Forfattere

Forfatter 'Nikolay Minev'

Oversikt over våre produkter med Nikolay Minev

 • The Life & Games of Akiva Rubinstein Volume 2 The Later Years

  Den svært utvidede nyutgaven av andre bind om den store mesteren Rubinstein, om perioden 1921-61, møtes med stor interesse av hans beundrere selv 80 år etter hans siste turneringsparti. Donaldson og Minev har nedlagt et kolossalt arbeid

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2012
 • A Practical Guide to Rook Endgames CD

  CD-versjonen av Minevs høyt verdsatte, særdeles lærerike bok om tårnsluttspill. Dette er de viktig(st)e tårnsluttspillene gjennomgått på en klargjørende måte, kunnskaper som det er viktig for sjakkspillere å beherske. Det er tårnsluttspill som opptrer klart oftest i praksis av alle sluttspill. Med CD-utgaven nyter du lærdommen direkte på PC'en, sammen med enten ChessBase light (fri nedlasting fra chessbase.com), ChessBase 9.0 (eller lavere), Fritz eller de andre analysemotorene fra ChessBase, eller du bruker pgn-versjonen med en pgn-leser.

  Kjøp
  Pris
  190
  Nivå
  B-C
  Av
 • The Life & Games of Akiva Rubinstein vol. 1 Uncrowned King (2nd edition)

  Første halvdel av det moderne standardverket om Rubinstein, av forfatterne kåret til tidenes sterkeste ikke-verdensmester sammen med Keres og Kortchnoi og dermed den sterkeste spilleren som aldri fikk sjansen til å spille om VM.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  B-D
  Av