Forfattere

Forfatter 'Rustam Kasimdzhanov'

Oversikt over våre produkter med Rustam Kasimdzhanov

 • Attacking the King - for Experts DVD

  4 timers angrepssjakk med Kasimdzhanov instruktivt, effektivt og sjarmerende hjem på PCen din. På første del av DVDen viser han instruktiv angrepssjakk ved verdensmesterne fra Steinitz til Kasparov, og deretter forklarer han prinsippene i angrepssjakk med hans egne partier som gode eksempler.

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Benoni is Back in Business DVD

  Kasimdzhanov, tidligere FIDE-verdensmester og nå Caruanas sekundant, gir en oppdatert presentasjon av å spille Modern Benoni som svart, gjerne med trekkrekkefølgen 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sf3 c5 4 d5 exd5 5 cxd5.

  Kjøp
  Pris
  345
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2020
 • Play the French Defence DVD Volume 2 Top Choice Repertoire DVD

  En herlig seriøs presentasjon av et repertoar med Fransk mot 1.e4, av og med selveste Rustam Kasimdzhanov.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2022
 • A lifetime Repertoire: Play the Nimzo Indian DVD

  En oppdatert og spennende ny DVD om å spille den solide og fleksible åpningen Nimzo-indisk med svart: 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sc3 Lb4. Ett av de sikreste åpningsvalgene der svart også har håp om å kunne spille på gevinst.

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2018
 • The Power of Tactics A world champion's guide for a club player DVD

  Populære Kazimdzhanov demonstrerer sjakktaktikk fra et helt grunnleggende nivå og oppover. Han mener at de tre viktige temaene er bindinger, dobbeltangrep og svak sisterad.

  Kjøp
  Pris
  385
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2010
 • The Classical French Main Line DVD

  Over fem timers DVD-gjennomgang av Klassisk Fransk (1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sc3 Sf6 4 e5 Sd7) med tidligere FIDE-verdensmester Kasimdzhanov. Gir to ulike repertoar for svart. En ypperlig - og hyggelig - måte å lære en aktuell åpning på!

  Kjøp
  Pris
  350
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2015
 • Play the French Defence DVD Volume 1 Top Choice Repertoire DVD

  En herlig seriøs presentasjon av et repertoar med Fransk mot 1.e4, av selveste Kasimdzhanov, selv FIDE-verdensmester og senere sekundant til både Anand og Caruana.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2022
 • Anti-Moscow Gambit for Experts DVD

  3 1/2 times rykende aktuell gjennomgang av "Anti-Moskva-gambiten" i dronninggambit. Analysene til FIDE-verdensmesteren av 2004 starter fra Radjabov - Anand i 2006 og inkluderer årets Wijk-aan-Zee-turnering der Topalov sjokkerte Kramnik med 12 Sxf7...

  Kjøp
  Pris
  355
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2008
 • A World Champion's Guide to the Petroff DVD

  Russisk er en populær åpning og dessuten mye mer spennende enn ryktet sitt, viser Kazimdzhanov på denne nye DVD'en som er like mye for hvit- og svartspillere. Kazidmzhanov - FIDE-verdensmester i 2004 - følger her opp suksessen fra Kongeindisk-DVD'en sin som har blitt mye av en slager. Han forteller på en sjarmerende og instruktiv måte som gjør læringen lystbetont for spillere på mange nivåer.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2007
 • Beating the French vol. 1 DVD

  Den første av tre DVD'er der Kazimdzhanov på en behagelig måte gir hvit et repertoar mot fransk med 1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sc3. Denne første DVD'en har 13 leksjoner på tilsammen 3 1/2 time med 3...Lb4 som hvit besvarer med 4 e5. Her forklares de typiske manøvrene, planene og angrepsideene i stillingene.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2007
 • Albin's Countergambit for Experts DVD

  Den gamle, romantiske Albins motgambit 1 d4 d5 2 c4 e5 ble vitalisert av Morozevich for noen år siden. Siden har også Kazimdzhanov forsøkt denne gambiten og han også med suksess. På denne DVD'en viser han moderne spillemåter i en gammel åpning som altså ikke er ufarlig. Spilletid nær 3 1/2 time.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • The Path to Tactical Strength DVD

  Denne DVD'en gir deg en ny anledning til å trimme og gjenkjenne taktiske motiver som er som så viktige for å bli god i sjakk. Gjennom 4 timer og 15 minutter kommer FIDE-verdensmesteren fra 2004 hjem i stua til deg og viser masse instruktive eksempler, pluss foreslår en metode for bedre gjenkjennelse og variantregning.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
 • Meet the Nimzo-Indian with 4.Qc2! All the Important Ideas, Strategies and Tricks DVD

  En skikkelig DVD med den "klassiske motevarianten" 4 Dc2 mot den alltid aktuelle åpningen Nimzo-indisk 1 d4 Sf6 2 c4 e6 3 Sc3 Lb4.

  Kjøp
  Pris
  330
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2012
 • The new McCutcheon DVD

  En fersk DVD om den i nyere tid sjeldne McCutcheon-varianten i Fransk: 1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sc3 Sf6 4 Lg5 Lb4. Tidligere FIDE-verdensmester Kasimdzhanov er åpenbart blant dem som har funnet ut ganske nye sannheter om dette spennende systemet.

  Kjøp
  Pris
  340
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2015
 • Endgames for Experts DVD

  En helt ny sluttspill-DVD med tidligere FIDE-verdensmester Kazimdzhanov som forlengst har vist seg som dyktig og behagelig til å presentere stoffet på DVD. Her gjennomgår han det vi kaller strategiske sluttspill som fortsatt er fulle av liv og muligheter. Det er slike stillinger som opptrer i mange virkelighetens partier, der posisjonelle faktorer som svakheter, bondemajoriteter, fribønder og offisersakitivitet avgjør riktig plan og til slutt resultatet. Kasimdzhanov belyser det hele med partier fra sin egen praksis og kan dermed forklare ekstra godt hvordan vi skal tenke riktig i mange forskjellige stillinger.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2009
 • Trends in modern Openings DVD

  En DVD med spennende åpningsanalyser og forslag i en rekke åpninger, av tidligere FIDE-verdensmester Kasimdzhanov som var sekundant for Anand i tre vellykkede VM-matcher. Fire timer med mange godbiter, mest for spillere på litt høyere nivå, fra rating ca 16-1700.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2014
 • Beating the French vol. 3 DVD

  Denne tredje nye fransk-DVD'en handler om stillingene etter 1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sc3 dxe4 4 Sxe4 der hvit har en terrengfordel og naturlig søker å gjøre det maksimale ut av denne gjennom større aktivitet. De 11 leksjonene handler om de viktige planene i stillingen, dels tålmodig mot et gunstig sluttspill og dels skarpere med aktuelle angrepsideer.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2007
 • A World Champion's Guide to the King's Indian 2nd ed DVD

  Ferske leksjoner i Kongeindisk av ingen ringere enn FIDE-verdensmesteren anno 2004, Rustam Kasimdzhanov har straks blitt et populært produkt. Mannen er til og med sjarmerende. På 3 timer og 25 minutter gir han deg det du trenger for å kunne prøve denne spennende åpningen som svart mot 1 d4. DVD'en er også en hyggelig og underholdende måte å lære på.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2012
 • Strategy Step by Step DVD

  Viktige strategiske emner er tema for en ny lærerik og hørverdig DVD med Kasimdzhanov. Gjennom utvalgte egne partier viser FIDE-verdensmesteren anno 2004 hvordan planleggingen formes helt fra åpningen og ideelt sett videreføres gjennom midtspillet. Han gjør deg fortrolig med bruken av viktige posisjonelle elementer som sterke og svake felter, bondekjeder, isolert bonde, hengende bønder, terrengfordel og en bondemajoritet.

  Kjøp
  Pris
  345
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2008
 • Beating the French vol. 2 DVD

  Den andre av tre nye fransk-DVD'er handler om hvordan hvit spiller for fordel og seier etter 1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sc3 Sf6 4 e5 og da tar utgangspunkt i stillingen etter 4...Sfd7 5 f4 c5 6 Sf3 Sc6 7 Le3. Gjennom 12 leksjoner demonstrerer Kasimdzhanov både hvordan hvit kan spille på gevinst i sluttspillene med en springer på d4 mot en dårlig løper på c8 og hvordan han med dronningene på brettet kan gå til kongeangrep, vist med partier av Kasparov, Shirov, Kramnik og andre storheter.

  Tidligere FIDE-verdensmester Rustam Kasimdzhanov har blitt en suksess på DVD med sin grundige, men samtidig hyggelige og poengterte gjennomgang av stoffet.

  Kjøp
  Pris
  320
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2007