Forfattere

Forfatter 'Tim Harding'

Oversikt over våre produkter med Tim Harding

 • Better Chess for Average Players

  En gammel, men god allroundbok om det som skal til for å bli en bedre sjakkspiller. Velkjente Tim Harding går særlig gjennom de sentrale temaene i midtspillet, som offer, angrep, forsvar, posisjonsspill og hvordan velge trekk.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  April 1996
 • Why You Lose at Chess (2nd ed.)

  Kjøp
  Pris
  180
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • Joseph Henry Blackburne, A Chess Biography

  En fantastisk gjennomarbeidet, omfattende og systematisk suveren biografi med også over 1000 partier av den fargerike engelske sjakkmesteren Blackburne som var en av verdens beste fra 1870-tallet og en stund framover.

  Kjøp
  Pris
  760
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2015
 • 50 Golden Chess Games

  En fremragende samling av 50 utvalgte vakre "postsjakk-partier" gjennom tidene. Det eldste i boka var spilt mellom Breslau og Berlin fra 1829 til 31. Trekkformidlingen har blitt noe raskere siden da.

  Kjøp
  Pris
  285
  Nivå
  B-D
  Av
 • Startling Correspondence Chess Miniatures

  Tim Hardings utsøkte samling av 100 severdige og velkommenterte kortpartier fra postsjakkens historie, pluss 12 ekstra i form av testoppgaver til leseren. Ett av partiene er noe så usedvanlig som et tapsparti i 21 trekk av vår egen senere verdensmester Ivar Bern, mot ingen ringere enn Ulf Andersson da svensken vant NPSFs 50-års jubileumsturnering fra 1995.

  Kjøp
  Pris
  95
  Nivå
  B-D
  Av
 • British Chess Literature to 1914 A Handbook for Historians

  Når omslaget sier "A Handbook for Historians", kunne vi tro at denne store boka er et kjedelig opus for fagfolk. Men dette er da faktisk høyst leseverdig og spennende stoff for sjakkfolk fra bare over middels historisk interesse. Fascinerende.

  Kjøp
  Pris
  475
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2018