Dragulf startkurs for barn

Et morsomt opplegg for de minste barna - gjerne 5-6 år gamle - som vil lære sjakk, sammen med minst én voksen. Her skal først og fremst barn få være barn, med tegning, fargelegging og fine klistrelapper å lime inn. Det er en lærebok og to arbeidsbøker laget av det ukrainske ekteparet i Norge, Olga Dolzhykova og Timofey Galinsky. De arbeider med sjakkprosjektet "Dragulf" knyttet til Simen Agdestein og sjakken på NTG i Bærum. En bærende kraft i heftene er de fargerike, festlige tegningene av illustratøren Irina Sycheva.

 • Arbeidsbok 1: Sjakkbrikkene

  En festlig arbeidsbok med tegning og enkle oppgaver for å lære, og mestre, hvordan brikkene går. Passer nok for barn 5-6 eller 5-7 år som har lesehjelp fra en voksen. Det er til og med morsomme klistrelapper å få lime inn!

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  A
  Av
 • Arbeidsbok 2: Reglene

  En festlig arbeidsbok med tegning og enkle oppgaver for å lære, og mestre, de ulike spillereglene i sjakk. Passer nok for barn 5-6 eller 5-7 år som har lesehjelp fra en voksen. Det er til og med morsomme klistrelapper å få lime inn!

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  A
  Av
 • Arbeidsbok 3: Kampen

  Et arbeidshefte med ulike enkle taktiske temaer i sjakk, alt også illustrert med mange tegninger og farger. Brukes sammen med "Sjakk, lett å lære - gøy å spille, Bok 2", eller alene. For barn i alderen cirka 6 - 7 år, der barnet selv "tegner" inn løsninger.

  Kjøp
  Pris
  90
  Nivå
  A
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2018
 • Sjakk, lett å lære - gøy å spille, Bok 2

  Fortsetter Dragulfs sjakk-kurs for barn, med sjakk matt og taktiske temaer som det trenes på gjennom mange tegninger og oppgaver. Opplegget er nok for barn ca 6-7 år, men krever engasjement fra foreldre eller andre voksne, da heftene ikke inneholder løsninger.

  Kjøp
  Pris
  180
  Nivå
  A-B
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2014
 • Sjakk, lett å lære - gøy å spille

  En sjakklærebok typisk for barn i alderen ca 5-7 år, som sammen med en voksen kan leke, fargelegge og lære seg sjakkreglene og litt til. Her er rikelig med farger og stort sideformat A4.

  Kjøp
  Pris
  179
  Nivå
  A
  Av