Forfattere

Forfatter 'Yochanan Afek'

Oversikt over våre produkter med Yochanan Afek

 • Anthology of Miniature Endgame Studies

  En gedigen samling av 2000 spesielt utvalgte sluttspillstudier med opp til og med 7 brikker, sortert etter temaer. To norske komponister gjør seg sterkt bemerket: Jarl Ulrichsen med hele 15 og Geir Sune Tallaksen-Østmoe med 4 studier.

  Kjøp
  Pris
  595
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Desember 2022
 • Extreme Chess Tactics

  En bok som handler om studieartede eller "ekstreme" taktiske løsninger i stillinger som også er relevante for praktiske spillere. Forfatteren er IM i brettsjakk og stormester i (studie)komposisjon. Vanskelighetsnivået er rimelig høyt

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2017
 • Practical Chess Beauty

  En utrolig flott, innbundet bok ikke minst innholdsmessig med mange elegante sluttspillstudier på høyt nivå, de aller fleste av forfatteren Yochanan Afek. Boka har også noen partier med israeleren som er IM over brettet.

  Kjøp
  Pris
  370
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Invisible Chess Moves Discover Your Blind Spots

  Et imponerende materiale med stillinger der også kjente stormestere er "sjakkblinde", med trekk som enten den ene eller begge har oversett, av geometriske og psykologiske årsaker.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juli 2011
 • The Royal Chess Couple in Action

  En instruktiv bok om maksimal bruk av spillets to hovedfigurer konge og dronning. De 480 eksemplene er sortert på mange temaer og kommer fra både turneringsspill og komponerte sluttspillstudier.

  Kjøp
  Pris
  315
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019