Forfattere

Forfatter 'Sergey Ivashchenko'

Oversikt over våre produkter med Sergey Ivashchenko

 • Chess School 1b - The Manual of Chess Combinations

  En flott oppgavebok for spillere med ratingnivå cirka 900 - 1900. De 580 oppgavene er gjennomgående veldig rene, klare og instruktive. Boka er i praksis språkløs og med store fine diagrammer.

  Kjøp
  Pris
  170
  Nivå
  B-C
  Av
 • Chess Tactics for Intermediate Players CD CD

  Dette er fortsettelsen etter CD-en "Chess Tactics for Beginners". Denne inneholder 1180 taktiske stillinger sortert etter tema og vanskelighetsgrad. Mens du løser oppgavene, blir du vist gjendrivelsene av forslagene som ikke er korrekte, og du får tips til å finne riktig løsning. Innebygde er spilleprogrammet Crafty, til å spille og analysere med.

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-C
  Av
 • Chess Tactics for Beginners CD

  En innholdsrik CD med hele 1300 taktiske oppgaver som passer glimrende for nesten-nybegynnere og ferske spillere, enten det er voksne eller barn. Oppgavene er sortert etter tema og vanskelighetsgrad.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  A-B
  Av
 • Chess School 2 - The Manual of Chess Combinations

  Oppfølgeren til Chess School 1b, men her er de taktiske utfordringene tydelig mer krevende, først og fremst gjennom at eleven stort sett må se flere trekk framover. 1188 oppgaver med samme behagelig store diagramformat og løsninger bak i boka.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2008
 • Chess School 1a, The Manual of Chess Combinations

  En super treningsbok for ferske spillere, med 719 taktiske oppgaver fra enkle til litt mer krevende. De første 150 er matt i ett trekk, og deretter skal du klare remis og så vinne tårn, løper, springer og dronning, dernest matt i to trekk.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  A-B
  Av