

  En stor nyutgivelse av Euwe og Kramers gamle klassiker av en lærebok i midtspillet.

  Kjøp
  Pris
  325
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2009
 • The Hague-Moscow 1948 Match/Tournament for the World Chess Championship

  Sjakkhistoriens viktigste turnering kåret verdensmesteren etter Aljechins død. Euwes bok om begivenheten kommer her endelig på engelsk! Botvinnik vant med 14 poeng, foran Smyslov 11, Reshevsky og Keres 10 1/2 og Euwe 4.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • Meister gegen Amateur (2017)

  Kjøp
  Pris
  250
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2017
 • Urteil und Plan im Schach

  Et nytt opptrykk med nytt omslag av Max Euwes klassiker fra 1956. En fortsatt like instruktiv bok om viktige temaer i sjakkstrategien, med hele partier som gjengis i kortform fram til en stilling som skal bedømmes og planen legges.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2015
 • Meister gegen Meister

  En pedagogisk klassiker av en partisamling som første gang utkom i 1981. Her er 25 partier på høyt plan, presentert i rekkefølge etter hvilken åpning de er spilt i. Dermed er det en god introduksjon til både åpningsspill og midtspill og de to fasene sett i sammenheng.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1981
 • Amateur wird Meister

  En nyutgave fra 2009 av Euwe og Meidens klassiker som på grundigste måte viser hvordan sterke sjakkmestere beseirer spillere på nivåene under. Dette er svært instruktivt, og systematikken er veldig god både på midtspiltemaer og ved at partier i samme åpning kommer etter hverandre.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1984
 • Meister gegen Amateur (2006)

  Euwe og Meidens klassiker fra 1968 som stadig kommer i nye opplag. Vi har plassert denne anerkjente læreboka under Generelt om åpninger, da forfatterne går gjennom åpningene temmelig nøye trekk for trekk, framfor alt ved å vise viktige sjakkprinsipper og nyanser gjennom (reelt avgjørende) feil som amatørene gjør tidlig i spillet. Men i virkeligheten er det nesten like mye en generell lærebok og en bok om god og mindre god planlegging.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 1968