Forfattere

Forfatter 'Thomas Engqvist'

Oversikt over våre produkter med Thomas Engqvist

 • The Caro Kann the Easy Way

  En moderne praktisk bok om å spille Caro-Kann med svarte brikker. Tar populært for seg de ulike systemene som hvit kan velge mot denne likevel solide åpningen. Går ikke unødig dypt og bredt i variantene.

  Kjøp
  Pris
  255
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2023
 • Chess Lessons from a Champion Coach

  Igjen en utmerket bok fra Thomas Engqvist, og en riktigere tittel kunne ha vært: "Chess Lessons from the Great Masters". Her presenteres viktige lærdommer gjennom partier av store sjakkmestere gjennom nesten 500 år.

  Kjøp
  Pris
  250
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2023
 • 300 Most Important Chess Positions Study five a week to be a better chess player

  En spennende ny bok med 300 viktige sjakkstillinger av mest strategisk art, samt mange viktige sluttspill, som begge deler er viktig og etterspurt stoff. Passer for spillere med ratingnivå cirka 1400 - 2200.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Réti move by move

  Boka med Réti sine partier, grundig og pedagogisk kommentert, er samtidig mer enn vanlig i denne serien også en biografi om en original og viktig sjakkmester særlig på 1920-tallet.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2017
 • Chess Strategy for Kids Featuring 50 Smart Strategies

  Stoff om strategi og planlegging for ferske sjakkspillere er en utfordring. Denne nye boka gir begrepene og praktiske eksempler med mange gode observasjoner. Merk at den som så ofte ikke er spesielt for barn.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • Petrosian move by move

  Motsatt rating og analysemotorer er spillets kvaliteter og estetikk poenget med sjakk. For litt viderekomne vil mange av partiene til Petrosian åpne et nytt rom, som kan anbefales. Her serveres gledelig 60 av disse unike partiene.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2014
 • Stein move by move

  En gedigen bok med 60 svært godt kommenterte partier av Leonid Stein, den tredobbelte sovjetmesteren som så sørgelig døde i 1973, snaut 40 år gammel. Han var regnet som en aktuell kandidat til å møte Bobby Fischer i VM-match i 1975.

  Kjøp
  Pris
  320
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2015
 • 300 Most Important Tactical Chess Positions

  300 instruktive taktiske stillinger i midtspill og sluttspill, som vil gjøre hver av oss til bedre sjakkspillere. IM Thomas Engqvist går nøye gjennom alle løsningene, ofte med flere enn én diagramstilling.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2021
 • 300 Most Important Chess Exercises

  En tredje utmerket oppgavebok fra IM Thomas Engqvist. Boktittelen er jo en overdrivelse, men her er 300 varierte oppgaver fra åpning til sluttspill, med instruktive kommentarer til løsningene. "300 Best Explained Solutions to...".

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2022
 • Schackets mästare I huvudet på Ulf Andersson

  Ulf Andersson er noe av en legende i moderne sjakk, og presenteres gjennom en flott innbundet bok i A4-format, skrevet av en journalist og en svensk IM og anerkjent sjakkforfatter, med fine fotografier i tillegg.

  Kjøp
  Pris
  380
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2019