Forfattere

Forfatter 'Timothy Taylor'

Oversikt over våre produkter med Timothy Taylor

 • Slay the Spanish! - Weapons against the Ruy Lopez

  "Moderne Steinitz" 1 e4 e5 2 Sf3 Sc6 3 Lb5 a6 4 La4 d6 (i stedet for 4...Sf6) er et seriøst valg mot Spansk, og dette er en stor, fin og inspirert bok om temaet. Det er en repertoarbok, men med noen alternativer.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mars 2011
 • The Budapest Gambit (Taylor)

  Etter flere måneders arbeid konkluderer forfatteren: 1) Åpningen er sunn og kan spilles også på høyeste nivå, 2) Åpningen er ganske vanskelig å spille. Taylor viser mange eksempler på at stormestere ikke har behersket stillingene i denne åpningen etter 1 d4 Sf6 2 c4 e5 3 dxe5 Sg4.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2009
 • Pawn Sacrifice! - Winning at Chess the Adventurous Way

  Faktisk første bok som går i bredde og dybde på det viktige temaet bondeoffer i sjakk. Her er det bondeoffer med ulike situasjoner og formål, i hovedsak både "strategisk og taktisk", og så er da også de to mest representerte spillerne i partiene i boka henholdsvis Petrosjan og Tal! IM Timothy Taylor satser på å være både instruktiv og leseverdig = underholdende. I hvert eksempel gir han en risikovurdering og dagens virkelighet naturligvis en computerbedømmelse av det enkelte prosjektet. Han oppsummerer også erfaringene vi trekker av hvert kapittel i boka.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2008
 • True Combat Chess Winning Battles over the Board

  Den amerikanske IM Timothy Taylor en en dyktig sjakkforfatter og har skrevet en både instruktiv og fornøyelig bok om den praktiske virkeligheten i turneringssjakk basert på egne opplevelser. Taylor redigerte tidligere en populær nettside som het nettopp Combat chess. Kapitlene i boka:

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2009
 • Bird's opening detailed coverage of an underrated and dynamic choice for White

  Helt på tampen av 2005 utkom endelig en ny bok om Birds åpning 1 f4. Den er skrevet av en Internasjonal mester som selv har spilt åpningen gjennom hele karrieren sin. Boka er bygget opp rundt 53 komplette og fyldig kommenterte partier.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
 • Alekhine Alert! a repertoire for Black against 1 e4

  2000-tallets hittil største og antagelig betydeligste bok om Aljechins forsvar, som har fått en viss renessanse. Taylor starter med Topalov - Carlsen 2008, hvoretter Aljechin, Capablanca, Euwe, Bronstein, Smyslov, Tal, Petrosjan, Spasskij og Fischer viser svarts vesentlige sjanser.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2010