Forfattere

Forfatter 'Zenon Franco'

Oversikt over våre produkter med Zenon Franco

 • Planning move by move

  En ny ekstra nyttig Move-by-move-bok handler om det sentrale og vanskelige temaet Planlegging i sjakk. Stormester Zenon Franco arbeider så seriøst med bøkene sine at spillere helt fra rating cirka 11-1200 og langt oppover kan satse på den med forventning!

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
 • Lasker move by move

  Endelig en moderne pedagogisk samling av Emanuel Laskers partier. Stormester Zenon Franco gjennomgår 46 partier nærmest trekk for trekk. Samlingen er kronologisk og gir en viss sjakkbiografisk gjennomgang av Laskers liv på kjøpet.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Chess Explained: The Modern Benoni

  En overkommelig bok om stadig aktuelle Moderne Benoni, som oppstår i for eksempel trekkrekkefølgen: 1 d4 Sf6 2 c4 c5 3 d5 e6 4 Sc3 exd5 5 cxd5. Stormester Zenon Franco konsentrerer seg om 25 nye og aktuelle partier spilt i tidsrommet 1999-2006.

  Kjøp
  Pris
  185 100
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2007
 • Rubinstein move by move

  Rubinstein var en av tidenes mest elegantspillende. De fineste partiene og sluttspillene hans er legendariske og svært instruktive. Stormester Zenon Franco viser i denne boka 34 utvalgte partier såpass grundig at boka blir på 400 sider. Nyt og lær!

  Kjøp
  Pris
  310
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2016
 • Keres move by move

  Paul Keres sine partier kommer naturlig i denne serien der utvalgte partier blir kommentert ekstra grundig og pedagogisk slik at også "alminnelige spillere" skal ha topp utbytte. Keres var en av verdens beste spillere gjennom nesten 40 år.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2017
 • Test Your Chess (Franco)

  En samling av 40 utsøkte og krevende stormesterpartier som leseren utfordres til å teste seg på, å finne trekkene og score poeng og evaluering. Kan også bare nytes som en ekstra grundig kommentert partisamling. Mest for spillere med rating 1400 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Morphy move by move

  En fascinerende, grundig og pedagogisk bok om og med Paul Morphy og 34 utvalgte av de ganske få vanlige partiene han spilte i den korte karrieren sin. Stormester Franco gir oss alle en historisk viktig og god presentasjon av disse partiene.

  Kjøp
  Pris
  290
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • Anand move by move

  En ny og frisk samling av 32 utvalgte Anand-partier, presentert av den fremragende stormesteren Franco, i det populære formatet "move by move". Anand holder virkelig koken, og boka gir både strålende sjakk og et oppdatert portrett.

  Kjøp
  Pris
  270
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • Chess Self-Improvement

  En usedvanlig godt bearbeidet testbok der stormester Zenon Franco lar oss gjette trekkene i 50 partier og kombinerer med å gi mye god lærdom om det viktige som skjer i spillet. Franco starter med to partier av Emanuel Lasker og fortsetter med 48 nyere partier spilt fram til 2003.

  Kjøp
  Pris
  240
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2005
 • Spassky move by move

  Endelig en skikkelig samling av 40 instruktivt kommenterte partier med Boris Spasskij som har forfattet så lite selv. En fin bok å anbefale, også om Spasskijs stil og karriere.

  Kjøp
  Pris
  230
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2015
 • The Art of Attacking Chess

  Angrepssjakk er i skuddet, også på bokfronten. Stormester Zenon Franco serverer en stor og spennende bok, ser ut som litt av en moderne klassiker på området, med mye å arbeide med og kose seg med og de naturlige hovedtemaene illustrert gjennom mange både kjente og ukjente og ukjente eksempler. Her er det både gammelt og nytt, mye ganske nytt.

  Kjøp
  Pris
  100
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2008
 • Grandmaster Secrets: Counter-Attack!

  En bok om forsvar og motangrep. Her er det kapitler om Lasker som forsvarets og motangrepets mester, om å motlegge forhastede angrep, om kamp slag for slag, om omgruppering, om profylaktisk tenkning og om forenkling.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2009