Great Chess Combinations

En serie av kombinasjonsbøker med stillinger fra praksisen til utvalgte verdensmestere. Stillingene kommer i kronologisk rekkefølge, og de fleste er ganske krevende å løse. Stormester Kalinin presenterer bøkene med løsningene og har gitt hver stilling en vanskelighetsgrad. Bøkene er innbundet i lite sideformat med én oppgave per side.

 • Great Chess Combinations Robert Fischer

  En kjekk liten bok med 102 kombinasjonsppgaver fra Bobby Fischers partier. En praktisk treningsbok, men også for de mange som mest gleder seg over stor sjakk og historien om det amerikanske sjakkgeniet.

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Great Chess Combinations Jose Raul Capablanca

  En kjekk innbundet bok i lite format, med 124 kombinasjoner av selveste Capablanca. Oppgavene serveres kronologisk, men hver merket etter vanskelighetsgrad fra 1 til 4, så dette blir både trening og sjakkunderholdning.

  Kjøp
  Pris
  150
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021
 • Great Chess Combinations Garry Kasparov

  En treningsbok i herlig lite sideformat med 206 kombinasjonsoppgaver hentet fra Garry Kasparovs partier i tidsrommet 1972-2004. Gjennomgående ganske høyt nivå. Løsningene presenteres av stormester Kalinin.

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Mai 2014
 • Great Chess Combinations Mikhail Tal

  En innbundet liten, men tykk bok med 214 kombinasjoner av trollmannen Mikhail Tal. Stormester Kalinin gjennomgår løsningene grundig. Mange avanserte og krevende oppgaver. Mye for spillere med fra rating 1500 og oppover.

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • Great Chess Combinations Boris Spassky

  En kjekk innbundet bok med 210 kombinasjoner spilt av Boris Spasskij fra 1949 til 2002. Mye flott sjakk, og selvfølgelig sterk sjakktrening særlig for spillere med ratingstyrke fra omlag 1500 og langt oppover!

  Kjøp
  Pris
  140
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  Oktober 2018
 • Great Chess Combinations Alexander Alekhine

  En kjekk innbundet bok i lommeformat, med 219 utvalgte kombinasjoner av den geniale Alexander Alekhine. Stillingene kommer i kronologisk rekkefølge og merket med vanskelighetsgrader fra 1 til 4. Trening og underholdning!

  Kjøp
  Pris
  160
  Nivå
  C-D
  Av
  Utgivelsesdato
  September 2021