Forfattere

Forfatter 'Timofey Galinsky'

Oversikt over våre produkter med Timofey Galinsky

 • Avdekker

  Et hefte med 168 oppgaver som alle har temaet "Avdekker". Her er det svært varierte og mange skikkelig elegante eksempler på dette effektive våpenet, inkludert dobbeltsjakk.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2015
 • Matt i ett trekk

  Et hefte med 182 oppgaver der hvit alltid skal sett matt i ett trekk. Varierte oppgaver i både enkle og kompliserte stillinger. Diagrammene er litt uvante med en tegnet fonttype, men ikke verre enn at det går bra!

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  A-B
  Av
 • Binding

  Et hefte med 181 oppgaver å løse som alle har å gjøre med det viktige temaet binding. Igjen er det masse fine og instruktive eksempler og stort sett litt krevende som sjakk er i praksis. Fin sjakktrim for ratingnivå cirka 900 - 2000.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-C
  Av
 • Chess easy to learn - fun to play

  Kjøp
  Pris
  200
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017
 • Studier

  Å løse sluttspillstudier er krevende, gjerne noe for stormestere og andre sterke mesterspillere. Men det er også et givende arbeid, med løsninger som gleder, og bidrar til sjakkspillerens visuelle evner. Heldigvis presenteres noen av studiene ikke fra utgangsstillingen, men etter noen trekk, så muligheten blir litt bedre!

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  C-D
  Av
 • Avledning

  Dette heftet har 177 oppgaver med fellesnevnere Avledning. Dette består av særlig Overbelastning og Magnetoffer, som her er kalt "Dragning". Masse fine oppgaver med verdifulle mønstere å drille inn, men stort sett ikke så enkle saker.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-C
  Av
 • Arbeidsbok 3: Kampen

  Et arbeidshefte med ulike enkle taktiske temaer i sjakk, alt også illustrert med mange tegninger og farger. Brukes sammen med "Sjakk, lett å lære - gøy å spille, Bok 2", eller alene. For barn i alderen cirka 6 - 7 år, der barnet selv "tegner" inn løsninger.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • Kombinasjoner

  Et hefte med 176 oppgavestillinger som har fått sekkepost-navnet "Kombinasjoner". Det er mange fine oppgaver å teste seg på, og temaene har fått navnene Matt på sisteraden, Blokkering, Frigjøring, Fjerning av forsvar, Brudd i kommunikasjonslinjene og Matt i tre trekk.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-C
  Av
 • Arbeidsbok 2: Reglene

  En festlig arbeidsbok med tegning og enkle oppgaver for å lære, og mestre, de ulike spillereglene i sjakk. Passer nok for barn 5-6 eller 5-7 år som har lesehjelp fra en voksen. Det er til og med morsomme klistrelapper å få lime inn!

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  A
  Av
 • Arbeidsbok 1: Sjakkbrikkene

  En festlig arbeidsbok med tegning og enkle oppgaver for å lære, og mestre, hvordan brikkene går. Passer nok for barn 5-6 eller 5-7 år som har lesehjelp fra en voksen. Det er til og med morsomme klistrelapper å få lime inn!

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  A
  Av
 • Sjakk, lett å lære - gøy å spille, Bok 2

  Fortsetter Dragulfs sjakk-kurs for barn, med sjakk matt og taktiske temaer som det trenes på gjennom mange tegninger og oppgaver. Opplegget er nok for barn ca 6-7 år, men krever engasjement fra foreldre eller andre voksne, da heftene ikke inneholder løsninger.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Sjakk, lett å lære - gøy å spille

  En sjakklærebok typisk for barn i alderen ca 5-7 år, som sammen med en voksen kan leke, fargelegge og lære seg sjakkreglene og litt til. Her er rikelig med farger og stort sideformat A4.

  Kjøp
  Pris
  179
  Nivå
  A
  Av
 • Matt i to trekk

  Et hefte med mange fine oppgaver der du skal sette matt i 2 trekk. Tilsammen 177 stillinger og delvis sortert etter tema og hvilke brikker som har en hovedrolle. God trening, og kanskje aller mest for spillere med ratingstyrke cirka 800 - 1700.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2015
 • Dobbeltangrep

  Et hefte med 181 oppgaver der hvit eller svart kan vinne med et dobbeltangrep, i de fleste tilfellene en kombinasjon på to eller tre trekk. Sjakk vinnes gjerne ved å true mer enn motstanderen kan forsvare seg mot,

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  B-C
  Av