Forfattere

Forfatter 'Thomas Engqvist'

Oversikt over våre produkter med Thomas Engqvist

 • 300 Most Important Tactical Chess Positions

  300 instruktive taktiske stillinger i midtspill og sluttspill, som vil gjøre hver av oss til bedre sjakkspillere. IM Thomas Engqvist går nøye gjennom alle løsningene, ofte med flere enn én diagramstilling.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2021
 • Schackets mästare: I huvudet på Ulf Andersson

  Ulf Andersson er noe av en legende i moderne sjakk, og presenteres gjennom en flott innbundet bok i A4-format, skrevet av en journalist og en svensk IM og anerkjent sjakkforfatter, med fine fotografier i tillegg.

  Kjøp
  Pris
  380
  Nivå
  B-D
  Av
 • 300 Most Important Chess Positions Study five a week to be a better chess player

  En spennende ny bok med 300 viktige sjakkstillinger av mest strategisk art, samt mange viktige sluttspill, som begge deler er viktig og etterspurt stoff. Passer for spillere med ratingnivå cirka 1400 - 2200.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Petrosian move by move

  Motsatt rating og analysemotorer er spillets kvaliteter og estetikk poenget med sjakk. For litt viderekomne vil mange av partiene til Petrosian åpne et nytt rom, som kan anbefales. Her serveres gledelig 60 av disse unike partiene.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2014
 • Réti move by move

  Boka med Réti sine partier, grundig og pedagogisk kommentert, er samtidig mer enn vanlig i denne serien også en biografi om en original og viktig sjakkmester særlig på 1920-tallet.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2017
 • Stein move by move

  En faktisk gedigen bok med 60 svært godt kommenterte partier av Leonid Stein, den tredobbelte sovjetmesteren som så sørgelig døde i 1973, snaut 40 år gammel. Han var da regnet som en aktuell kandidat til å møte Bobby Fischer i VM-matchen som det ikke ble noe av.

  Kjøp
  Pris
  340
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2015
 • Chess Strategy for Kids Featuring 50 Smart Strategies

  Stoff om strategi og planlegging for ferske sjakkspillere er en utfordring. Denne nye boka gir begrepene og praktiske eksempler med mange gode observasjoner. Merk at den som så ofte ikke er spesielt for barn.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016