Forfattere

Forfatter 'Susan Polgar'

Oversikt over våre produkter med Susan Polgar

 • Breaking through How the Polgar sisters changed the game of Chess

  Nå forlengst amerikansk naturaliserte Susan Polgar presenterer her som storesøster "the inside story of the lives of the famous Polgar sisters". Det er jo en unik historie i sjakkhistorien og en fin innbundet bok på over 300 sider med mye lesestoff og også mye sprek sjakk.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
 • The Colle-Zukertort System, Learn the Opening the Easy Way DVD

  En DVD om en gammel åpning som tidligere kvinneverdensmester Suzsa Polgar selv har feiret flere triumfer med. Hun påpeker at hvit trenger beskjedne vanlige teorikunnskaper i Colle-Zukertort-systemet som oppstår i stillingen etter 1 d4 Sf6 2 Sf3 e6 3 e3 d5 4 Ld3 (eller annen trekkrekkefølge), der hvit fortsetter med 5 b3, i motsetning til vanlig Colle der hvit spiller 5 c3.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
 • Winning Chess the Easy Way 1 - The Basic Principles of Chess DVD

  Tidligere kvinneverdensmester Susan Polgar er en dyktig sjakkpedagog med en lærerik DVD-serie for ferske spillere. Denne DVD'en tar særlig for seg de viktige prinsippene i åpningsspillet: Kjempe om sentrum, utvikle offiserene, sikre kongestillingen med rokade, ikke flytte samme brikke flere ganger og at hvert trekk skal ha en fornuftig plan.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  A-B
  Av
 • Winning Chess the Easy Way 2 Learn How to Create a Plan in the Opening, Middle and Endgame DVD

  Susan Polgar fortsetter sitt lærerike sjakk-kurs, og denne DVD nummer 2 og framover er ypperlig stoff for spillere som har kommet et stykke ut av nybegynnernivå, aller mest for det vi kaller ratingnivå omlag 500 - 1000.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B
  Av
 • Winning Chess the Easy Way 3 - Essential Chess Tactics and Combinations Essential Chess Tactics and Combinations DVD

  Pedagogisk og hyggelig læring av grunnleggende sjakktaktikk ved Susan Polgar, tidligere kvinneverdensmester. En utmerket DVD for dem som har kommet greit ut av nybegynnersjakken og vil få system på sjakkferdighetene sine.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B
  Av
 • Winning Chess the Easy Way 4: Opening Traps and Pitfalls DVD

  En svært nyttig og instruktiv gjennomgang av viktige åpningsfeller og feil som alle turneringsspillere egentlig bør kjenne til. En pedagogisk og underholdende åpningsleksjon som egner seg godt for alle spillere med ratingstyrke omlag 600 - 1300.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B
  Av
 • Winning Chess the Easy Way 5 - Bobby Fischer Bobby Fischer's Most Brilliant Instructional Games and Combinations DVD

  Den femte DVD'en i Susan Polgars serie handler om Bobby Fischer og møtene hennes med den amerikanske sjakk-legenden. Her gjennomgår Susan 10 av Fischers svært instruktive partier, men hun forteller også om personlige møter med legenden og kommer med synspunkter på bl.a. mulighetene hans mot Karpov i den ikke spilte matchen i 1975 og hvor god Fischer var i forhold til dagens topper.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2005
 • Winning Chess the Easy Way 6 in Las Vegas. Special edition (Secrets of How to Think Like a Grandmaster) DVD

  Det sjette produktet i denne serien er ekstra innholdsrikt med to DVD'er og tilsammen over 3 1/2 times spilletid. På den første gjennomgår Susan Polgar trekk for trekk tankegangen i tre av de mest lærerike partiene sine. Den andre inneholder stoff fra Las Vegas International Chess Festival som ble et gjensynstreff for de tre Polgar-søstrene og foreldrene.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
 • Learn the Endgame the Easy Way - Essential Basic Endgames, Part 2 DVD

  En svært behagelig og lærerik DVD som gjennomgår de viktige sluttspillene som kommer etter de helt elementære. Susan Polgar viser mange typer sluttspill som er perfekt læring for nesten-ferske sjakkspillere med ratingstyrke omlag 500 - 1300. Dette er 1 1/2 times spilletid som mange vil glede seg over og samtidig øke kunnskapene i en viktig del av spillet. DVDen krever ingen annen programvare.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B
  Av
 • Master the French, Part 1 of 3 DVD

  Susan Polgar presenterer stoffet sitt populært og hyggelig. Her viser hun åpningen Fransk og forteller at hun selv lærte den da hun var 4 år gammel. Hun fokuserer på planer, strukturer og taktiske temaer i denne åpningen som hun mener at du kan spille uten å pugge mange lange varianter. Passer godt for spillere med ratingstyrke omlag 800 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • Master the French, Part 2 of 3 DVD

  Nummer 2 av Polgars pedagogiske presenterte fransk-DVDer handler om å spille først og fremst svart mot Tarrasch-varianten, altså 1 e4 e6 2 d4 d5 3 Sd2. Passer godt for interesserte spillere med ratingstyrke fra omlag 800 og oppover. 1 time 40 minutters spilletid.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • Master the French, Part 3 of 3 DVD

  Den tredje av Susan Polgars fransk-DVDer handler om det antagelig mest kritiske tredjetrekket til hvit: 3.Sc3.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2008
 • A World Champion's Guide to Chess

  Noe så sjeldent som en nybegynnerbok med realistisk, forsiktig progresjon for alminnelige elever, mest for egentrening. Boka er neste utelukkende enkle taktiske oppgaver med korte tekster til. Vil fungere blant annet som en fin oppfølging etter Sjakkskolen 1.

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2015
 • Chess for Absolute Beginners Learn Chess in 30 Minutes DVD

  Tidligere kvinneverdensmester Susan Polgar er en populær sjakklærer på DVD. Hun er entusastisk og tydelig. Dette produktet er en kort og morsom introduksjon som gir bare det aller mest grunnleggende med reglene og brikkenes verdi pluss litt til.

  Kjøp
  Pris
  205
  Nivå
  A
  Av
 • Essential Basic Endgames - Part 1 Learn the Endgame the Easy Way DVD

  Mange foretrekker tidligere kvinneverdensmester Susan Polgar som den aller mest behagelige og ryddige sjakklæreren på DVD. Her viser hun mange av de aller mest grunnleggende sluttspillene.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2006