Fred Reinfelds klassikerserie

En serie med overkommelige, godt forklarte bøker av den amerikanske sjakkmesteren på 30- og 40-tallet, Fred Reinfeld, som fikk en stor betydning i å lære amerikanere å spille sjakk på et visst nivå. I denne nye bokserien utkommer disse bøkene første gang med algebraisk sjakknotasjon slik vi kjenner og bruker i dag.

 • How to be a Winner at Chess 21st Century Edition

  En gammel klassiker av Fred Reinfeld i helt ny algebraisk utgave. En bok for nesten-nybegynnere eller uskolerte sjakkamatører med mange typisk praktiske tips og eksempler for voksne som vil videre i spillet.

  Kjøp
  Pris
  155
  Nivå
  B
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • How to Play Chess Like a Champion 21st Century Edition

  En instruktiv og inspirerende bok for alminnelige hobbyspillere om og med briljant sjakk, både klassiske partier og mindre kjente. Det er en nyutgave av en gammel klassiker fra USAs store sjakkforfatter Fred Reinfeld.

  Kjøp
  Pris
  175
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2013
 • Attack & Counterattack in Chess

  Fred Reinfelds gamle klassiker i ny utgave nå med algebraisk (riktig) sjakknotasjon. En pedagogisk ryddig bok om hvordan hvit kan tenke angrep tidlig i partiet og svart tenke motangrep når sjansen byr seg.

  Kjøp
  Pris
  155
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  August 2019
 • Why You Lose at Chess, 21st Century ed.

  En spennende, velpoengtert, høyst leseverdig og for mange nyttig bok av den legendariske amerikanske sjakkforfatteren Fred Reinfeld, i en ny utgave med riktig sjakknotasjon og flere diagrammer enn originalen fra gamledager.

  Kjøp
  Pris
  210
  Nivå
  B-C
  Av
  Utgivelsesdato
  Januar 2017