Forfattere

Forfatter 'Robert Hübner'

Oversikt over våre produkter med Robert Hübner

 • B80 Sicilian Defence Scheveningen variation

  En etterhvert gammel bok der mangeårig superstormester Robert Hübner presenterer Scheveningen-siciliansk som oppstår etter for eksempel Kasparovs trekkrekkefølge 1 e4 c5 2 Sf3 d6 3 d4 cxd4 4 Sxd4 Sf6 5 Sc3 e6. En oversiktelig bok i Infomators tegnspråk og med komplette partier til slutt. Nå på tilbud.

  Kjøp
  Pris
  50
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 1994
 • World Champion Fischer CD

  En spennende CD med Bobby Fischer! Den store analytikeren Hübner gjennomgår partiene i Fischers egen klassiker "My 60 Memorable Games". CD-en inneholder omlag 1000 partier som er kommentert fra grundig til bare litt, og mange vil også glede seg over sju videsnutter fra guden Fischers karriere.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  C-D
  Av
 • Materialien zu Fischers Partien

  Den tyske stormesteren og superanalytikeren Robert Hübner går i denne boka gjennom en del av Bobby Fischers partier som han selv har kommentert i klassikeren "My 60 Memorable Games". Hüber finner naturligvis en del feil, og han presenterer funnene på en interessant måte. I boka har han også et kapittel om Fischers spillestil og et om Fischer som forsvarsspiller. Det sistnevnte innleder han med partiet der Fischer spilte svart mot vår egen Svein Johannessen under OL i Havanna i 1966. Han tar her utgangspunkt i Boleslavskijs analyser i turneringsboka der han mener at Svein kunne ha vunnet og dernest i Agurs analyser i boka Bobby Fischer: His Approach to Chess, som vil vise Fischers geniale forsvar i dette partiet. Sannheten ligger ifølge Hübner et sted i mellom.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  C-D
  Av
 • Fünfundfünfzig feiste Fehler

  Her ligger det altså i kortene at Hübner selv av ulike årsaker ikke fant beste trekk i disse stillingene under partiet. Eksemplene er fra partier på 80-tallet, med tre partier fra Oslo Schakselskaps flotte 100 års jubileumsturnering i 1984

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 1990
 • Twenty-five Annotated Games

  En innbundet bok på 416 sider med bare 25 partier av og med Robert Hübner. Den tyske superstormesteren er berømt for sine utrolig grundige partikommentarer, og her er en fin samling av 25 utvalgte partier som han selv spilte i tidsrommet fra 1967 til 85. Dette er selvfølgelig utrolig lærerikt stoff og i seg selv fascinerende med de voldsomme analysene som det ikke er obligatorisk å spille gjennom i sin helhet! Hübner har ellers vært kjent som den sympatiske og kjempesterke spilleren med de relativt dårlige konkurransenervene. Han ble to ganger eliminert i kandidatmatchene om VM med minst mulige margin, da nervene slo krøll på seg i møtene med henholdsvis Tigran Petrosjan og Viktor Kortsjnoj.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  C-D
  Av