Forfattere

Forfatter 'Zenon Franco'

Oversikt over våre produkter med Zenon Franco

 • Nail It Like Nepo! Ian Nepomniachtchi's 30 Best Wins

  En pedagogisk skikkelig samling partier av det hotteste sjakknavnet høsten 2021: Magnus Carlsens jevngamle VM-utfordrer med det vanskelige navnet Nepomniachtchi. Franco leverer en ny sympatisk bok.

  Kjøp
  Pris
  235
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2021
 • Miguel Najdorf - 'El Viejo' Life, Games and Stories

  En bemerkelsesverdig stor, innholdsrik, grundig og leseverdig, ja temmelig komplett, bok om og delvis av den sjakkspillende personligheten Miguel Najdorf (1910-97) som kom fra Polen og slo seg ned i Argentina.

  Kjøp
  Pris
  400
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Magnus Wins with Black

  En fin bok også med partier der Magnus Carlsen vinner med svarte brikker. Igjen med lærerike forklaringer nesten trekk for trekk, og i et behagelig treningsformat med spørsmål og testoppgaver.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2020
 • Magnus Wins With White

  Den hittil mest interessante og lærerika boka med Magnus Carlsens partier. Stormester Zenon Franco serverer 32 partier med mange spørsmål underveis. Sekundant Peter Heine Nielsen har skrevet forordet.

  Kjøp
  Pris
  220
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2020
 • Test Your Chess (Franco)

  En samling av 40 utsøkte og krevende stormesterpartier som leseren utfordres til å teste seg på, å finne trekkene og score poeng og evaluering. Kan også bare nytes som en ekstra grundig kommentert partisamling. Mest for spillere med rating 1400 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  280
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Planning move by move

  En ekstra nyttig Move-by-move-bok handler om det sentrale og vanskelige temaet Planlegging i sjakk. Stormester Franco arbeider så seriøst med bøkene sine at spillere fra rating cirka 11-1200 har glede

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
 • Chess Self-Improvement

  En usedvanlig godt bearbeidet testbok der stormester Zenon Franco lar oss gjette trekkene i 50 partier og kombinerer med å gi mye god lærdom om det viktige som skjer i spillet. Franco starter med to partier av Emanuel Lasker og fortsetter med 48 nyere partier spilt fram til 2003.

  Kjøp
  Pris
  225
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2005
 • Keres move by move

  Paul Keres sine partier kommer naturlig i denne serien der utvalgte partier blir kommentert ekstra grundig og pedagogisk slik at også "alminnelige spillere" skal ha topp utbytte. Keres var en av verdens beste spillere gjennom nesten 40 år.

  Kjøp
  Pris
  265
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  April 2017
 • Spassky move by move

  Endelig en skikkelig samling av 40 instruktivt kommenterte partier med Boris Spasskij som har forfattet så lite selv. En fin bok å anbefale, også om Spasskijs stil og karriere.

  Kjøp
  Pris
  215
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2015
 • Anand move by move

  En ny og frisk samling av 32 utvalgte Anand-partier, presentert av den fremragende stormesteren Franco, i det populære formatet "move by move". Anand holder virkelig koken, og boka gir både strålende sjakk og et oppdatert portrett.

  Kjøp
  Pris
  255
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2014
 • The Art of Attacking Chess

  Angrepssjakk er i skuddet, også på bokfronten. Stormester Zenon Franco serverer en stor og spennende bok, ser ut som litt av en moderne klassiker på området, med mye å arbeide med og kose seg med og de naturlige hovedtemaene

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2008
 • Chess Explained: The Modern Benoni

  En overkommelig bok om stadig aktuelle Moderne Benoni, som oppstår i for eksempel trekkrekkefølgen: 1 d4 Sf6 2 c4 c5 3 d5 e6 4 Sc3 exd5 5 cxd5. Stormester Zenon Franco konsentrerer seg om 25 nye og aktuelle partier spilt i tidsrommet 1999-2006.

  Kjøp
  Pris
  175 100
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2007
 • Lasker move by move

  Endelig en moderne pedagogisk samling av Emanuel Laskers partier. Stormester Zenon Franco gjennomgår 46 partier nærmest trekk for trekk. Samlingen er kronologisk og gir en viss sjakkbiografisk gjennomgang av Laskers liv på kjøpet.

  Kjøp
  Pris
  260
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  November 2018
 • Morphy move by move

  En fascinerende, grundig og pedagogisk bok om og med Paul Morphy og 34 utvalgte av de ganske få vanlige partiene han spilte i den korte karrieren sin. Stormester Franco gir oss alle en historisk viktig og god presentasjon av disse partiene.

  Kjøp
  Pris
  275
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2016
 • Rubinstein move by move

  Rubinstein var en av tidenes mest elegantspillende. De fineste partiene og sluttspillene hans er legendariske og svært instruktive. Stormester Zenon Franco viser i denne boka 34 utvalgte partier såpass grundig at boka blir på 400 sider. Nyt og lær!

  Kjøp
  Pris
  295
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Februar 2016
 • Grandmaster Secrets: Counter-Attack!

  En bok om forsvar og motangrep. Her er det kapitler om Lasker som forsvarets og motangrepets mester, om å motlegge forhastede angrep, om kamp slag for slag, om omgruppering, om profylaktisk tenkning og om forenkling.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Juni 2009
 • Winning Chess Explained How chess games are won and lost in practice

  En god partisamling instruktivt og verbalt godt kommentert er rene balsam for sjakksjelen, fordi vi straks føler både skjønnheten og en dråpe ny innsikt i spillet.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2006