Forfattere

Forfatter 'Zenon Franco'

Oversikt over våre produkter med Zenon Franco

  • The Chess Scalpel 32 Master Games Dissected, Predict the Moves and Maximize Your Chess Understanding

    Stormester Zenon Francos moderne treningsbok etter den gamle oppskriften å gjette trekk i ulike mesterpartier. Du legger noe over siden, flytter det nedover trekk for trekk og tenker ut det neste.

    Kjøp
    Pris
    320
    Nivå
    C-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Mai 2022
  • Ljubojevic's Best Chess Games

    En første bok på engelsk med partier av Ljubomir Ljubojevic som var en verdensstjerne fra midt på 70-tallet til 1990. Zenon Franco har valgt ut 40 av partiene hans og kommenterer grundig og pedagogisk a la Move by move.

    Kjøp
    Pris
    250
    Nivå
    C-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Mars 2022
  • Bobby Fischer Explained And some stories

    Trolig den mest lærerike av alle bøkene om og med Bobby Fischers legendariske partier. Zenon Franco har valgt 60 partier og kommenterer dem trekk for trekk med ekstra mange spørsmål og svar til leseren.

    Kjøp
    Pris
    270
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Desember 2021
  • Nail It Like Nepo! Ian Nepomniachtchi's 30 Best Wins

    En pedagogisk skikkelig samling partier av det hotteste sjakknavnet høsten 2021: Magnus Carlsens jevngamle VM-utfordrer med det vanskelige navnet Nepomniachtchi. Franco leverer en ny sympatisk bok.

    Kjøp
    Pris
    235
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    August 2021
  • Miguel Najdorf - 'El Viejo' Life, Games and Stories

    En bemerkelsesverdig stor, innholdsrik, grundig og leseverdig, ja temmelig komplett, bok om og delvis av den sjakkspillende personligheten Miguel Najdorf (1910-97) som kom fra Polen og slo seg ned i Argentina.

    Kjøp
    Pris
    400
    Av
    Utgivelsesdato
    September 2021
  • Planning move by move

    En ekstra nyttig Move-by-move-bok handler om det sentrale og vanskelige temaet Planlegging i sjakk. Stormester Franco arbeider så seriøst med bøkene sine at spillere fra rating cirka 11-1200 har glede

    Kjøp
    Pris
    260
    Nivå
    B-D
    Av
  • Chess Self-Improvement

    En usedvanlig godt bearbeidet testbok der stormester Zenon Franco lar oss gjette trekkene i 50 partier og kombinerer med å gi mye god lærdom om det viktige som skjer i spillet. Franco starter med to partier av Emanuel Lasker og fortsetter med 48 nyere partier spilt fram til 2003.

    Kjøp
    Pris
    225
    Nivå
    C-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Januar 2005
  • Keres move by move

    Paul Keres sine partier kommer naturlig i denne serien der utvalgte partier blir kommentert ekstra grundig og pedagogisk slik at også "alminnelige spillere" skal ha topp utbytte. Keres var en av verdens beste spillere gjennom nesten 40 år.

    Kjøp
    Pris
    265
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    April 2017
  • Morphy move by move

    En fascinerende, grundig og pedagogisk bok om og med Paul Morphy og 34 utvalgte av de ganske få vanlige partiene han spilte i den korte karrieren sin. Stormester Franco gir oss alle en historisk viktig og god presentasjon av disse partiene.

    Kjøp
    Pris
    275
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    September 2016
  • Anand move by move

    En ny og frisk samling av 32 utvalgte Anand-partier, presentert av den fremragende stormesteren Franco, i det populære formatet "move by move". Anand holder virkelig koken, og boka gir både strålende sjakk og et oppdatert portrett.

    Kjøp
    Pris
    255
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Oktober 2014
  • Spassky move by move

    Endelig en skikkelig samling av 40 instruktivt kommenterte partier med Boris Spasskij som har forfattet så lite selv. En fin bok å anbefale, også om Spasskijs stil og karriere.

    Kjøp
    Pris
    215
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    November 2015
  • The Art of Attacking Chess

    Angrepssjakk er i skuddet, også på bokfronten. Stormester Zenon Franco serverer en stor og spennende bok, ser ut som litt av en moderne klassiker på området, med mye å arbeide med og kose seg med og de naturlige hovedtemaene

    Kjøp
    Pris
    180
    Nivå
    C-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Mai 2008
  • Magnus Wins With White

    Den hittil mest interessante og lærerika boka med Magnus Carlsens partier. Stormester Zenon Franco serverer 32 partier med mange spørsmål underveis. Sekundant Peter Heine Nielsen har skrevet forordet.

    Kjøp
    Pris
    220
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    August 2020
  • Lasker move by move

    Endelig en moderne pedagogisk samling av Emanuel Laskers partier. Stormester Zenon Franco gjennomgår 46 partier nærmest trekk for trekk. Samlingen er kronologisk og gir en viss sjakkbiografisk gjennomgang av Laskers liv på kjøpet.

    Kjøp
    Pris
    260
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    November 2018
  • Chess Explained, The Modern Benoni

    En overkommelig bok om stadig aktuelle Moderne Benoni, som oppstår i for eksempel trekkrekkefølgen: 1 d4 Sf6 2 c4 c5 3 d5 e6 4 Sc3 exd5 5 cxd5. Stormester Franco konsentrerer seg om 25 aktuelle partier

    Kjøp
    Pris
    175 100
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    September 2007
  • Magnus Wins with Black

    En fin bok også med partier der Magnus Carlsen vinner med svarte brikker. Igjen med lærerike forklaringer nesten trekk for trekk, og i et behagelig treningsformat med spørsmål og testoppgaver.

    Kjøp
    Pris
    220
    Nivå
    C-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Oktober 2020
  • Rubinstein move by move

    Rubinstein var en av tidenes mest elegantspillende. De fineste partiene og sluttspillene hans er legendariske og svært instruktive. Stormester Zenon Franco viser i denne boka 34 utvalgte partier såpass grundig at boka blir på 400 sider. Nyt og lær!

    Kjøp
    Pris
    295
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Februar 2016
  • Grandmaster Secrets: Counter-Attack!

    En bok om forsvar og motangrep. Her er det kapitler om Lasker som forsvarets og motangrepets mester, om å motlegge forhastede angrep, om kamp slag for slag, om omgruppering, om profylaktisk tenkning og om forenkling.

    Kjøp
    Pris
    210
    Nivå
    C-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Juni 2009
  • Winning Chess Explained How chess games are won and lost in practice

    En god partisamling instruktivt og verbalt godt kommentert er rene balsam for sjakksjelen, fordi vi straks føler både skjønnheten og en dråpe ny innsikt i spillet.

    Kjøp
    Pris
    210
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    Januar 2006
  • Test Your Chess (Franco)

    En samling av 40 utsøkte og krevende stormesterpartier som leseren utfordres til å teste seg på, å finne trekkene og score poeng og evaluering. Kan også bare nytes som en ekstra grundig kommentert partisamling. Mest for spillere med rating 1400 og oppover.

    Kjøp
    Pris
    280
    Nivå
    B-D
    Av
    Utgivelsesdato
    August 2014